instagram

130   2846
137   3471
37   2534
130   4962
112   4009

Let’s vlog!

Ik heb een nieuwtje voor jullie! 1 maart 2019 komt mijn eerste vlog online! Hoe, wat, waar en waarom lees je in deze blogpost.

Waarom?

Waarom ik ga vloggen is eigenlijk heel simpel. Het werd mij steeds vaker gevraagd wanneer ik mijn YouTube kanaal zou gaan starten. Daarnaast is beeld anders dan foto’s en blogposts. Ik moest er eerst echt niet aan denken om mijzelf te filmen, maar ik deel nu al een tijdje filmpjes in mijn instagram stories dus de schaamte ben ik voorbij.

En mijn blog dan?

Zoals je hebt gemerkt blog ik niet meer on a daily basis. Ik wilde eerst alles weg doen, maar lieve Ela van Studio Mama vond het echt heel erg zonde en heeft goede tips gegeven, dus mijn blog blijft bestaan! Ik zal nu voornamelijk mijn vlogs aankondigen op mijn blog, maar reviews over producten/uitstapjes etc. vind je hier ook nog en als ik even lekker van mij af wil schrijven, dan doe ik dat ook gewoon.

Hoe vaak?

Voor nu weet ik nog niet hoe vaak ik ga vloggen. Ik zat eerst aan een week vlog te denken, maar dat wordt mij net iets te lang.. Vlogs tussen de 10 en 15 minuten vind ik perfect. En dan het liefst richting de 10 dan de 15. Ik heb gemerkt dat ik binnen een paar dagen de 10 minuten al heb volgemaakt, dus weekvlogs ga ik daar niet mee redden. Voor nu post ik dus random filmpjes op mijn kanaal. en laat ik het jullie uiteraard weten via mijn Instagram, Facebook en Blog.

Abonneren!!!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Dit is gratis!! Op deze manier ben jij altijd als eerste op de hoogte als ik een nieuwe vlog online heb gegooid.

Spannend

Ik vind het echt heel erg spannend. Het is verre weg van perfect, maar als ik daarop moet gaan wachten dan post ik nooit wat. Ik doe het gewoon en gaandeweg leer ik.

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 2 maart 2019 / 4:47 pm

  Het hoeft niet perfect! Het is echt en dat maakt het juist zo leuk!

  • Nova
   4 maart 2019 / 3:46 pm

   Super lief je reactie! Dat houdt het inderdaad wel echt.