instagram

150   5638
25   1109
213   4241
43   2888
215   6233

The Confrontation – Tis the season for some toxic dick

Het 8e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick is The Confrontation. Oh well, oh well..

Heb je de eerste 7 hoofdstukken gemist? No spang (geen stress). Je leest ze hier allemaal terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6 en hoofdstuk 7. Veel leesplezier!

Nadat Kayla’s naam op mijn telefoonscherm verscheen, verbrak ik de verbinding. Ze belde echter meteen terug en terwijl ik naar het toestel staarde dat in mijn handen lag te trillen, probeerde ik te bedenken wat nu het juiste was om te doen. Opnemen? Uitstappen en bij haar aanbellen? Met mijn auto haar fucking woonkamer in rijden? Wat moest ik doen? De oproep was inmiddels alweer afgebroken en ik kreeg een app van haar binnen met de woorden: Je belde?Normaal zou ik dit bericht als neutraal interpreteren, maar nu vond ik dat ze een attitude had. Wat denkt zij?! Kaolo hoer.

You know what, I need to calm TF down, want dit gaat niet goed aflopen. Ik besloot terug naar huis te rijden. Onderweg speelde ik een hele film af in mijn hoofd. Ik dacht terug aan alle keren dat Kayla me waarschuwde voor Jayson of commentaar op hem had. Ook had ik er nooit bij stil gestaan dat zij veel te vaak al op de hoogte was van zijn dirt, voordat ik er wat vanaf wist. Omdat het allemaal zo onwerkelijk leek, probeerde ik toch weer een logische verklaring te bedenken voor wat ik zojuist had meegemaakt en terwijl zich allerlei scenario’s in mijn hoofd afspeelde, hoorde ik ineens een keiharde knal en schoot naar voren. Ik was gewoon vol tegen iemand’s bumper aangeknald.

Oh-my-fucking-god, wat ga ik tegen mijn manager zeggen!? Waarom had ik mijn werkauto ook gebruikt voor deze bullshit!? Ik voelde een brok in mijn keel onstaan en maakte mijn gordel los. De bestuurder van de wagen waar ik tegenaan was gereden, stond inmiddels al voor mijn raam. Ik stapte uit en het eerste wat hij vroeg was: Gaat het? In plaats van zijn vraag te beantwoorden, stortte ik volledig in. I started ugly crying, like a damn fool. Super gênant!

Nadat ik was gekalmeerd en zijn tissue had aangenomen om mijn snotterige neus te vegen, bood ik mijn excuses aan. Ik zag ook toen pas, hoe ongelooflijk spang hij was. Tall, black and handsome AF! Heb ik weer hoor. Kom ik een keer een leuke vent tegen, knal ik niet alleen tegen zijn auto aan, maar begin ik ook nog eens ongecontroleerd te janken. Als er überhaupt een kans was dat hij me zou zien zitten, heeft mijn onstabiele zelf deze voorgoed vergooid. So, whatever. Hij stelde voor om gegevens uit te wisselen en om op een later moment te kijken hoe we dit zouden regelen. Wat een vertrouwen zeg! Ik had dat nooit gedaan, als het omgekeerd was geweest, maar ik was op dit moment ontzettend blij met zijn vriendelijke aanbod. We wisselden visitekaartjes uit, waarna we beiden onze reis vervolgde.

Terwijl ik mijn voordeur opende, belde Jayson. Ik nam op en werd bij het horen van zijn stem, opnieuw overmand door emoties. Het was een mix van woede, verdriet, schrik, verwarring en weet ik veel wat nog meer. Huilend vertelde ik hem over de aanrijding. Hij gaf aan meteen naar huis te komen. Mooi, cause we needed to talk. Ik besloot een douche te nemen, om tot rust te komen en mijn gedachten te ordenen. Hoe moest ik dit aanpakken? This Jayson and Kayla situation got me all the way fucked up.

De lange warme douche had me niet perse gekalmeerd, maar er wel voor gezorgd dat ik weer helder kon nadenken. Terwijl ik me aan het afdrogen was, ging de bel. Het was Jayson en hij had één van de grote sporttassen bij zich. Ik merkte dat mijn woede weer omhoog kwam, maar bleef beheerst. Hij gaf me een brasa en alles in mijn lichaam stribbelde tegen, maar om mijn plan te laten werken, moest ik doen alsof er niks aan de hand was, dus beantwoorde ik zijn omhelzing. Daarna plofte ik neer op de bank, waarna hij zijn spullen naar de slaapkamer bracht. Ik staarde naar Kayla’s bericht en voelde hoe de adrenaline door mijn lijf begon te gieren.

Jayson was inmiddels bij me komen zitten. Ik vroeg hem naar de afspraak van vanochtend en kon aan de verandering in zijn gezicht zien, dat het er heftig aan toe was gegaan. Hij gaf aan dit morgen met me te bespreken. Vandaag wilde hij zich volledig op mij focussen. De schrik van de aanrijding zat er naar zijn idee goed in, dus de rest was bijzaak. Misschien merkte hij dat mijn gedrag off was, maar dat kwam niet door die fucking aanrijding! Ik gaf hem een kus en legde mijn hoofd op zijn schoot. Hij begon zachtjes over mijn wang te aaien, terwijl hij door zijn telefoon scrollde.

Dit was het perfecte moment om Kayla te bellen. Ze nam op en ik besloot gelijk met de deur in huis te vallen. Ik vertelde haar dat ik vanochtend had gebeld, omdat ik bij haar langs was gereden en tot mijn verbazing zag dat Jayson met twee volle sporttassen haar woning uit kwam lopen. Jayson stopte abrupt met het aaien van mijn wang en Kayla viel stil.

Ik ging rechtop zitten en zette haar op speaker, terwijl ik Jayson strak in zijn ogen aankeek. Ik gaf aan dat Jayson me alles al had verteld en hier naast me zat. Wilde het alleen ook uit haar mond horen. Het leek me ook wel handig om haar ervan op de hoogte te stellen dat ze op speaker stond. Als extraatje voegde ik er nog aan toe, dat als ze durfde op te hangen, ik naar haar huis toe zou komen om haar beton te laten vreten. Jayson wilde iets zeggen en zonder geluid te maken, maande ik hem zijn bek dicht te houden. He read my lips and shut TF up. Ik hoorde Kayla diep ademhalen, waarna ze begon te praten…

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 9e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Ugly Truth. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *