instagram

Onze nieuwe stappers van Omoda

Wij kregen weer nieuwe schoenen van Omoda! Welke wij deze keer hebben uitgekozen lees je in dit blog.

Omoda New Years resolutions

Dit keer kozen wij schoenen in het thema: New Years Resolutions! Heb ik goede voornemens? Jazeker. Ik ben dan niet van de de slogan: New Year, New Me. Maar ik vind het wel belangrijk om doelen voor mijzelf te stellen. Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik heel belangrijk. Mooi thema weer Omoda. Benieuwd welke schoenen passen bij onze voornemens? Je leest het hieronder.

Nova’s new boots!

Ik koos de Dr Martens Platforms. Ik wilde deze al heel lang hebben, maar ik durfde eigenlijk niet de stap te zetten. Waarom? Onzeker. Onzeker dat deze schoenen mij niet zouden staan. Vond ze geweldig staan bij anderen, maar dacht altijd dat ze ‘te hip’ voor mij waren.

Nu ik ze heb, heb ik gewoon spijt dat ik ze niet eerder heb aangeschaft. Ik voel mij ook echt zelfverzekerd als ik ze aan heb. Sterker nog, ik had ze aan met mijn lange gewatteerde winterjas en ik werd gewoon aangehouden in de supermarkt door iemand die vond dat ik er zo tof uitzag! Nou steek die maar in je zak vriendin.

Maat: Ik draag normaal maat 40 en ook deze heb ik aan in maat 40. Ze vallen dus op maat!

E. zijn nieuwe stappers

E. is echt een jongetje die nauwelijks loopt. Rennen is zijn manier van lopen. Maakt hem eigenlijk niet uit of hij binnen of buiten is. Met deze nieuwe schoenen van Munich kan hij lekker ravotten. Ze zijn bijna onverwoestbaar!

Ik koos voor hem deze schoenen, om hem te stimuleren dat hij goed is zoals hij is. Lekker je ding blijven doen en dat je wat drukker bent dan een ander dat is helemaal niet erg. Deze schoenen kunnen zijn geren meer dan aan! En niet geheel onbelangrijk: E. vindt ze geweldig!

Maat: Elijah draagt maat 32 en deze heeft hij in maat 33. Maat 32 zat precies. Dus mijn advies: maatje groter!

J. haar nieuwe boots

Voor mijn meisje koos ik hele nette gevoerde laarsjes van TonTon. Wat een schattig merk vind ik dat zeg. Helemaal gemaakt voor J. Ik zal je zeggen dat ze nog mooier zijn in het echt dan op internet!

J. is echt een kleine tuttebel, met verschillende kanten. Aan de ene kant is ze echt een meisjes meisje, maar ze heeft ook een kant die overal op klimt en overal van af springt. Stoer meisje dus ook. Met de laarsjes van TonTon leg ik nadruk op haar poppige kant. Ook bij J. zijn deze laarsjes erg geliefd en dat zegt heel wat. Ze is namelijk niet de makkelijkste met kleding en schoenen.

Maat: J. heeft maat 24 en ook deze heb ik voor haar een maatje groter. Maat 24 had vast wel gepast, maar ik durfde het niet aan omdat ze al een tijdje in 24 zit.

Tot de volgende keer

De volgende keer deel ik uiteraard weer onze nieuwe schoenen van Omoda! Zien we je dan terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.