instagram

The Answerd Questions – Tis the season for some toxic dick

The Answered Questions is hoofdstuk 13 Tis the season for some toxic dick. Krijgt Janey nu dan eindelijk de antwoorden?

Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11 en hoofdstuk 12 lees je hier! Veel plezier

Luciano wilde weten of hij me stoorde. Dat deed hij niet. Althans zo voelde het niet. Diep van binnen vond ik namelijk dat Jayson de gene was die ons stoorde, maar in plaats van mijn gevoel te uiten, vroeg ik Luciano om me een ogenblik te geven. Ik plaatste hem in de wacht en beantwoorde Jayson’s vraag, die vervolgens ijverig aan de slag ging met het maken van een uitgebreid ontbijt. Ik had helemaal niet zo’n honger, maar ik wilde mijn gesprek met Luciano gewoon in alle rust afmaken. Terwijl Jayson bezig was in de keuken, liep ik terug naar de slaapkamer.

Onderweg vroeg ik me af of Luciano gehoord zou hebben dat Jayson me een kus gaf. Het was een stille kus, dus zeer waarschijnlijk niet. Ik haalde Luciano uit de wacht en excuseerde me met een leugen. Ik gaf aan dat we gezamenlijk zouden lunchen met collega’s vanmiddag en dat ik vantevoren mijn keuze moest doorgeven, zodat het besteld kon worden. Best geloofwaardig toch? Luciano leek het in ieder geval te geloven. Hij deed ook hard zijn best om me vanavond weer mee op date te krijgen. Zijn avances waren verleidelijk and this man got game! Ik besloot echter toch vast te houden aan het gesprek met Jayson van gisteravond en beloofde Luciano, who wouldn’t take no for an answer, dat ik er later op terug zou komen. Via de app zou het makkelijker zijn om hem af te wijzen.

Jayson had serieus uitgepakt met het ontbijt. De tafel was gedekt en alles waar ik om had gevraagd, stond op het menu. Ik realiseerde me dat ik deze kant van hem nog nauwelijks had gezien. Een Jayson die alleen oog had voor mij en zijn uiterste best deed om het me naar mijn zin te maken. Even voelde ik me de gelukkigste vrouw van de wereld, maar al snel kreeg ik een gevoel van wantrouwen.

Ik was namelijk de enige bij wie hij terecht kon. Hij had geen huis, geen inkomen, helemaal niks. Alleen Janey. Stupid ass Janey die steeds weer in zijn bullshit trapte. Waar was ik…..Voordat ik mijn gedachte kon afmaken, vroeg Jayson waar ik mee wilde starten. De scrammbled eggs en pancakes zagen er heerlijk uit, dus koos ik daarvoor. Ik stond op om wat pancakes op mijn bord te zetten, maar Jayson maande me om weer te gaan zitten, waarna ik op mijn wenken bediend werd.

Terwijl we aan het eten waren, vroeg Jayson me met wie ik zojuist aan de telefoon was. Ik loog dat ik me beter had gemeld en dat mijn collega me updates aan het geven was over een vervelende klant van ons. Ik merkte dat zijn vraag me had geïrriteerd, was ik namelijk helemaal niet gewend om verantwoording af te leggen voor mijn telefoontjes en ik vond ook dat hij dat privilege totaal niet verdiende. Eigenlijk wist ik helemaal niet zo goed wat ik van dit hele tafereel vond. Wilde ik wel een Jayson die elke dag op mijn lip zou zitten als een trouwe hond? Zo ja, waarom kon ik Luciano dan niet volledig uit mijn hoofd krijgen? Misschien moet ik Luciano ook gewoon een kans geven, terwijl ik uitvogel wat ik met Jayson wil? I mean, men do it all the time right!?

Ik besloot Luciano een app te sturen met de mededeling dat ik vanavond met hem naar de film zou gaan. Tegen Jayson loog ik dat we een kerstborrel op het werk hadden.

Terwijl ik mijn lippen aan het stiften was voor de spiegel, kwam Jayson de kamer binnen. Hij gaf me een compliment over mijn looks en vroeg er gelijk achteraan voor welke collega ik me zo had opgedoft. Ik giechelde om zijn vraag en gaf aan dat alle mannelijke collega’s getrouwd en/of gay zijn. Hij kwam achter me staan en kuste me in mijn nek, waarna hij zijn handen op mijn heupen legde en zachtjes knedende bewegingen begon te maken. He knew exactly what he was doing en ik voelde mijn lichaam warm worden. Even dacht ik fuck it, let’s get this dick, maar de gedachte aan het weerzien met Luciano gaf me zo een heerlijk gevoel, dat mijn geilheid als sneeuw voor de zon verdween. Ik draaide me om naar Jayson, gaf hem een lange kus op zijn mond en beloofde het vanavond met hem af te maken, waarna ik vertrok.

Ik had met Luciano bij Pathe afgesproken. Hij was te laat en dat irriteerde me, ondanks dat hij netjes had geappt vertraagd te zijn. Het was niet mogelijk om in de lobby van de bioscoop te wachten in verband met de corona richtlijnen, dus stond ik buiten in de kou te wachten. Terwijl ik met verkrampte handen op mijn telefoon aan het scrollen was, voelde ik ineens een keiharde klap in mijn gezicht. Het was zo onverwachts dat ik een paar secondes volledig gedesillusioneerd was. Ik keek op en zag Kayla voor me staan. Ze wilde weten wie ik beton zou laten vreten.

Ik spreek jullie snel!
Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 14e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: Kayla. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.