instagram

Glamour Day voorjaar 2021 shoppinglist

Glamour Day staat weer voor de deur! National Glamour Day vindt twee keer per jaar plaats. In het voor- en najaar. Tijdens Glamour Day 2021 heb je de kans om je favoriete items met korting te scoren met minimaal 20% korting!

Mijn Glamour Day lijst

Ik heb stiekem al een kijkje genomen bij een aantal shops en een shoplijstje gemaakt met een aantal items die ik op het oog heb. Voor mijzelf, E. en J. Er doen verschillende shops mee met Glamour Day, dus de kans is groot dat de items ook daadwerkelijk op 10 april 2021 tegen korting te verkrijgen zijn. En anders zijn dit gewoon leuke shoptips!

Voor mij

Voor E.

Voor J.

Voor in je huis

Shop till you drop!

Ik word helemaal blij van korting (wie niet)! Ik ben heel benieuwd wat jullie hebben gescoord. Laat je het even weten?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *