instagram

Fear – Tis the season for some toxic dick

Janey heeft net een schokkend briefje gelezen van Jayson, hoe nu verder!? Je leest het in hoofdstuk 18 van Tis the season for some toxic dick.

Lees hier de voorgaande hoofdstukken: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13,  hoofdstuk 14hoofdstuk 15hoofdstuk 16 en hoofdstuk 17. Veel leesplezier!

Terwijl ik mijn ademhaling onder controle probeerde te krijgen, opende ik met trillende vingers het tweede briefje. Tijdens het lezen realiseerde ik me dat hij dondersgoed wist dat ik zou bellen na het schokkende bericht in de eerste brief en dus heel bewust niet op nam. Er stond namelijk in dat ik zijn telefoonnummer moest wissen. Dit was zijn manier om me te straffen voor het feit dat ik een andere man boven hem verkoos. Ik kreeg het vermoeden dat Jayson een spelletje met me aan het spelen was. Ik besloot het spel mee te spelen. Het was een gevaarlijk spel, maar goed, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ik besloot een waarschuwingsbericht op te stellen voor vrouwen met een waarschuwing voor Jayson, waarin ik aangaf dat hij de zwangere Samora met een SOA had besmet.

Bij het bericht heb ik een foto van het eerste briefje toegevoegd en een foto van Jayson. Via whatsapp heb ik deze naar hem verzonden and guess wie z’n bitch ass me binnen twee minuten terug belde? Yep, Jayson. Hij wilde weten waar ik mee bezig was, dus heb ik hem uitgelegd waar ik mee bezig was. Hij kreeg eenmalig de kans om me haarfijn uit te leggen waarom ik een SOA test moest gaan doen of heel social media zou te weten komen dat hij en Samora een SOA hebben. Het bleek al snel allemaal minder erg te zijn dan ik dacht. Samora had hem namelijk gebeld met de vraag of hij een SOA had, omdat ze last had van afwijkende afscheiding en de huisarts een SOA test had voorgesteld.

Het was dus helemaal niet zeker of ze een SOA had en het ging ook totaal niet over de bloedtest waar ik zo bang voor was. Ik vroeg Jayson waarom hij ervoor had gekozen dit nieuws op zo een laffe manier met me te delen. Meneer was van mening dat hij me geen uitleg verschuldigd was, waarna hij de verbinding verbrak. Normaal zou ik woedend zijn als hij in mijn oor op zou hangen, maar mijn opluchting was veel te groot. Ik besloot hem wel terug te pakken en daarbij Kayla de stuipen op het lijf te jagen. Ik heb haar een foto van het briefje geappt met de mededeling dat ze zich als babymomma nr twee, drukker moest maken om een SOA als gevaar voor haar kindje, dan het gevecht dat ze zelf had uitgelokt. Het bericht bleef op gelezen staan. Ik genoot ervan.

Na een heerlijke nachtrust werd ik de volgende ochtend wakker met een bericht van Luciano. Door het voorval van gisteravond, had ik eigenlijk geen zin meer om met hem te praten, maar ik was nog steeds een soort van geil en aangezien Jayson voorlopig geen optie is, was hij op dit moment mijn enige alternatief. Ik besloot Luciano te bellen en volledig eerlijk te zijn en mijn ongenoegen te uiten over gisteravond. Ik had toch niks te verliezen en het kon twee kanten op gaan. Of hij zou zich beledigd voelen en het contact met me verbreken or he would step up is MF game. Hij koos voor het tweede en vroeg of hij langs mocht komen. I was like sure! Hij beloofde binnen een uur bij me te zijn. Ik stond op om te gaan douchen.

Terwijl ik me aan het insmeren was kwam er een app van Jayson binnen. Hij wilde weten of hij zijn ID bij mij had laten liggen. Niemand heeft tijd voor Jayson nu. Ik besloot zijn bericht op gelezen te laten staan, waarna hij belde. In plaats van op te nemen drukte ik het gesprek weg. Weer kwam er een app van hem binnen. Hij had vandaag een contractgesprek en moest zijn ID bij zich hebben, dus of ik AUB kon reageren. Mooi dat hij een eindelijk een baan heeft, maar ik had nu geen tijd om naar zijn ID te gaan zoeken. Op het moment dat ik hem terug wilde appen ging de bel. Ik gooide mijn telefoon neer en snelde met mijn baddoek naar de voordeur om open te doen voor Luciano.

Ondanks dat ik wist dat hij niet veel in zijn broek had zitten, voelde ik wel weer enkele vlinders opborrelen toen ik hem binnen liet. Hij zag er heerlijk uit in zijn grijze joggingspak en bleek helemaal klaar te zijn voor zijn tweede kans. Voordat we in de woonkamer aankwamen lag mijn baddoek op de grond en had Luciano mijn naakte lichaam opgetild en op de bank gesmeten. Zoals ik al eerder heb aangegeven is deze man een ‘handgoochelaar’ en dit keer combineerde hij zijn goocheltrucs met zijn tong en lippen. Oh-my-God!!!!! Girllllllllllll, WATTTTT????

Ik kan me serieus niet herinneren dat ik ooit zo lekker gegeten ben door een man als door Luciano. Het was zo lekker dat ik gewoon niet wilde klaarkomen, dus stopte hij, waarna we het tafereel naar de slaapkamer verplaatste. Daar leek het vervolg nog lekkerder te zijn dan het begin en het duurde dan ook enkele minuten voordat ik alle controle over mijn lichaam verloor en net zo schreeuwend en stuiptrekkend klaar kwam als hij de avond vantevoren. Damn! Jayson’s dick ain’t got nothing on this man’s pussy eating game. Luciano keek me met een voldaan gevoel aan en wilde weten of hij het goed had gemaakt.

Ik giechelde en net op het moment dat ik zijn vraag wilde beantwoorden hoor ik mijn voordeur open gaan. WTF!? Ik schrok me wild en realiseerde me ineens dat Jayson zijn sleutel weer terug had genomen, nadat ik tegen hem had gezegd dat ik niet wilde dat hij wegging. Gisteravond was hij al weg toen ik uit de douche kwam en heb ik er niet bij stil gestaan om te kijken of hij mijn sleutel had achtergelaten. Dus niet.

Ik sprong op en griste snel een baddoek uit de kast, waarna ik naar de woonkamer snelde. Luciano liep verward achter me aan. In de woonkamer stonden we oog in oog met Jayson, die sarcastisch lachte toen hij mij een Luciano zag. Ik vroeg aan hem wat hij was komen doen en in plaats van antwoord te geven pakte hij zijn ID onder de fruitschaal vandaan en gooide mijn sleutel op tafel. Hij liep zonder een woord te zeggen naar de gang en draaide zich voordat hij vertrok naar me toe en vroeg of mijn vriendje wist dat ik een SOA test moet gaan doen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 19e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The TestZien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *