instagram

J. haar Supersuper fiets

J. heeft een nieuwe fiets! Ze heeft een fiets van het nieuwe kinderfietsenmerk Supersuper.

Fietsen

Op haar tweede verjaardag was ik met J. naar het Nijntje Museum geweest en toen stapte zij op een driewieler en reed ze zo weg! Ik wist gewoon even niet wat ik zag. Ik had er namelijk helemaal geen idee van dat zij al kon fietsen. Dat werd dus een fiets aanschaffen voor de kleine meid, zodat ze ook thuis lekker kan fietsen.

Supersuper

In september bracht Supersuper hun eerste fietsen uit op de markt. Het merk wil graag de fantasie van de kinderen levendig houden. Dream big is ook hun motto. De kleinste fiets die zij in het assortiment hebben is een fiets van 12 inch en de grootste is 26 inch. Ze hebben verschillende fietsen voor jongens en voor meisjes.

De fiets van J.

J. heeft het model Little Miss (hoe toepasselijk) in het wit. J. is 91,5 cm lang en fietst op een fiets van 14 inch. Op hun website is een heel handig tabel te vinden voor als je twijfelt welke maat jij het beste voor je kind kan aanschaffen.

Supersuper kopen

Ben jij toevallig opzoek naar een nieuwe fiets voor jouw kind? Neem dan even hier een kijkje voor een winkel bij jou in de buurt. Supersuper is te vinden bij 250 winkels!

Kende jij dit nieuwe merk al?

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *