instagram

150   5597
25   1105
213   4236
43   2887
215   6231

First things first: Eerste binnenkijker

Aaah, het is nu dan ein-de-lijk zo ver dat ik de eerste binnenkijker deel van onze nieuwe woning. Het is dan wel een mini binnenkijker. Maar ach, ik moet toch ergens beginnen?

Totale make over

Zoals jullie weten heb ik heel veel in deze woning moeten doen om het naar mijn zin te krijgen. Ik ben dan ook wel een beetje (heel erg) pietje precies, dus dat werkt ook niet altijd even goed mee. Ik heb echt ales moeten verven. Van de balken op zolder, tot de plinten op de beneden verdieping. Als ik mijn huis donkerbruin wilde hebben, dan was er niets aan de hand. Maar helaas wilde ik het allemaal wit, dus daar ging gewoon wat tijd in zitten.

De eerste foto’s

De eerste foto’s hebben mijn trouwe instagramvolgers al voorbij zien komen op mijn pagina. En wat een lieve reacties heb ik daar allemaal op gekregen zeg, echt heel erg bedankt!
Ik had alleen nog niet de tijd genomen om hier een blogpost over te schrijven.

Woonkamer

Woonkamer inspiratie

Hier zien jullie een gedeelte van mijn woonkamer. Ik leg in een aparte blogpost uit hoe ik de muur heb geverfd. De auto die jullie hier zien is gemaakt door E. zijn opa. Hij had nog wat hout over en toverde dit om in prachtige jeep!
Ik heb, zoals vele, een televisiekast van de Besta serie van Ikea. Het laagste tafeltje is van Woood, model Rhonda en de andere is van Lidl. Draadjes cactus van Kwantum en de industriële lamp is van Action! En mijn parel van een vloerkleed is van Zuiver, model Nienke.

Zamioculcas

Ik ben gek op plantjes! Ik kan ook echt uren in intratuin doorbrengen. Van mijn familie heb ik een Zamioculcas gekregen, een prachtige plant waar ik helemaal verliefd op ben. Ik moest er alleen nog een mooie pot voor vinden. En die heb ik van de week gevonden (Intratuin) en uiteraard ook meteen met trots gedeeld.

Cactus love

Naast plantjes, vind ik lijstjes met een leuke quote of een plaatje ook super! Op deze foto combineer ik het, met een vleugje humor.

De keuken heeft ook een flinke make over gekregen, ook die zal ik in een aparte blogpost aan jullie delen.

Ik heb ook nog foto’s van in E. zijn kamer, maar die is nog lang niet af. Maar dat is niet erg, dat komt allemaal nog wel! Gelukkig voelt hij zich al wel helemaal thuis.

Happy kid

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties