instagram

135   4697
20   998
210   4189
43   2878
214   6209

The Money – Tis the season for some toxic dick

Het houdt maar niet op.. Janey krijgt de ene verassing na de andere. Oh what a life!

Kom je net kijken en heb je geen idee wat er zich vooraf heeft gespeeld? Lees hier alle hoofdstukken terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13,  hoofdstuk 14hoofdstuk 15hoofdstuk 16hoofdstuk 17hoofdstuk 18hoofdstuk 19hoofdstuk 20hoofdstuk 21 en hoofdstuk 22!

Ik staarde naar mijn telefoon en hoorde niet meer wat Gio zei, totdat mijn telefoon uit mijn handen gerukt werd. Voordat ik de tijd had om deze terug te pakken, had Gio Jayson’s bericht al gelezen. Hij was woedend en stond erop dat ik alle contact met Jayson per direct zou verbreken. Ik snapte zijn bezorgdheid en waarom hij me wilde beschermen, maar ik zou helemaal niks met niemand verbreken, zolang ik niet zelf uit Jayson z’n mond had gehoord dat het waar was wat Gio vertelde. Ik bedacht een smoes om mijn neef rustig te krijgen en gaf aan dat Jayson me zou blijven stalken als ik via de app ineens random alles afkap.

Het was veel beter om het face to face te doen, zodat het tot hem door zou dringen dat het echt klaar was. Ondanks dat het een smoes was, was ik dit ook wel echt van plan als zou blijken dat Jayson echt een crimineel is. Ik moest het alleen wel van hem zelf horen, terwijl ik hem in zijn ogen aan kon kijken. Gio kon zich gelukkig vinden in mijn voorstel, maar zou vanavond na mijn gesprek met Jayson terug komen. Hij vertrouwde hem namelijk absoluut niet. Ik stemde daarmee in en stuurde Jayson een app om het tijdstip af te spreken, waarna Gio vertrok.

Terwijl ik zenuwachtig aan het ijsberen was in de woonkamer, ging de bel. Ik voelde mijn maag draaien. Dit had eigenlijk een totaal ander moment moeten zijn, een moment van verzoening, dacht ik al lopend naar de voordeur. Toen ik de deur open deed voelde ik de vlinders in mijn buik opborrelen. Jayson fucking Jayson! Ondanks alles wat er speelde, zou ik hem het liefst bespringen en wilde ik niets liever dan hem diep in me voelen. Het was veel te lang geleden en ik wist op dit moment zeker dat Luciano nooit genoeg zou zijn. Maar goed, ook al was er niks aan de hand geweest, hadden we sowieso niet kunnen neuken met mijn Chlamydia poenie.

Jayson begroette me met een kus op mijn lippen en ik zoog ze automatisch mijn mond in. Hij moest lachen en gaf aan dat ik het rustig aan moest doen, waarna hij naar binnen liep. We namen samen plaatsen op de bank en begonnen tegelijkertijd met praten. Het was een komisch moment en het kwam me eigenlijk wel goed uit, want ik had op dit moment serieus buikpijn van de zenuwen, dus liet ik Jayson aan het woord.

Hij begon met het aanbieden van zijn excuses voor alles wat er de afgelopen periode was voorgevallen. Hij snapte heel goed dat hij het eigenlijk totaal niet verdiende om hier met mij op de bank te zitten. Het feit dat ik onze liefde nog een kans wilde geven, was voor hem een kans om me voor eens en altijd te laten zien, dat ik de enige vrouw voor hem ben.

De gedachte dat een andere man zou aanraken wat van hem is, maakte hem gek en hij zou ervoor zorgen dat ik nooit meer een reden zou hebben om naar een ander te kijken. Ik zeg jullie eerlijk. Het was het mooiste dat hij ooit tegen me had gezegd, maar na alles wat er was gebeurd, durfde ik hem niet meer te vertrouwen. Het voelde wederom te goed om waar te zijn. Het leek alsof hij dat aanvoelde en voegde eraan toe dat ik hem niet hoefde te geloven. Zolang ik maar bereid was hem een kans te geven om zich te bewijzen. Na hem aangehoord te hebben moest ik alles even laten bezinken, dus zaten we een paar minuten in stilte in de ruimte te staren.

Ik was echter ook de moed aan het verzamelen om hem te confronteren met wat Gio me vanmiddag had verteld. Ik had iets sterks nodig hiervoor.Na een veel te groot glas Jack Daniels honey, veel te snel naar binnen gewerkt te hebben, voelde ik mezelf rustig worden. Jayson die me inmiddels goed genoeg kende en in de gaten had dat mijn drinkgedrag niet klopte, wilde weten of alles goed met me ging. Ik gaf aan van niet, waarna ik mijn verhaal begon.

Ik vertelde dat Gio vanmiddag bij me was geweest en wat hij me over hem verteld had. Jayson bleef verrassend kalm. Het duurde echter even voordat hij reageerde. Zonder blikken of blozen gaf deze guy aan dat Gio gelijk had. I did NOT expect that. WTF!? Ik sprong op van de bank en vroeg hem of hij gek geworden was. Hoe kon hij mijn leven zo in gevaar brengen. Jayson moest lachen om mijn opmerking, maar herstelde zichzelf per direct toen hij mijn blik zag. Ik gaf aan niks met zijn criminele praktijken te maken willen hebben en dat ik geen toekomst kon opbouwen met iemand die voortvluchtig was. Jayson gaf geen kick. Ik vroeg hem hoe hij zo rustig kon blijven, waarna hij naar me gebaarde om weer naast hem te komen zitten.

Dit deed ik terwijl ik hem vragend aankeek. Jayson gaf aan volledig gestopt te zijn met zijn frauduleuze zaken. Hij was sinds een paar dagen gesettled for life en het enige dat hij nu deed, was onderduiken totdat het weer rustig zou worden. Daarna zou hij via Frankrijk naar één of ander tropisch eiland verhuizen. Oké, ik heb hier dus serieus met een schizofreen te maken, want hij kan never serieus zijn!? Jayson kon zoals gewoonlijk mijn gedachte lezen en haalde zijn telefoon tevoorschijn. Hij vroeg me mee te kijken naar zijn telefoon, terwijl hij via een app van een buitenlandse bank en met welgeteld zeven inlogcodes naar een bankrekening ging. Girllll, I damn near fainted. Er stond meer dan 400K op de rekening.

Ik griste de telefoon uit zijn handen en bekeek de persoonsgegevens. Alles stond op zijn naam. Hoe had hij dit geflikt?! Ik wist van verbazing niet wat ik moest zeggen. Terwijl hij voorzichtig zijn telefoon terug nam, gaf Jayson aan dat dit ook allemaal van mij kon zijn. We konden een gelukkig en zorgeloos leven leiden. Zolang ik hem de kans zou geven om zich aan me te bewijzen en nog even geduld zou hebben. Ik stotterde verward dat ik niet in de problemen wilde komen. Jayson gaf aan dat dit nooit zou gebeuren.

Zolang ik geen vragen zou stellen en nergens wat vanaf wist, kon er niks gebeuren. Ik gaf aan dat ik erover na moest denken, maar dat hij na vandaag niet meer bij me thuis kon komen. Jayson stemde daarmee in. Ik vroeg hem waar hij verbleef en hij glimlachte, waarna hij een keycard uit zijn jaszak haalde. Het logo van het Rotterdam Marriott hotel stond erop. Hij gaf aan dat ik dit vanavond met eigen ogen mocht komen bekijken. Daarna stond hij op, gaf me een kus en ging weg.

Ik bleef flabbergasted achter.Na ruim twee uur voor me uit starend op de bank gezeten te hebben en alle mogelijke scenario’s afgespeeld te hebben, wist ik het nog steeds niet. Het beste was gewoon om alles af te kappen en het contact voorgoed te verbreken. Toch was de gedachte aan een lux en zorgeloos leven met Jayson zo aantrekkelijk dat ik niet zomaar een keuze kon maken. Misschien moest ik gewoon een nacht met hem doorbrengen in het hotel om te ervaren of dit echt was wat ik wilde? Ik besloot een gok te wagen en het te doen.

Na mijn spullen ingepakt te hebben, heb ik een Uber genomen naar het Marriott hotel. Onderweg appte ik Jayson dat ik eraan kwam. Hij reageerde terug dat ik door kon lopen en gaf me zijn kamernummer. Op het moment dat ik voor de lift stond, ging mijn telefoon af. Het was Gio die waarschijnlijk bij me voor de deur stond. In plaats van op te nemen, staarde ik naar zijn naam op mijn lichtgevende telefoon. Ondertussen voelde ik een golf van opwinding en nervositeit zich door mijn lijf gaan. In de lift verbrak de verbinding uiteindelijk doordat ik geen bereik had. Jayson verbleef op de laatste etage en terwijl ik naar zijn kamerdeur liep, voelde ik mijn knieën knikken.

Ik spreek jullie snel!
Janey

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Aggie
    10 april 2021 / 1:59 pm

    Heeeeeeerlijk verhaal weer! X