instagram

Met stapelstein blokken vervelen kinderen zich niet!

Stapelstein blokken is HET speelgoed van dit moment. Wij hebben nu zo’n klein anderhalf jaartje een grote set in huis. Dagelijks krijg ik berichten via mijn socials de vraag wat het gekleurde speelgoed waar de kindjes zo graag mee spelen is. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Stapelstein

Stapelstein is een Duits merk dat speelgoed heeft ontworpen gericht op spelen, balanceren, zitten en bewegen. Alle Stapelstein blokken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn zelf ook gemakkelijk te recyclen. De blokken zijn gemaakt van Polypropeen. Een zeer licht materiaal (180 gram per blok), maar enorm sterk! Ieder Stapelstein blok kan een gewicht van tot maximaal 100 kg houden. Ik wilde het eerst niet geloven, maar echt die dingen zijn niet kapot te krijgen!

Spelen met Stapelstein

Als volwassenen kijk je ernaar en denk je: “Wat kunnen ze er mee?” Kinderen kijken ernaar en gaan er gewoon meteen mee aan de slag. Die denken daar niet eens over na! We hebben de blokken al een hele tijd en er gaat serieus geen dag voorbij dat er niet mee wordt gespeeld. Ze gebruiken het als stoel, opstapje, balanceren, maken figuurtjes, doen er spelletjes mee. Je kan het zo gek nog niet bedenken of ze doen het!

Naast dat het binnen veelvoudig wordt gebruikt, kan je er ook mee naar buiten. Op het strand, in het gras, in de plassen of zoals wij vandaag hebben gedaan in de sneeuw! Zie hier het geweldige filmpje van de kids hoe ze er mee hebben gespeeld in de sneeuw. En zoals ik al zei: Ze zijn echt niet kapot te krijgen. Dus ze kunnen lekker hun gang gaan.

Stapelstein in Nederland

Dit Duitse merk is tegenwoordig bij verschillende Nederlandse shops te verkrijgen in verschillende pakketen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende combinaties. Van de gekleurde blokken die wij hebben tot helemaal zwarte blokken. En deze zijn weer allemaal onderverdeeld in verschillende pakketten (aantal blokken).
Ik zal je vast waarschuwen voor de prijs. Het is niet een goedkoop product, maar dat is dan ook weer heel goed te merken aan de kwaliteit. Dit gaat serieus een lifetime mee. Dus het is de investering meer dan waard.

Verjaardagstip

Ik kan goed begrijpen dat je dit niet zo een twee drie aanschaft. Als ik zie hoeveel plezier mijn kinderen (2 en 6) hier van hebben, dan raad ik het zeker aan om dit in huis te halen! Ik gaf van de week nog iemand een tip om dit te vragen aan vrienden en familie voor de verjaardag van haar kind. Dat het dan als een groepscadeau wordt aangeschaft. Zo verdeel je de lasten over meerdere personen en heeft jouw kindje alsnog en geweldig cadeau!

Wat vind jij van dit nieuwe speelgoed? Ik ben heel benieuwd!

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *