instagram

Mi Toetie outfit inspiratie deel 2 – MINIKID

Een outfit inspiratie is altijd handig! Nu deel ik er weer eentje van een stoer merk dat de hippe webshop Mi Toetie verkoopt! Benieuwd over welk merk ik het heb?

Kan jij je nog de vorige outfit inspiratie herinneren? Die was vooral gericht op de meiden. Vandaag deel ik een outfit inspiratie waar vooral de jongensmama’s erg blij van zullen worden! Ik vertel jullie meer over het merk MINIKID.

MINIKID

MINIKID is een Pools urban kinderkledingmerk. De kleding is unisex en verkrijgbaar in de maten 74/80 – 134/140. Er zijn maar heel weinig Nederlandse webshops die dit merk verkopen en Mi Toetie is daar een van! Erg exclusief dus.

Outfit inspiratie

Hier heb ik weer een leuke outfit voor jullie! E. is hier helemaal gestyled in, je raadt het vast al: MINIKID. E. is 115 cm lang en draagt hier alle drie de items in maat 110/116! Zoals je ziet zit het netjes, maar niet te precies. Er is nog groei ruimte. Je kunt er van uit gaan dat het merk minstens als de grootste maat van de combimaat valt. Al deze drie items (en uiteraard meer) zijn verkrijgbaar bij Mi Toetie.

MINIKID Longsleeve Sk8 is not a Crime

MINIKID Bomber Jacket Marble Grey

MINIKID BOMBERJACKET

MINIKID Cargo Pants Marble Grey

MINIKID pants Mi Toetie

Kende jij MINIKID al?

Ik hoor vaak van moeders dat zij het lastig vinden om leuke kleding voor hun zoons te shoppen. En dan denk ik altijd nee dat valt echt reuze mee! Ook voor de boys kan je echt goed slagen en daar is MINIKID een goed voorbeeld van. Mocht jij dit merk nog niet kennen, dan heb ik je hopelijk nu op weg geholpen! Mocht dit niet jouw smaak zijn: neem dan anders even nog een kijkje bij Mi Toetie voor heel veel andere leuke merken!

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 Reactie