instagram

150   5580
25   1102
213   4233
43   2886
215   6230

The Chaos – Tis the season for some toxic dick

We zijn weer back to Janey. Benieuwd hoe het is afgelopen toen Kayla Janey tegen kwam bij de bioscoop?

De voorgaande hoofdstukken gemist? Lees hier alle hoofdstukken terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13 en hoofdstuk 14 Have fun!

Kayla wilde dus weten wie ik beton zou laten vreten. Nadat ik haar woorden tot me door had laten dringen en tot het besef kwam dat ze echt het gore lef had gehad om me aan te vallen, I just snapped. Ik heb haar een trap verkocht en begon vervolgens als een gek op haar in te slaan. Het leek echt even alsof ik een ander mens was. Ik hoorde en zag niks meer, mijn enige focus was Kayla total loss slaan, totdat ze hysterisch begon te schreeuwen dat ze zwanger was. Haar woorden gingen als een stroomschok door mijn lijf, waardoor ik uit de roes van woede ontwaakte. Op datzelfde moment grijpt iemand me vanachter beet. Ik kijk om en zie dat het Luciano is. Fuck! Wat zou hij wel niet denken?

Ondertussen begon Kayla me uit te schelden en dreigde ze me te vermoorden als er iets met haar baby zou gebeuren. Ook Jayson zou te horen krijgen wat ik had gedaan. Wilde deze bitch nou gewoon alles op mij afschuiven? Was ze…voordat ik mijn gedachte af kon maken, reageerde Luciano op haar. Hij gaf aan dat zij was begonnen met vechten. Hij had vanaf de parkeerplaats gezien hoe zij mij aan had gevallen, terwijl ik nietsvermoedend op mijn telefoon aan het kijken was. Kayla beet hem toe zich nergens mee te bemoeien en liep boos weg.

Luciano richtte zich weer tot mij en wilde weten hoe het ging. Ik gaf aan dat het wel goed ging met mij, maar dat ik niet wist dat ze zwanger was. Luciano probeerde me gerust te stellen, maar weinig van wat hij zei drong echt tot me door. Kayla’s zwangerschap was het enige waar ik me op dit moment druk om kon maken. Aangezien Jayson de afgelopen weken bij haar verbleef en ze seks hebben gehad, kan het niet anders dan dat hij de vader is. Waarom zou ze anders zijn naam genoemd hebben? Mijn gedachte werd onderbroken, doordat Luciano met zijn hand over mijn gezicht wreef en ik een kloppende pijn onder mijn linkeroog voelde.

Luciano wilde de Pathé in lopen, maar ik was op dit moment echt niet meer in de stemming om naar een film te gaan kijken. Hij begreep het en bood aan me thuis af te zetten. Ik sloeg zijn aanbod af, maar beloofde het goed met hem te maken. Of ik dit echt zou doen wist ik niet. De gedachte dat Jayson en Kayla een kind zouden krijgen, overschaduwde al het positieve. Zelfs mijn interesse in een fantastische man als Luciano. Hij liep met me mee naar mijn auto en we namen afscheid met een stevige omhelzing, waarbij me van de grond tilde. Pffff, this man seems to really like me en toch kan ik hem op dit moment niet geven wat hij wilt. WTF!? Terwijl ik de auto in stap en wegrijd blijft hij staan en kijkt hij hoe ik wegrijd.

Onderweg naar huis kom ik erachter dat ik mijn gouden bedelarmbandje ben kwijtgeraakt. Een verjaardagscadeau van Jayson, dat ik sindsdien altijd aan heb. Even denk ik eraan terug te rijden en te gaan zoeken, maar dan realiseer ik me dat het ding na alles wat Jayson heeft geflikt geen waarde meer heeft. Op dat moment gaat mijn telefoon. Het is Luciano, maar als ik wil opnemen valt mijn telefoon uit. Batterij leeg. Misschien maar beter ook. Ik was al bij mij in de straat en wilde me nu echt even focussen op het gesprek met Jayson dat plaats zou gaan vinden. Ik parkeerde mijn auto en terwijl ik naar huis liep, voelde ik mijn hartslag versnellen.

Als ik de woonkamer in loop en Jayson mijn gezicht ziet, vraagt hij geschrokken wat er is gebeurd. Ik geef aan dat ik met Kayla heb gevochten en mijn bedelarmbandje kwijt ben geraakt. Daarnaast is ze zwanger en geeft ze aan dat hij de vader is. De shock is van Jayson’s gezicht af te lezen. Op dat moment gaat de bel. Hij heeft eten besteld en loopt naar de voordeur om zijn bestelling aan te nemen. Als hij terug de woonkamer in loopt, kijk ik hem vragend aan. Ik ben erg nieuwsgierig naar zijn uitleg namelijk. Hij zet zijn bestelling op tafel en loopt naar me toe, waarna hij mijn handen beetpakt en me aankijkt.

Op het moment dat hij wilt beginnen met praten gaat de bel weer. De bezorger is waarschijnlijk iets vergeten. Jayson wil terug lopen, maar ik geef aan dat hij zijn eten kan uitpakken. Ik ga wel. Als ik de voordeur open doe, zie ik Luciano staan. Ik schrik en kan even geen woord uitbrengen. Hij heeft mijn bedelarmbandje in zijn handen en geeft aan dat het waarschijnlijk in zijn kraag is blijven hangen tijdens onze omhelzing. Daarnaast geeft hij aan zelf ook iets vergeten te zijn en buigt voorover om me te kussen. Ondertussen komt Jayson de gang in lopen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 16e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Consequences. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *