instagram

143   5172
20   1031
210   4199
43   2881
215   6214

Omoda laarzen voor het hele gezin

In dit blog laat ik je onze laarzen zien die wij van Omoda kregen. Benieuwd welke ik voor ons heb uitgekozen?

Omoda laarzen

Ik, E. en J. zijn #omodafriends en ik mocht voor ons laarzen uitzoeken. Heel fijn, want het begint nu echt kouder te worden dus de boots komen goed van pas. Omoda heeft een enorm assortiment, er is voor ieder wat wils. Maar wat ik voor ons koos lees en zie je hieronder!

Voor mij

De laarzen die ik voor mijzelf koos zijn de Zwarte Omoda Enkelboots. Deze laarzen zijn van Omoda zelf. Deze laarzen zijn so me! Heel netjes, met een grof profiel en ik wilde wel weer eens een klein hakje. Ik loop altijd op mijn Dr. Martens en die zijn plat. Ik ben heel blij met deze keuze, want ze staan niet alleen mooi, maar lopen ook heel fijn! De boots vallen op maat.

De mooie tas die je er bij ziet is trouwens ook van Omoda van het met merk Coach Bag!

Voor E.

De boots van E. zijn van Timberland. Stoere boots die wat gevoerd zijn van binnen, dus zijn ze ook lekker warm. E. is heel makkelijk met kleding en schoenen, maar hij heeft wel een duidelijke mening. Ik koos deze schoenen toen zij het weekend bij hun vader waren, dus het was even afwachten of hij ze net zo mooi vond als ik! Toen ik hem de schoenen liet zien, had ik eigenlijk zijn reactie moeten filmen. Hij was zo blij en dankbaar. Buiten het feit om dat hij ze er mooi vond uit zien, wilde hij ze ook niet meer uit doen. Ze liepen heerlijk! Duidelijk goed gekeurd dus. Deze boots vallen ook op maat.

Voor J.

Och, ik zag ze en ze schreeuwden gewoon: Toetalina! De laarzen die ik voor haar koos zijn van Pinocchio. Zwart met wat glitters. Passen overal bij en zijn lekker meisjes meisje, maar wel met een stoere eigenwijze twist. Typisch Toetalien dus. Ook deze laarsjes vallen op maat. Dus dat is lekker makkelijk!

Welke laarzen kies jij?

Welk paar heb jij voor dit najaar gekozen? Als je nog opzoek bent dan hoop ik dat je wat inspiratie op hebt gedaan door mijn blogpost. Is dit ook niet wat je zoekt, neem dan even een kijkje te nemen op de website van Omoda of om even langs te gaan in een van hun filialen!

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *