instagram

150   5589
25   1105
213   4235
43   2887
215   6231

The Dilemma – Tis the season for some toxic dick

The Dilemma is het 11e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Hoe krijgt hij het toch weer voor elkaar!?

Iets gemist? I got you! Lees hier de voorgaande hoofdstukken: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8, hoofdstuk 9 en hoofdstuk 10 Veel leesplezier!

Terwijl ik met Luciano naar binnen liep en Jayson in shock achterliet, voelde ik me schuldig. I could not believe myself. Na alles wat deze man me had geflikt, voelde IK me fucking schuldig, omdat ik een drankje ging doen met een ander. Dit was letterlijk de omgekeerde wereld en die creëerde ik helemaal zelf. Het was voor het eerst dat ik besefte dat Jayson eigenlijk niet het probleem was, maar dat ik dat zelf ben. Ik ben uitgenodigd door een man die me op één van de meest kwetsbare momenten heeft gezien en nog steeds met me op date wilde en ik maak me druk om een man die ik letterlijk alles heb gegeven en het geen moment heeft gewaardeerd. Nope, fuck that shit and fuck Jayson. Ik besloot op dat moment de knop om te zetten en me volledig te focussen op Luciano.

Luciano kende de eigenaar persoonlijk en had een gezellig plekje voor ons weten te bemachtigen. Daarnaast bleek hij al een custom-made cocktail voor mij besteld te hebben. Even dacht ik; Oké, mister controlfreak, waarom moest je dat ook bepalen? Toen hij me echter vertelde dat hij naar aanleiding van zijn google search naar mij, een inschatting had gemaakt van wat ik lekker zou vinden en op basis daarvan een custom-made cocktail had laten mixen, was ik more than impressed. Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik voelde me zeer gevleid. Hij zag er trouwens ook fantastisch uit en rook heerlijk. Het zelfvertrouwen dat deze man uitstraalde, gaf me een gevoel van veiligheid en rust.

Ik was blij verrast door de cocktail die hij voor me had laten samenstellen. It was good! Hetzelfde geldt voor ons gesprek. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden en we bleken ook nog heel veel gemeen te hebben. Ik weet niet of het door de cocktail kwam, want ik had best lang geen alcohol gedronken, maar terwijl Luciano naar het toilet was, besloot ik Jayson een bericht te sturen dat hij moest vertrekken. Hij deed gelukkig niet moeilijk. Mooi! Ondertussen kwam Luciano terug en vroeg hij of ik nog wat wilde drinken. Ik moest nog rijden, dus twijfelde even of ik nog een tweede cocktail moest nemen. Mijn custom-made versie was echter zo lekker, dat ik er toch nog één nam. Niet slim.

Het was inmiddels al bijna 19.00u en Luciano gaf aan helaas nog andere verplichtingen te hebben. Terwijl hij mijn stoel naar achter schoof en ik op stond, voelde ik mezelf wankelen. Fuck! Luciano had het ook in de gaten en grapte dat we geen herhaling van gistermiddag konden gebruiken. Ik voelde me opgelaten, maar kon zijn humor wel waarderen. Hij stond erop mij naar huis te rijden in mijn auto en zou dan zelf wel een taxi terug nemen naar zijn eigen auto.

This man has got to be the epitome of chivalry! Ik stemde in met zijn voorstel, want mijn reactievermogen was door de cocktails niet wat het moest zijn. Om er zeker van te zijn dat ik voor de deur niet ineens verrast zou worden door Jayson, stuurde ik hem een app om te testen of hij echt weg was. Dit bleek gelukkig zo te zijn. Onderweg naar huis luisterden we naar mijn 90’s spotify playlist en zong Luciano uit volle borst super vals mee. Ik ging stuk!

Luciano parkeerde de auto in de garage en moest om weer buiten te komen via mijn trappenhal lopen. Hij besloot met me naar de voordeur te lopen en wilde weten wanneer hij me weer mocht zien. Ik beloofde hem te appen, waarna hij mijn hand beetpakte en er een kus op gaf. Ik bedankte hem en draaide me om naar de voordeur om deze te openen. Terwijl de deur open ging zag Jayson’s jas nog aan de kapstok hangen. Ik schrok zo erg, dat ik struikelde over de drempel. Luciano greep me vast van achter en vroeg of alles goed ging. Ik giechelde en gaf aan dat het prima ging. Hij vroeg of hij met mee moest lopen naar binnen, maar ik verzekerde hem dat alles oké was. We namen afscheid en ik sloot de deur.

Ik was woedend en stormde de woonkamer in om Jayson de wind van voren te geven. Ik was echter niet voorbereid op wat ik aan zou treffen. Mijn woonkamer werd verlicht door tientallen kaarsen. Het rook heerlijk naar een mix van vanille en romige pasta. Jayson zat aan een prachtig gedekte tafel op me te wachten met een glas prosecco en één van mijn lievelingsgerechten. Mijn woede maakte plaats voor vertedering en dat wilde ik niet. Er ontstond een innerlijk conflict en ik stond voor een dilemma. Moest ik tegen hem tekeer gaan en hem wegsturen of op zijn schoot gaan zitten en zijn heerlijke zachte lippen kussen? Voordat ik echter een beslissing kon nemen stond Jayson op met de woorden: Ik had niet verwacht dat je zo een meid was…

Hij liep om me heen richting de slaapkamer en pakte zijn spullen in. Ik was zo in shock dat ik geen woord kon uitbrengen. Even later kwam hij de slaapkamer uitgelopen en smeet mijn sleutel op de bank. Hij gunde me geen blik waardig en op dat moment knapte er iets in me. Ik weet niet waar de intense woede vandaan kwam, maar ik pakte een glas prosecco van tafel en smeet deze naar zijn hoofd. Hij keek me geschrokken aan..

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Omdat er iets mis ging met het uploaden van dit hoofdstuk, lees je meteen hier het 12e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The unanswered questions.

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *