instagram

131   2892
137   3489
37   2546
130   4976
112   4013

The Aftermath – Tis the season for some toxic dick

The aftermath is het 5e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Dit verhaal he, I just can’t! Ben je ready?

Heb jij de eerste 4 hoofdstukken gemist? Lees hier hoofdstuk 1, hoofdstuk 2, hoofdstuk 3 en hoofdstuk 4. Ik zie je daarna wel weer terug bij dit hoofdstuk!

Terwijl ik besef dat ik hem ondanks de situatie nog niet kwijt wil, wordt Jayson langzaam wakker. Hij trekt me naar zich toe en zoent me zachtjes in mijn nek, waarna hij plagend met mijn tepels begint te spelen. Ik voel me niet lekker, maar merk toch dat mijn lichaam reageert op zijn aanrakingen. Ik duw mijn onderlichaam tegen de zijne aan en voel zijn dick hard worden. I instantly get wet en besluit me even volledig af te sluiten voor alle ellende. Ik draai me naar hem toe en duw hem naar achter, zodat hij op zijn rug gaat liggen. Ik klim bovenop hem en voel hoe hij naar binnen slide. Hmmmm…fucking lekker!

Ik begin op zijn dick te rijden en onze bewegingen zijn zo in sync dat ik alles om me heen vergeet. Elke aanraking voelt super intens en terwijl ik hem aankijk en aan zijn gezicht zie dat hij gek wordt, voel ik hoe mijn hele lichaam zich voorbereid op een explosie. Ik merk dat Jayson’s ademhaling heftiger wordt en versnel mijn ritme. Mijn lichaam begint te shaken en ik hoor Jayson kreunend klaarkomen. Ondertussen word ik volledig overgenomen door genot en rauwe emotie. Mijn orgasme is net zo intens als de golf van verdriet die haar vergezeld. Langzaam begint de keiharde realiteit weer tot me door te dringen. Met een brok in mijn keel, sta ik op om te gaan plassen.

Terwijl ik op het toilet zit en een mengeling van urine en sperma mijn lichaam verlaat, voel ik mijn hoofd licht worden. Ik besef dat ik gister nauwelijks heb gegeten. Vanuit het toilet vraag ik aan Jayson of er nog pindasoep over was. Hij geeft aan van wel en staat op om een kommetje voor me op te scheppen. Ik veeg mijn poenie af en merk dat ze niet zo fris ruikt. Ik kan me niet eens meer herinneren of ik haar wel heb gewassen gisteravond, ik was echt totaal de weg kwijt. Even twijfelde ik over wat het beste was, eerst douchen of eerst eten? Mijn knorrende maag deed me kiezen voor het tweede.

Dit keer was ik wel van plan om mijn pindasoep op te eten. Terwijl Jayson tegenover me zat en in stilte op zijn telefoon aan het scrollen was, voelde ik dat mijn verdriet plaats begon te maken voor woede. Vuile kaolo hond! Hoe kon je die hoer van een Samora zwanger maken? Hoe!? Ik zweer het, ik hoop dat…Alsof hij mijn gedachte kon lezen, legde hij zijn telefoon neer en begon te praten. Hij gaf aan zich voor te kunnen stellen dat ik boos ben. In plaats van te reageren, besloot ik een hap van mijn pindasoep te nemen, waarna hij zijn verhaal vervolgde. Toen ik hem een paar maanden geleden via whatsapp de huid vol had gescholden en geblokkeerd, besloot hij me even met rust te laten. Hij wist dat hij mijn leven al vaak genoeg overhoop had gegooid en gunde me de gelegenheid om voor mezelf te bepalen wat ik met hem wilde.

In de periode daarna heeft hij dus seks gehad met Samora. Hij weet dat het niet slim is geweest om haar zonder condoom te naaien. Ik keek hem aan en maakte een tjoerie. Hij pauzeerde, nam een diepe zucht en ging verder. Toen Samora hem vertelde over de zwangerschap, was ik de eerste persoon aan wie hij dacht. Hij wist dat dit gegeven ervoor kon zorgen dat hij me voorgoed kwijt zou raken. Dat deed hem beseffen, hoeveel hij van me hield en dat ik de enige vrouw ben met wie hij wilt zijn.

Alsof de duvel ermee speelde, werden we onderbroken door zijn telefoon die afging. Ik zag Samora’s naam staan en kreeg buikpijn. Jayson pakte zijn telefoon en wilde opstaan. Ik vroeg hem waar hij naartoe ging. Als ik echt de vrouw ben met wie hij wilt zijn, kan hij zijn telefoon precies hier aan tafel beantwoorden en op speaker zetten. Ik zeg jullie eerlijk, met die ‘speaker’ actie, wist ik dat ik te ver ging, maar ik had schijt en was sowieso van plan om ruzie te maken. Mijn woede moest mijn lichaam uit!

Tot mijn verbazing ging deze guy gewoon akkoord en zette haar op speaker. Yep ladies, be careful what you ask for. You just might get it! Haar stemgeluid bracht een ongekende valsheid in me naar boven. Hoe kon ik zoveel haat voor iemand voelen die ik niet eens kende? Ze wilde van Jayson weten of hij morgen mee ging naar de 12 weken echo. Hij gaf aan dit eerst te moeten bespreken met zijn vriendin en keek me bevestigend aan.

Kijk je kaolo hoofd, dacht ik, terwijl ik hem strak aankeek. Samora was duidelijk verbaast door zijn antwoord. Ze wilde weten sinds wanneer hij een vriendin had. Jayson gaf aan dat ze daar niks mee te maken had en vroeg of er nog meer was dat ze wilde bespreken. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Ondanks dat haar vraag over de echo als een dolk in mijn hart voelde, genoot ik van Jayson’s kille houding naar haar toe.

Hij verbrak de stilte door te vragen of ze er nog was. Samora reageerde en gaf aan dat Jayson haar vraag kon vergeten. Ze gaat alleen naar de afspraak. Door de pindasoep, had ik een jeukerige keel gekregen en dit uitte zich in een kriebelhoest die ik niet tegen kon houden. Samora wilde weten wie daar was en of Jayson haar op speaker had gezet. Hij gaf aan dat ze inderdaad op speaker stond en dat hij bij zijn vriendin was. Ik kon de irritatie in haar sarcastische lach horen. Ze vroeg of zijn ‘vriendin’ wist dat hij haar twee weken geleden nog geneukt had en of ik haar pussy in zijn snuit had kunnen proeven?

Yep ladies, be careful what you ask for

Jayson verstijfde.

Ik spreek jullie snel!
Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 6e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Next Phase.. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *