instagram

Goodies van Plant Rebelz

Zoals de meeste weten ben ik gek op plantjes! Ik maakte kennis met de feestelijke planten webshop Plant Rebelz.

Nooit genoeg plantjes

Als ik heel eerlijk ben, weet ik niet precies hoeveel plantjes ik heb. Maar wat ik wel weet, is dat mijn huis en dan vooral mijn woonkamer er vol mee zit! In mijn slaapkamer, in de kamer van de kindjes en in de keuken op de koelkast heb ik er ook een aantal. Ik zeg altijd: Er zijn nooit genoeg plantjes. Heb ik op dat moment geen plek? Dan zorg ik er maar voor dat ik plek maak! Men verklaard mij wel eens voor gek, maar ik vind het niet meer dan normaal. Dit is mijn hobby. De een spaart postzegels, de ander plantjes. 🙂

Plant Rebelz

Bij naast toffe planten zijn er bij Plant Rebelz ook exclusieve planten te verkrijgen. Ik ben sowieso heel blij met plantenwebshops. Lekker vanuit je luie stoel plantjes shoppen. Heerlijk toch? Bij Plant Rebelz heb je ook de mogelijkheid om stekjes te kopen. Ben je er helemaal van het begin bij.

Mijn planten box

Ik ontving een plantenbox en je snapt natuurlijk dat ik een klein vreugde dansje heb gedaan. Het was oprecht een waar feestje om de box te mogen ontvangen en om te openen! De colorful punk is mijn favoriet. Een klein plantje met een krachtig uiterlijk. Weet niet waarom, maar dit sprak mij heel erg aan.

De andere plantjes hebben uiteraard ook een mooi plekje gekregen in mijn woning. En de kaartjes waren een mooie toevoeging.

Ben jij gek op plantjes?

Dat ik gek op plantjes ben, dat is nu wel duidelijk. Ben jij ook gek op plantjes? Of misschien juist helemaal niet maar wil je wel meer groen in huis? Neem dan even een kijkje bij Plant Rebelz. Zeker de moeite waard. Met de code morethanamom-5 krijg je 5 euro korting op je bestelling tot 11 april. Veel shop plezier!

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *