instagram

Mijn tuin make-over!

Het is dan eindelijk zo ver! Ik kan met trots het filmpje delen waarin te zien is hoe mijn tuin een make-over krijgt.

Het begin

Ik woon hier precies 4 jaar en ik heb in de 4 jaar helemaal niets aan mijn achtertuin gedaan. Dit jaar besloot ik dat het wel echt tijd werd om er wat aan te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Dacht ik.. Het viel nogal tegen om een hovenier, stratenmaker of aannemer te vinden die mijn achtertuin opnieuw zou aanleggen. Of ze zaten vol, of ze vroegen de hoofdprijs en anders hielden ze mij wel aan het lijntje. Ik was het zat en besloot mijn platform in te zetten. Dat was wel een succes! Zo kwam ik in contact met TJT Aannemersbedrijf.

Benieuwd naar hoe mijn tuin eruit zag en het proces naar hoe het nu is? Bekijk dan hier mijn tuin video!

Mijn tuin ontwerp

Ik had twee grote borders in de tuin. Aan de ene kant zaten er coniferen en aan de andere kant groeide er maar wat. Ik heb geen idee wat het allemaal was, ik weet alleen dat ik er niets van wilde weten. Het moest er allemaal uit. Strak. Daar houd ik van. Ik wist daarom ook al gauw dat ik de terras tegels (60 x 60) en kunstgras in de tuin wilde hebben. Hoe strak ik het ook wilde, toch vond ik dat het wat miste in mijn ontwerp. Ik koos daarom voor een bak met grind waarin ik planten bakken op plaats zodat ik dan toch nog wel wat groen heb. Alleen niet meer in de grond. Ik vind tuinieren alles behalve leuk en het zou dan weer zo uit de hand lopen als hoe het was (zie video). Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Materialen

Ik heb de tegels, grindsteentjes en opsluitbanden gekregen van Excluton. Ik twijfelde tussen een aantal terrastegels, maar op advies van Excluton ben ik gegaan voor de TerrasTegel + grijs/zwart. Heel fijn dat ze ook met mij mee hebben gedacht!

Het kunstgras heb ik van Kunstgras direct gekregen. Kunstgras Direct stuurt jou kunstgrasstalen toe en dan kan jij voelen, ruiken en kijken welk kunstgras jouw voorkeur heeft. Ik wist oprecht niet dat dit bestond, maar ben zo blij dat het mogelijk was. Bestellen via internet is toch wel een dingetje en met kunstgras al helemaal! Maar op deze manier weet je namelijk precies wat je aanschaft. Ik koos voor kunstgras Naarden.

TJT Aannemersbedrijf

Mijn tuin is aangelegd door TJT Aannemersbedrijf en ik mag jullie ook wat leuks weggeven! Wil jij iets in en/of om het huis laten doen? Dan krijg jij bij TJT Aannemersbedrijf 15% korting als je zegt dat je via mij komt! Dit geldt een jaar lang: tot en met 28 juli 2022. Ik zou dit niet weggeven als ik niet tevreden was met hun werk, dus doe hier je voordeel mee.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn tuin vinden, laat je het even weten? Vind ik leuk!

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *