instagram

150   5452
24   1080
212   4218
43   2885
215   6224

The Fight – Tis the season for some toxic dick

In hoofdstuk 20 van Tis the season for some toxic dick worden er weer bommen gedropt waar we niet ready voor waren..

Kom je net binnenvallen en heb je geen idee waar je bent beland? Geen stress je leest hier alle hoofdstukken terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13,  hoofdstuk 14hoofdstuk 15hoofdstuk 16hoofdstuk 17hoofdstuk 18 en hoofdstuk 19. Veel leesplezier!

Terwijl de telefoon overging voelde ik mijn hart tekeer gaan. Fuck! Waarom kon het nooit gewoon goed gaan? Waaro…voordat ik mijn gedachte kon afmaken nam Luciano op. Hij was altijd zo heerlijk opgewekt en dat werkte op mij ook aanstekelijk. Hij vroeg hoe het ging en ik gaf aan dat het prima ging. Ik vertelde dat ik de uitslag van de SOA test binnen had en dat ik op alles negatief getest was, behalve op een schimmelinfectie. Het ging om een simpele candida infectie, wat ik wel vaker had en waar ik een cremetje voor kon kopen bij de Kruidvat. Luciano gaf aan het inderdaad wel te kennen en wist ook dat seks dan even een paar dagen uitgesloten was.

Ik was blij dat hij bekend was met de infectie, zodat het geen vraagtekens bij hem zou oproepen als ik zou weigeren seks te hebben. Dit kwam perfect uit. Ik had een antibiotica kuur van twee pilletjes en binnen zeven dagen zou ik SOA vrij moeten zijn. Hij zou er dus niks van merken. I know, ik had gelogen, maar sorry, het ging te goed om het op te laten fokken door kaolo Jayson. Dit was zijn schuld en hij had me al teveel afgenomen. De kans dat Luciano Chlamydia in zijn keel zou hebben, was zeer klein. Mocht hij toch de pech hebben dat het wel zo blijkt te zijn, dan zien we het wel weer. Voor nu was ik bereid het risico te nemen. Luciano beloofde straks langs te komen, waarna we ons gesprek afrondde.

Nu dit was geregeld, was het tijd om mijn aandacht op Jayson te vestigen. Deze hond probeerde me sinds gister non-stop te bellen. Op een gegeven moment heb ik hem geblokkeerd. Ik had het veel te gezellig met Luciano. Nu ik wist dat ik besmet was door Jayson, was ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat hij te vertellen had, dus besloot ik hem te deblokkeren en terug te bellen. Meneer nam gelijk op en ging meteen tekeer. Hij wilde weten wat ik tegen Kayla was gaan zeggen en waarom ik Samora’s naam had genoemd? Kayla bleek Samora dus gebeld te hebben omdat ze wilde weten of Jayson haar besmet had met een SOA. Samora was daar niet van gediend en daardoor was er een hele djugu djugu (gedoe) ontstaan.

Heerlakkk, maar goed, mijn naam bleek dus genoemd te zijn. Ik heb Jayson rustig uit laten razen, cause I wanted him to spill all the tea in zijn boosheid en daarna heb ik haarfijn uitgelegd wat ik naar Kayla toegestuurd heb. Met de toevoeging dat ze er hopelijk iets mee heeft gedaan en zich is gaan laten testen, aangezien zijn community dick haar zeer waarschijnlijk ook besmet zal hebben. Net zoals Samora. Het viel een paar seconden stil na mijn opmerking en toen ik vroeg of hij er nog was, wilde Jayson van me weten of ik positief getest was. I was like, really!? Wat denk je zelf!?

Jayson gaf vervolgens aan dat hij negatief is getest op alle SOA’s en zelf niks heeft. Ook Samora had niks. Hij adviseerde Kayla en mij dus even terug te gaan naar ons BFF weekendje weg van afgelopen zomer. Daarna verbrak hij de verbinding. I was confused AF. Ten eerste kon ik niet geloven dat Kayla hem daarover had verteld en ten tweede moest hij ook gewoon een kaolo SOA hebben!!! Waarom ik wel en hij niet!? Maar had Kayla me dan besmet?

Ik neem jullie even mee terug naar de zomer van 2020. Ik had Jayson net uit mijn leven verbannen en ondanks dat het goed voelde om klaar met hem te zijn, was ik ergens ook wel verdrietig. Omdat we allebei wel aan een break toe waren, besloten Kayla en ik een dagje sauna inclusief overnachting te boeken. Na de hele dag doorgebracht te hebben in de Sauna kwamen we s’avonds helemaal zen aan in ons hotel, waar we de avond voortzette met Jack Daniels honey shotjes en een jonko. Op een gegeven moment waren we serieus high AF! Ik werd geil en begon zomaar te praten over wat ik met Jayson zou doen als hij hier was en zij begon me ineens random aan te raken en te strelen.

Nu snap ik waarom. Her twisted ass was thinking about the same fucking thing! Anyway, van het één kwam het ander en we zijn los gegaan. The whole damn night. De volgende dag hadden we allebei zoiets van WTF hebben we gedaan? Ik ging stuk en was super unbothered, maar Kayla leek zich er toch oncomfortabel bij te voelen en vroeg me dit met niemand te delen. I mean, can you believe this bitch? Nu Jayson en Samora niks hebben, is zij eigenlijk de enige persoon die me besmet zou kunnen hebben. Pffff, issa whole damn mess..

Terwijl ik in gedachte verzonken zat, ging de bel. Het was Luciano en ik werd begroet met een heerlijke tongzoen, that made my pussy tingle. Eigenlijk had ik gewoon moeten zeggen dat ik niks had, want ik verlang naar hem en hij duidelijk ook naar mij, cause I could feel his lil’ boner. Helaas zat er even niets anders op dan een week te wachten. Luciano wilde weten of ik mijn cremetje al had gehaald. Ik gaf aan van niet, dus bood hij aan me even naar de Kruidvat te rijden. Dit was trouwens puur eigen belang hoor, want hij wilde gewoon zo snel mogelijk weer kunnen neuken, maar goed. Ik moest het spelletje meespelen, dus ging ik in op zijn aanbod.

Luciano ging uiteraard mee de Kruidvat in. Af en toe waren zijn ‘gentleman’ eigenschappen wel een beetje hinderlijk. Hij wilde letterlijk alles samen of voor me doen. Ik wil niet ondankbaar overkomen hoor, maar ik ben dit gewoon niet gewend, maar goed. We lopen dus de Kruidvat in en wie komen we daar tegen? Jayson. At this point, the universe was starting to get on my damn nerves, want dit was super onnodig. Ik besloot Jayson volledig te negeren, maar Luciano dacht daar duidelijk anders over. Hij liep op Jayson af en tikte hem op zijn schouder, waarna Jayson zich omdraaide. Aan zijn blik zag ik dat hij verbaast was, maar de sarcastische grijns die daarna op zijn gezicht verscheen, voorspelde niet veel goeds. Ik zeg jullie eerlijk ik schrok me wezenloos, maar het ging allemaal zo snel dat ik gewoon even niet wist wat ik moest doen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 21e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Choise. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *