instagram

145   5208
21   1035
211   4202
43   2882
215   6216

Micro Step: De coolste step ever!

Vandaag zet ik een ander groot cadeau die E. voor zijn vierde verjaardag heeft gekregen in the spotlights! Een step van Micro Step. Aan de titel te zien, is het een top cadeau. In deze blogpost lees je waarom.

Voor jong en oud

Micro Step heeft vele verschillende soorten en kleuren (kinder)steppen in het assortiment. Denk aan steps met een zitje, 3-wiel (kinder)steppen, 2-wiel (kinder)steppen, elektrische (kinder)steppen en steppen om mee te stunten. Ik wil jullie graag wat over de 3-wiel kindersteppen vertellen:

 • Micro Step Mini met zitje: vanaf 1 jaar
  Deze variant kan je ombouwen tot de Micro Step Mini waar ik hieronder meer over vertel. Deze is te gebruiken vanaf 1 jaar. Kindjes kunnen lekker zitten en jij stuurt het aan. Handige is, dat je het kan ombouwen en als er een broertje of zusje volgt je het dus weer voor hem of haar kan gebruiken.
  Micro Step met zitje  Micro Step met zitje
 • Micro Step Mini: van 2 tot 6 jaar
  De Micro Step Mini zonder zitje is een 3-wieler step speciaal voor de allerkleinste. Het is, zoals de naam zegt, een mini step en hiermee leren de allerkleinste het steppen onder de knie te krijgen. De twee grote wielen aan de voorkant zorgen voor perfecte stabiliteit. En doordat de wielen zwenken in een bocht, maakt het ‘t steppen ook een stuk veiliger. Het stuur is in hoogte verstelbaar en dus handig voor als het kindje groeit.
  Micro Step Mini
 • Micro Step Maxi: van 5 tot 12 jaar. Minimale gewicht 18 kg en minimale lengte 110 cm.
  E.  heeft deze variant. Dit is precies dezelfde step als de Mini, maar dan groter. Het gewicht is heel belangrijk, omdat als je stuurt je dat doet met je gewicht. Omdat E. 19 kg weegt, moest ik dus wel voor deze gaan. Ondanks dat hij er nog niet de leeftijd of lengte voor heeft. Ik vond het even spannend, maar eenmaal in elkaar gezet bleek dat dit de perfecte keuze was. Hij reed er namelijk zo mee weg.Micro Step Maxi

Ervaring

Micro Step Maxi Micro  Micro Step Maxi Micro

Ik denk dat deze foto’s al genoeg zeggen. E. kan er geen genoeg van krijgen! Als het kon, dan nam hij ‘m mee naar bed (ja echt). Maakt niet uit waar we gaan, hij moet gewoon mee. Al is het om vanuit huis er mee naar de auto te rijden. Hij stemde van het weekend zelfs zijn kleding af op zijn Micro Step. Het is dat ik geen groene schoenen voor hem heb anders…

Ik kan het niet goed genoeg benadrukken, maar koop het echt op gewicht. Daar sturen ze mee en het zou zonde zijn als dat niet lekker loopt. Eigenlijk moet ik zeggen, rijdt. E. racet echt voorbij. Ik moet rennen om hem bij te houden. Dus als je ook nog eens wat aan je eigen lijn wil doen, dan zou ik al helemaal niet meer twijfelen. Win win situatie dit.

Micro Step Maxi Micro

Je hebt vele verschillende kleuren en accessoires om ‘m mee te pimpen. Dus je hebt altijd je unieke Micro Step. Cooler dan dit vind je ze niet. Wij raden hem dus echt aan!

Voor meer informatie voor alle overige steps van Micro Step, klik hier.

Kende jij Micro Step al? 

 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *