instagram

131   2894
137   3489
37   2547
130   4976
112   4014

Quality time met mijn grote kleine jongen

Ik ben ondertussen al weer 25 weken zwanger. Over een kleine 100 dagen moet mijn kleine jongen mij delen met zijn zusje. Alle reden om extra quality time met hem door te brengen.

Appelflappen bakken

Appelflappen bakken Appelflappen bakken

Wij hebben vandaag appelflappen gebakken. Don’t worry, ik zal jullie het recept besparen. Ik wil wel graag met jullie delen hoe onze dag was.
Het was super leuk. Iets dat ik echt veel vaker met hem zou moeten doen. Hij is nog geen 3,5 jaar oud, maar hij heeft alle appelstukjes zelf gesneden. Ik had hem eerlijk gezegd wat onderschat, had niet verwacht dat hij het zo goed kon. Trotse mama hier!

Er verdween trouwens wel bij elk appel partje bijna meer dan de helft in zijn mond, maar goed..

Too much?

Appelflappen bakken Appelflappen bakken

Nadat de appels in stukjes waren gesneden, deden wij er suiker en kaneel doorheen. Hij vond het maar wat te leuk om samen te mengen en de appels te verdelen over het bladerdeeg. Daarna vouwden wij de appelflappen dicht en mocht hij er nog suiker en kaneel overheen strooien. Bij de laatste appelflap was hij het zat en dat zei hij ook. 5 appelflappen waren dus precies genoeg voor de concentratie van mijn boy.

Appelflappen bakken Appelflappen bakken

Appelflappen bakken  Appelflappen bakken

Klaar!

Oh en toen waren ze dan eindelijk klaar! Wat was hij trots op het resultaat zeg! Zo lief om dat blije koppie dan te zien. Tot dat hij het ging proeven.. Toen hij bij het stukje kwam waar de appels zaten, haakte hij af. Hij vond het helemaal niet lekker, haha. Ach, we hebben in ieder geval wel een hele leuke middag gehad en daar gaat het toch om?

Appelflappen bakken

Vaker doen

Ik merkte echt dat hij het super leuk vond om dit samen met mij te doen. Hij mag dan wel eens helpen met koken, maar dit was toch even anders. Specialer. Hoe vaak bakken we nou zo iets ‘lekkers’? Koken doen we natuurlijk elke dag. Volgende keer zullen we dan maar koekjes, cupcakes oid gaan bakken. Of hebben jullie nog suggesties?

Appelflappen bakken

Hoe belangrijk vind jij quality time met jouw kind(eren)? 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *