instagram

25   1553
155   5694
25   1116
213   4250
43   2892

Een More Than a Mom zonder me-time?

Mijn blog heet dan wel heel leuk ‘More Than a Mom‘, maar ik heb mij er op betrapt dat ik mezelf nogal verwaarloos. Wat doe ik eigenlijk voor mezelf als 22 jarige mama van een dreumes naast het studeren en werken als supervisor bij een internationaal bedrijf? Nou, niet veel kan ik je vertellen.

Afspreken met vriendinnen komt natuurlijk wel eens voor, maar dan is het eigenlijk altijd overdag, omdat ik ‘s avonds er geen energie voor heb (lees: lui..).
En als ik overdag afspreek, dan is dat uiteraard ook met E. erbij. Is het dan ook wel echt tijd voor mijzelf? Ja en nee. Ja, omdat ik weer even kan bijkletsen met mijn girls en nee omdat E. er bij is en het toch net even anders is. Buiten het feit om dat je steeds moet opletten en waarschuwen, gaan de gesprekken ook heel snel weer over E.

Nova & E.

Nu ik vakantie heb, wordt het mij duidelijk. Ik doe eigenlijk niet veel voor mijzelf. Als ik er zo over na denk is het heel tegenstrijdig met mijn blog. Wat is een More Than a Mom zonder me-time? Het wordt tijd dat hier verandering in komt.

But how!?

Het klinkt misschien stom, maar ik moet mijzelf echt gaan verplichten om wat te gaan doen. Sowieso elke week gaan sporten. Minimaal een uurtje lekker zweten. Een moment voor mijzelf. Ik denk dat mijn conditie mij dankbaar zal zijn. Mijn overtollige vet trouwens ook. 😉
Ik ben gisteren al wezen shoppen bij de Nike Clearance Store in Utrecht. Ik scoorde deze items voor maar €50! Met een nieuwe sportoutfit ga je toch net iets sneller naar de sportschool, niet waar?

Me-time

Naast dat moet ik van mijzelf minimaal 1 keer in de maand wat leuks doen voor mijzelf. Ik merk gewoon dat ik soms ook smoesjes verzin naar mijzelf toe om niet wat te hoeven doen. Maar ik ben 22 jaar en dat is niet gezond. Ook niet voor een 22 jarige mama. Nja, ik vind voor mijzelf dat ik er wat aan moet doen. Ook al ben ik een moeder.
Wat ik ga doen, maakt niet veel uit. Stappen, biosje pakken noem maar op. Iets wat ik echt leuk vind om te doen als het maar zonder E. is. Gewoon om even op te laden.

Dit wil absoluut niet zeggen dat ik mijn kind zat ben o.i.d. Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik bang ben dat ik mijzelf (weer) ga verliezen in het moederschap en dat is niet de bedoeling. We zijn moeders, maar we hebben ook me-time nodig.

Mom and son

Maak jij tijd voor jezelf en wat doe jij in jouw me-time?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *