instagram

The Shock – Tis the season for some toxic dick

And the drama keeps going on and on…

Lees hier alle voorgaande hoofdstukken terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13,  hoofdstuk 14hoofdstuk 15hoofdstuk 16hoofdstuk 17hoofdstuk 18hoofdstuk 19hoofdstuk 20 en hoofdstuk 21 Have fun!

Luciano’s armen om me heen voelde anders. Het gevoel van veiligheid dat ik vanaf het begin ervaarde had nu plaats gemaakt voor irritatie. Ik droogde snel mijn tranen, nam zijn bloemen met een fake smile aan en liet hem binnen, waarna hij voor mij uit de woonkamer in liep. Kennen jullie dat? Je vindt een guy leuk en dan doet hij iets waardoor de aantrekkingskracht in één keer volledig is verdwenen? Dat ervaarde ik nu met Luciano. Terwijl hij plaats nam op de bank, pakte ik de rozen uit, die trouwens prachtig waren en deed ze in een vaas. Daarna nam ik plaats naast hem op de bank.

Er ontstond een ongemakkelijke stilte, maar in mijn hoofd was ik aan het bedenken hoe ik dit op een diplomatieke manier kon beëindigen. Het enige dat ik nu wilde, was met Jayson zijn. Luciano doorbrak uiteindelijk de stilte door aan te geven dat hij mijn reactie in de Kruidvat als pijnlijk had ervaren. Als zijn vriendin, was het niet meer dan normaal dat ik de winkel met hem zou verlaten na het incident, maar ik koos ervoor een man te redden die me niets anders dan disrespect had getoond. WTF dacht deze guy? De confidence waar hij mee sprak, irriteerde mijn ziel. You need to lower yo damn voice with a dick like that, maar goed. Hij was tot nu toe echt een gentleman geweest, dus ik besloot rustig te blijven.

Ik gaf aan dat we nooit met elkaar hebben afgesproken dat we officieel een koppel zijn. Ik zag mezelf dus zeker niet als ‘zijn vriendin’. Daarnaast vond ik het totaal onnodig dat hij Jayson had aangesproken en daarna fysiek werd. Het was kinderachtig en een onnodige vorm van macho gedrag, waar ik enorm op afknapte. I was ready voor the heat, maar Luciano bleef verrassend kalm. Hij bood zijn excuses aan en voegde er aan toe, dat hij van mening is dat ik het beste verdien en met respect behandelt dien te worden. Dat was de enige reden van zijn actie, maar het zou niet meer gebeuren. Fuck! Hiermee had hij het zeer moeilijk gemaakt om hem weg te sturen. Hij haalde uit de binnenkant van zijn vest een kruidvat tasje tevoorschijn en gaf deze aan me. Ik opende het tasje en zag tot mijn verbazing verschillende cremetjes tegen Vaginale schimmelinfecties.

Hij was er vanuit gegaan dat ik door het hele gebeuren waarschijnlijk niks meer had kunnen kopen, dus had hij het voor me gehaald. Hij wist niet welke ik wilde gebruiken, dus hij had een aantal verschillende merken gekocht. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Het was een ontzettend lief gebaar, maar ik kon er letterlijk niks mee. Ik perste er een geforceerde glimlach uit en bedankte hem, waarna zich voorover boog om me te kussen. Ik draaide echter mijn wang naar hem toe. Hij keek me verbaast aan en stond op het punt iets te zeggen, toen de bel ging.

Ik voelde een schok door mijn lijf gaan. Laat dit AUB geen Jayson zijn. Please! Luciano vroeg me of ik bezoek verwachte en ik gaf aan van niet, terwijl ik zenuwachtig naar de gang liep. Ik opende de deur en zag dat het Gio was. Wat deed hij hier? Aan zijn gezicht zag ik dat het niet goed zat. Gio liep geïrriteerd naar binnen en vroeg me tegelijkertijd of ik serieus was. Hoezo? Kayla had hem helemaal in paniek op gebeld dat ik haar een Chlamydia had gegeven, haar in haar buik had getrapt terwijl ze zwanger is en dat ik iets met Jayson had. Ik siste hem toe zijn mond dicht te houden en wenkte hem dat er iemand in de woonkamer zat, waarna we samen de woonkamer in liepen. Ik stelde mijn neef voor aan Luciano en vroeg hem of we ons gesprek later voort konden zetten. Voor het eerst zag ik een sarcastisch lach op zijn gezicht verschijnen en zonder iets te zeggen, verliet hij hoofdschuddend mijn huis.

Gio wilde weten wat er waar was van Kayla’s verhaal en ondanks dat ik vond dat het niet zijn zaak was, gaf ik toe dat alles inderdaad klopte. Dat van Jayson stak hem het meest, omdat hij me voor hem had gewaarschuwd. Jayson was bad news en voor iemand met mijn carrière al helemaal. Ik vroeg hem wat hij daarmee bedoelde. Gio keek me vragend aan en vroeg zich hardop af of ik echt zo dom was. Zijn minachting irriteerde me en ik wilde weten waar TF hij het over had. Er bleek een arrestatiebevel voor Jayson uit te staan. Hij wordt gezocht voor Fraude en heeft ondertussen nog meer slachtoffers gemaakt. Deze guy was dus gewoon voortvluchtig? Ik was volledig in shock en het voelde even alsof ik in een slechte droom zat.

Terwijl ik Gio’s woorden tot me door liet dringen, kreeg ik een app binnen van Jayson. Hij gaf aan dat het inderdaad beter was om alles face to face te bespreken en wilde vanavond langs komen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 22e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Money. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *