instagram

Ons eigen ontworpen kerstkaart

Wij mochten in samenwerking met HP een kerstkaart ontwerpen en deze kerstkaart (en nog meer leuks) kan jij gratis downloaden op de website van printlable website van HP.

Onze eigen kerstkaart

Het is de week van kerst. The most wonderful time of the year! Ik ben echt gek op kerst en ja ook in deze tijd! Het is natuurlijk niet leuk om het even anders te moeten vieren dan dat wij zijn gewend, maar ook daar vinden wij wel een mooie oplossing voor.

Omdat ik kerst zo leuk vind, aarzelde ik natuurlijk geen moment toen ik werd gevraagd of ik samen met een designer een kerstkaart wilde ontwerpen. Vind het ook een beetje spannend om het jullie te laten zien, ben namelijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Dit is het resultaat. Ik ben er zo trots op!

Je ziet hier J. en E. die aan het FaceTimen zijn met opa en oma.

De keuze is reuze

HP heeft niet alleen printers (waar ze natuurlijk wel om bekend staan) maar ook printlabels. Op hun printlable website kan je onze kerstkaart en vele andere gratis (!!) downloaden en daarna eventueel uitprinten. Hoe tof is dat?

Wees lief voor elkaar

In deze tijd wordt het denk ik nog meer gewaardeerd als je iemand fijne feestdagen wenst. Die iemand kan echt iedereen zijn, je hoeft hem of haar niet te kennen. Je kan iemand zo ongelooflijk blij maken met een kaartje, je laat dan namelijk zien dat je aan hem/haar denkt en dat ze niet alleen zijn ondanks dat we nu niet bij elkaar kunnen zijn.

Nog meer te downloaden

Zoals jullie weten werk ik nu thuis met de kids en dat is soms echt afzien. Gelukkig komen er steeds meer tips voorbij voor mensen die in hetzelfde schuitje als ik zitten. Hier maak ik echt goed gebruik van. Nu mag ik jullie een leuke tip geven.

Op de website van HP zijn er niet alleen printlabels van kerstkaarten te downloaden, maar ook kleurplaten en knutselwerkjes. Het leuke is dat deze website steeds wordt aangevuld met nieuwe printlables, dus houdt het in de gaten en ga lekker aan de slag met je kids!

Let me know!

Ik ben heel erg benieuwd als jij gebruik hebt gemaakt van de printlable website van HP. Laat je het mij even weten? Dat vind ik leuk!

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *