instagram

25   1955
155   5700
25   1120
213   4251
43   2892

Het leed dat klussen heet

Het is ondertussen al weer 2 weken geleden dat ik de sleutels kreeg van mijn nieuwe woning. Ik heb beloofd dat ik jullie meeneem in dit avontuur, dus vandaar deze update!

Ziek

De eerste week ben ik ziek geweest en dat frustreerde mij enorm. Ik kon namelijk niets, voelde mij beroerd, maar ik wilde zo veel en zo graag. Ik heb dus een hele week eigenlijk niets kunnen doen, pas na een week voelde ik mij weer ok genoeg en kon het werk beginnen.

Onderschat

De laatste keer dat ik ben verhuisd is 12 jaar geleden, toen was ik 11 jaar oud. Ik heb sindsdien ook geen verhuizingen meer meegemaakt. En dat is te merken!! Wat heb ik het klussen in een woning onderschat zeg! Elke keer kom ik weer wat tegen en dan denk ik: “pfoe, moet dit nou ook?” Je maakt een planning en in werkelijkheid doe je maar 1/3, omdat het zoveel tijd in beslag neemt. Ik ben echt ka-pot en dat is nog zacht uitgedrukt. (E. was dat zo te zien ook, hij viel gewoon op zolder in slaap terwijl wij aan het klussen waren. ;-))

Slapen tijdens het klussen

Progressie

Maar wij gaan natuurlijk gewoon door! Want wat is het gaaf zeg om vooruitgang te zien. Op zolder en op de eerste verdieping in de slaapkamers ligt de vloer al, dat geeft al meteen een heel ander gezicht. Ik vind het prachtig geworden en dan is het nog niet eens ‘af’. Het wordt steeds meer eigen en dat geeft zo’n goed gevoel. Alles wat ik wil, dat komt in mijn huis. Gelukkig weet ik ook precies wat ik wil, dus laat het inrichten maar beginnen! Maar eerst nog de beneden verdieping verven, aan de keuken wil ik nog het een en ander aan veranderen en dan is het einde van het begin in zicht.

Trots

Ondanks alle stress, al het geld dat als sneeuw voor de zon verdwijnd en alle spierpijn ben ik SUPER TROTS! Ik kan bijna niet omschrijven hoe blij ik ben met het feit dat ik deze woning heb. Het begint nu denk ik pas echt tot mij door te dringen. Ik ga het huis uit en heb gewoon een woning waar ik voorlopig niet meer uit hoef. E. kan hier heerlijk opgroeien en ik kan hem een fijn thuis bieden. Een nieuw hoofdstuk in ons leven. Het is eng, het zal wennen zijn, maar ik ben zo dankbaar!

Tot snel met een volgende update!

Liefs,

Nova

 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *