instagram

135   4697
20   998
210   4189
43   2878
214   6209

Samenwerken

More Than a Mom is een lifestyle mamablog dat verschillende verhalen deelt over het moederschap, maar ook over wat mij naast het moederschap bezighoudt. Dit communiceer ik naar mijn lezers met een vleugje humor, maar ben ik vooral eerlijk. Het laatste is wat mijn volgers zo aan mij waarderen. Met More Than a Mom wil ik andere moeders, maar zeker ook mijzelf, eraan helpen herinneren dat wij naast het moederschap onszelf niet moeten vergeten. Vandaar de naam More Than a Mom. We zijn namelijk meer dan alleen ‘maar’ een moeder.

Keep me up to date!

Help mij om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Met twee kinderen en werk, schiet dat er nog wel eens bij in. Heb jij een product of ken jij een product dat ik zeker niet mag missen? Aarzel dan niet en stuur mij een berichtje voor mijn adres. Dat kan via het contactformulier of mail naar contact@morethanamom.nl.

Opsturen

Wil je ons graag wat opsturen? Vinden wij alleen maar leuk!  Dat kan naar: postbus 6, 3566 ZG Waarder

Samenwerkingsmogelijkheden

Ik heb al heel wat samenwerkingen mogen doen en daar ben ik super trots op. Ik werk alleen met bedrijven samen die bij mij passen en zal ook altijd communiceren naar mijn lezers dat het om een samenwerking gaat.

Er zijn verschillende manieren om met More Than a Mom samen te werken. Dat kan via een advertorial en/of een winactie op mijn blog, maar je kan er ook voor kiezen om alleen via (een van) mijn social media kanalen de samenwerking te laten verlopen. Dat zou dan kunnen via Instagram, Facebook en/of YouTube! Wil jij graag een banner plaatsen? Dan is dat ook mogelijk. Geef mij jouw wensen door via het contactformulier of mail naar contact@morethanamom.nl en dan zal ik meer informatie geven en mijn tarieven doorgeven.