instagram

Na 7 jaar weer samen

Zo, het hoge woord is er uit! De vader van de kinderen en ik zijn, na 7 jaar, weer bij elkaar.

Back together

Op Instagram zagen mensen al dat hij de afgelopen maanden wat vaker voorbij kwam in mijn stories. Ondanks dat wij al sinds de omgangsregeling een hele goede verstandhouding hebben, begon men zich al het een en ander af te vragen. Ik voelde er niet voor om het te delen, al snap ik wel dat men graag zou willen weten of er ondertussen een (nieuwe) liefde in mijn leven is. We deden het gewoon lekker op onze eigen tempo en nu kunnen wij jullie vertellen dat wij, sinds 7 jaar, weer een aantal maanden bij elkaar zijn.

Toen..

8 jaar geleden (2013) kregen de vader van de kinderen en ik een relatie. Hij 21 ik 19. Een klein jaartje later ging het uit en niet lang daarna raakte ik zwanger van E. Ik was zo gek op hem dat ik altijd zei: “Het is of Ben, of niemand.” Ondanks dat we heel veel hebben meegemaakt. Ik zag het ook niet voor mij dat een andere man dan hij zich zou toevoegen aan ons gezin. We hebben elkaar eigenlijk altijd wel weer ‘gevonden’ en in 2017 raakte ik zwanger van J. We waren wederom niet samen.

Eind 2019, als ik er nu over nadenk ongeveer gelijk met de start van mijn zelfontwikkelingsreis, besloten wij om een omgangsregeling aan te gaan. Dat was tevens het moment dat ik mij realiseerde dat ik eerst van mijzelf moest leren houden en mij daarom ook daarop richtte. ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat ben ik waard? Waar ben ik naar opzoek?’ En dan niet eens alleen doelend op de liefde, maar echt kijkend naar mijn hele leven. Ook dat heeft mooi uitgepakt, want ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ben nu gewoon volledig zelfstandig! (Al is dat weer een mooi ander verhaal ;-))

Trots

Sinds de omgangsregeling hebben wij goed contact (met ups en downs wel, maar de downs waren zeker niet te vergelijken als voorheen!). We leerden beter met elkaar te communiceren én maakten regelmatig leuke uitstapjes met de kids. Ik vond en vind het heel belangrijk om als beide ouders gezamenlijk herinneringen te maken voor de kinderen. Het feit dat we dat deden, daar was ik heel erg trots op. Ik heb mijn kinderen toen namelijk al iets kunnen geven wat ik zelf heb gemist. Een duidelijke omgangsregeling met hun vader én leuke dingen doen met beide ouders.

Here we are

We hebben altijd nog gevoelens voor elkaar gehad en tot dat ik startte met mijn zelfontwikkeling, mijzelf beter leerde kennen, begreep ik niet waarom wij niet ‘gewoon’ weer bij elkaar kwamen. Achteraf gezien, weet ik dat dit noodzakelijk was. We moesten gewoon afzonderlijk van elkaar bepaalde dingen meemaken om later sterker en stabieler bij elkaar terug te kunnen komen. Daar hadden wij dus blijkbaar 7 jaar voor nodig. So here we are. Ik typ dit met traan rollend over mijn wang, net zoals toen ik de reel maakte die ik deelde op Instagram. Het besef dat het plaatje wat ik al die tijd in mijn hoofd had, ongeacht wat iemand zei, werkelijkheid is geworden maakt mij emotioneel en vooral dankbaar. Woorden, gedachten, gevoelens en daden maken jouw realiteit. Dat bewijst maar weer.

Mijn lovestory

Mensen die mij persoonlijk kennen weten hoe gek ik ben op lovestories. Maar ik kan nu dan eindelijk zeggen dat ik mijn eigen lovestory het mooiste vind. Vind dit super spannend om te delen, maar ben ook wel echt heel erg trots. Trots op wat we hebben bereikt. Trots op ons. Dit is nog maar het begin, we hebben zoveel grootse plannen samen! Me happy.

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 Reacties

 1. Suzanne
  25 september 2021 / 8:11 pm

  Zo gaaf dit!!! Liefde is zoooo mooi! ❤️😘

 2. Theafricankiddmusic
  26 augustus 2021 / 6:30 pm

  Prachtig dit

 3. Veerle F.
  22 augustus 2021 / 11:01 am

  Geweldig toch! Jouw zoektocht naar je eigen ik, antwoorden op vele vragen zoeken in en bij jezelf dat is een geduldig proces zonder tijdslimiet. Na 7 jaar heb je vele antwoorden gekregen waardoor je openstond om opnieuw een relatie aan te gaan met de vader van jullie 2 super leuke kids.
  Ook toen jullie nog uit elkaar waren vond ik het zo speciaal hoe jullie gewoon met z’n 4-en erop uit gingen. Je bent altijd verbonden aan de vader van jouw kinderen. Dus beter een leuk en fijn contact met duidelijke afspraken (om teleurstellingen te voorkomen). Vechtscheidingen zie ik zo vaak – alleen maar ruzies, elkaar dwars zitten waardoor communiceren niet meer gaat.

  Jullie ‘moeten’ echt trots zijn op wat er bereikt is in de afgelopen 7 jaar. Nu vol gas genieten – met de alom bekende diepe dalen en hoge pieken. Jouw realiteit/ droom heb jij zelf waargemaakt door eerst van jezelf te leren gaan houden & houden van jezelf ook te leren voelen van binnen. Met deze stabiele basis heb je alles in handen voor jouzelf, je partner en kids.

 4. Mari
  22 augustus 2021 / 10:08 am

  “The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.”

 5. Mamarinda
  20 augustus 2021 / 8:37 am

  Ogh lieverd, ik gun jou en je mooie gezin dit zo! Zit hier ook met tranen in mijn ogen je heerlijke blog te lezen! Zo open en zo mooi geschreven. Recht uit je hart.
  Heel veel liefde en geluk met elkaar. Dikke kus

 6. Aya
  20 augustus 2021 / 7:54 am

  Ik krijg gewoon tranen er van het is zo leuk om de verhaal te lezen jullie denken ook aan jullie kinderen niet aan jullie zelf dat vind het alleen mooist er zijn gewoon sommige ouders die denken aan hun zelf maar Julie denken gewoon aan jullie kinderen en wat beter is voor hun en na 7 jaar gevonden weer elkaar terug vinden
  Love it 😍
  Veel geluk samen ❤️

 7. Marlouzie
  19 augustus 2021 / 11:44 pm

  Zo blij voor jullie! ♥️

 8. Enyo
  19 augustus 2021 / 8:25 pm

  Wow! Wat een mooi liefdesverhaal! Zo bijzonder dat jullie elkaar zo weer hebben gevonden en zo waardevol is de ontwikkeling die je zelf hebt doorgemaakt. Heel veel liefde wens ik jullie toe

 9. Marianne
  19 augustus 2021 / 8:17 pm

  Fantastisch! Wat een mooie reis en ontwikkeling…love rules, zeker wanneer het je lukt jezelf op de eerste plaats te zetten en de ander aan mag vullen. Wens jullie alle liefde samen❤🍀

 10. Annette
  19 augustus 2021 / 8:15 pm

  Zo mooi… samen op reis.. en tijdens de lange reis elkaar weer gevonden❤️😘

 11. Danielle
  19 augustus 2021 / 8:13 pm

  Geweldig, je schrijft zo mooi! Blij dat je dromen werkelijkheid zijn geworden. God bless.

 12. M
  19 augustus 2021 / 8:12 pm

  Super mooi om te horen, en echt fijn dat jullie elkaar weer gevonden hebben. Jullie zijn voor elkaar gemaakt dat blijkt wel.
  Ik wens jullie echt alle liefde toe en geniet van elkaar 🤎 en dat filmpje op insta is echt 😭.
  Heel veel liefs

 13. Anouschka
  18 augustus 2021 / 6:01 pm

  Wat is dit prachtig om te lezen,zo mooi!
  Ik hoopte het stiekem al ook al zoals “toetalien”(J) zou zeggen “ik ken der niet”…..vond ik het heel mooi dat jullie samen uitstapjes.Veel geluk samen!!*Amor Vincit Omnia*👌♥️

 14. Shirley
  18 augustus 2021 / 7:38 am

  Zo mooi lief, blij voor jullie!

 15. Vivianne
  17 augustus 2021 / 5:00 pm

  Wat gaaf om te lezen!!! En wat goed dat jullie ieder een eigen weg bewandeld hebben om te komen tot waar je nu bent. Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Ik wens jullie alle goeds, liefde en geluk. En ga vooral door met wat je doet. Je bent een inspiratie voor vele waaronder voor mij. Dankjewel 🙏🏻♥️

 16. Melanie
  17 augustus 2021 / 2:13 pm

  Wauw! Dit is zo fijn te lezen. Trots op jou. Zo zie je maar dat geloof en hoop leven geeft. Het is jou gegund lieverd. Wens jullie het aller beste samen❣❣❣❣❣

 17. Gladys
  17 augustus 2021 / 10:40 am

  YESSS SUPER LEUK!!!!!

  HEEL FIJN

 18. Sytske
  17 augustus 2021 / 7:26 am

  Super fijn! Dank voor t delen van hoop!
  Want wat is er mooier dan een familie! Zegen op dat jullie in down jullie er samen doorheen worstelen.

 19. Els
  17 augustus 2021 / 7:12 am

  Zolang je bij jezelf blijft en goed blijf communiceren, zal dit een mooie reis worden voor jullie allemaal. Ik wens jullie heel veel mooie momenten vol met liefde en geluk!! 💙❤️💜💖

 20. Samantha
  17 augustus 2021 / 6:47 am

  Aaah wat is dit toch mooi om te lezen. Liefde overwint alles. Ik wens jullie heel veel geluk samen.

 21. Daphne
  17 augustus 2021 / 6:43 am

  Geniet van en met elkaar! ❤️❤️❤️

 22. Tamara Diemers
  16 augustus 2021 / 11:39 pm

  Goud dit echt goed. Ik volg je nu denk ik een 3kwart jaar en zag hem soms ook voorbij komen in je stories
  Super fijn dat jullie gezin hersteld is en jullie samen los van elkaar gegroeid zijn en ontwikkeld in jullie eigen dingen en dat het dan nu weer zo fijn mag zijn samen is een zegen. Heel veel liefdes geluk gewenst

 23. Astrid
  16 augustus 2021 / 10:33 pm

  Geweldig, veel geluk 🥂wens ik jullie. Je verhaal leest echt als een roman.(misschien je volgende roeping;schrijfster)

 24. Cora van der Bijl
  16 augustus 2021 / 9:54 pm

  Ahhh heel veel geluk met zijn 4 tjes

 25. Margriet
  16 augustus 2021 / 9:44 pm

  Aww ben zo blij voor jullie! Super leuk 😍 heel veel geluk samen met jullie mooie gezin! ❤️

  • 18 augustus 2021 / 8:45 am

   Heel veel liefde, ❣️gezondheid 🤩en geluk😍.
   Samen met jullie prachtige kids👧🏾👦🏾

 26. 16 augustus 2021 / 9:30 pm

  Het is je ontzettend gegund! Heel veel geluk samen! Heel veel liefs x

 27. Deborah
  16 augustus 2021 / 8:52 pm

  Dit is zo mooi om te lezen. Ik ken jou niet persoonlijk maar volg je al sinds jullie dochter een paar maandjes oud was. En vond het altijd zo mooi om te lezen/zien hoe jullie als ouders probeerden om het beste voor jullie kids te doen. En jouw groei, GEWELDIG, trots op jou.
  Grappig dat mijn zoon Ben kent. Zag jullie in één van jouw stories een keer wandelen in de wijk waar ik ben opgegroeid.
  Ik wens jullie heel veel gelukkige, liefdevolle en voorspoedige jaren samen🥰

 28. Angela
  16 augustus 2021 / 8:49 pm

  Woohoow! Nogmaals; een prachtige lovestory. Veel geluk samen, mooi gezinnetje!

 29. Glenery
  16 augustus 2021 / 8:47 pm

  Wat een mooi verhaal ❤️

 30. Priscilla
  16 augustus 2021 / 8:21 pm

  Wauw, superveel respect en mooi hoe jullie dit samen gedaan hebben! Kunnen veel ‘gescheiden’ ouders een voorbeeld aan nemen, ook als het niet meer goed komt. Geniet er van!

 31. Thera Valk
  16 augustus 2021 / 8:18 pm

  Wat lief dat je dit met ons deelt!
  Ik vond t al zo mooi dat jullie samen met de kindjes mooie herinneringen maken ,gun jullie samen heel veel liefde en geluk geniet met en van elkaar ,liefs Thera Valk❤️

 32. Jennifer
  16 augustus 2021 / 8:04 pm

  Het is je 100% gegunt! Ik volg je al een tijd en ik zag je zelfontwikkeling en leerde je ‘beter’ kennen. Ik ben blij dat jij jouw kinderen een ‘echt’ gezin kan geven en dat je daar ook geluk in vindt. Al vond ik jullie met zijn drietjes ook al leuk. Dikke knuffel💖 en heel veel geluk samen.