instagram

25   1849
155   5698
25   1118
213   4251
43   2892

Anouk did it again!

Ik denk zo’n beetje dat iedereen het nu wel weet. Maar ik wil er toch graag wat over zeggen. Omdat iedereen altijd een mening heeft klaarstaan en dat zonder blad voor de mond uit. Meestal kan het me eigenlijk niet zo heel veel doen, maar nu kan ik het gewoon niet laten. Dit is een positieve blogpost over Anouk. Heb jij helemaal niets met haar en weet je eigenlijk nu al dat jij je gaat ergeren? Dan adviseer ik je zelfs om deze pagina meteen te verlaten. Voor degene die neutraal tot extreme fan zijn, welkom en lees snel verder!

Anouk!?
Voor de mensen die geen idee hebben over wie ik het heb, hier een mega mini intro.
Anouk. De blondine dat sinds 1997, toen ik overigens nog maar 3 jaar oud was, niet meer is weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Nobody’s wife, Girl, Modern World, Three Days in a Row en ga zo nog maar even door.
Anouk is tegenwoordig te zien als coach bij The Voice of Holland. Waar zij lekker scherp is en ook daadwerkelijk zegt wat zij vindt.

Kinderen
Anouk - kinderen
Daarnaast is zij ook nog eens mama. Mama van maar liefst 5 kinderen van 3 verschillende mannen, 4 jongens en 1 meisje.
Zoon Benjahmin (2002), zoon Elijah (jeej!)(2003), dochter Poenhix (2005), zoon Jesiah (2010) en zoon Sion (2014).
6 Januari 2016 verscheen er een prachtige foto van Anouk op haar social media. Met als titel: ‘Notorius B.I.G. 🙂 ‘roze hartjes’ #6′. Ik keek eerst naar de foto en dacht oh wat leuk. Lekker emotioneel doen met oude zwangerschapsfoto’s, maar toen las ik de titel en sprong bijna een gat in de lucht. Ze is weer zwanger! En dat van Dominique, haar ‘nieuwe’ vriend. En ik kan je vertellen dat ik zo blij ben alsof het mijn BF (Best Friend).

Waarom!?
Met mijn waarom bedoel ik, waarom ik zo blij ben voor haar. Ik ben echt geen diehard fan van Anouk als Shirley Visser is bijvoorbeeld. Dus daar kan het al niet aan liggen. Ik ga er maar van uit dat het is, omdat je als persoon denkt iemand (een Bekende Nederlander) te mogen. Ik zeg denkt te mogen, omdat we ze niet persoonlijk kennen. Dat heb ik dus met Anouk. Ik vind haar een top mens. Ze doet lekker waar zij zin in heeft en doet het niet om anderen te pleasen. Ik kan je vertellen dat ik The Voice of Holland alleen niet wil missen, omdat ik haar zo leuk vind. Ze is wie ze is en zegt wat ze denkt. Het klinkt soms een beetje hard (en dat heb ik zacht uitgedrukt), maar het is wel haar mening. En het belangrijkste van alles. Ze is eerlijk. Althans, zo komt ze over.

Meningen
Normaal gesproken hou ik me er ook echt buiten, ik reageer nauwelijks tot niet op haar foto’s omdat er altijd zoveel gehaat is. Ik heb natuurlijk ook Bekende Nederlanders waar ik zelf niets mee heb. Ik houd dan gewoon me mond en ga niet heel veel haat spuien onder de foto’s die zij plaatsen. Sterker nog, ik bezoek hun social media kanalen niet eens.
Daarom uit ik de steun die ik voor haar heb ik door middel van het schrijven van deze blogpost.

Mensen gaan massaal te keer om het feit dat zij haar 6e kind verwacht en dat van de 4e man.
Lekker boeien. Is het jouw vrouw? Nee. Heb jij een kind met haar? Nee. Geef jij die kinderen te eten? Nee. Moet jij voor de kinderen alimentatie betalen? Nee. Dumpt zij alle kinderen bij jou? Nee.

Mensen vergeten dat het krijgen van een kind een gift is. En vooral op haar leeftijd. Ze is namelijk (al) 40 jaar. Ik denk dat we alleen maar blij moeten en mogen zijn dat zij weer (hopelijk) een gezond kindje ter wereld gaat brengen. Ik begrijp echt niet waarom mensen zo lopen te bitchen, ja bitchen ja, op een zwangere vrouw. Laat haar lekker zwanger zijn en wens haar, Dominique en haar ongeboren dochter alle goeds toe.

Boodschap aan Anouk en Dominique
Anouk en Dominique
Waarschijnlijk lezen jullie dit niet, of wel. Dat zou leuk zijn.

Anouk gefeliciteerd met de zwangerschap van je 6e wonder. En Dominique jij uiteraard ook gefeliciteerd met de eerste.
Ik ben ondertussen al de zoveelste die dit zegt, maar laat ze lekker lullen. Het is JULLIE kind dus geniet lekker van JULLIE zwangerschap. Mensen doen alsof jij hen wat verschuldigd bent. Te triest voor woorden. Je bent zeker meer dan alleen ‘maar’ een moeder! Ik heb alleen maar bewondering voor je.

Ik wens je nog en top zwangerschap toe en heel veel geluk samen.

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 7 januari 2016 / 9:48 am

    Mooie woorden, er zijn altijd zoveel haatreacties. Mag Anouk gewoon zelf weten en ik gun het haar van harte. Een kind is inderdaad een wondertje en of het er nu 1 of 8 zijn maakt voor mij niet uit. Zolang ze maar de liefde krijgen die ze nodig hebben en ik geloof helemaal dat ze die van mama Anouk krijgen.