instagram

140   4897
20   1009
210   4191
43   2878
215   6209

The Test – Tis the season for some toxic dick

In hoofdstuk 19 van Tis the season for some toxic dick lees je of Janey zich er nog uit kan redden nadat Jayson een bom dropte zo in het bijzijn van Luciano..

Heb je hoofdstuk 1 tot en met 18 gemist? Je leest ze hier allemaal terug: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8hoofdstuk 9hoofdstuk 10hoofdstuk 11hoofdstuk 12hoofdstuk 13,  hoofdstuk 14hoofdstuk 15hoofdstuk 16, hoofdstuk 17 en hoofdstuk 18. Veel leesplezier!

Jayson kan ver gaan, maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij me zo zou vernederen waar een andere man bij was. Ook nog door iets te delen, wat hij had veroorzaakt. Ik stond met een mond vol tanden en kon niets anders doen dan hem vol ongeloof aanstaren, terwijl hij zich omdraaide en mijn huis verliet. Luciano stond nog steeds achter me, maar ik durfde me niet om te draaien. Deze fantastische man had me net de meest intense orgasme van mijn leven bezorgd en kreeg van een andere man te horen dat ik misschien een SOA heb. Hoe moest ik mezelf hier uit lullen? Hoe!? Ik moest liegen. Er zat niks anders op dan een leugen vertellen.

Ik haalde diep adem en draaide me om naar Luciano die me met een achterdochtige blik aankeek. Ik voelde hoe mijn hartslag versnelde, terwijl ik met een droge mond begon met praten. Weet je wat? Ik esloot hem een aangepaste versie van de situatie rondom Jayson en Kayla te vertellen. De dame met wie ik had gevochten, was dus mijn former best friend en zij had een affaire gehad met Jayson. Op de dag van onze ontmoeting was ik daar net achter gekomen, vandaar dat ik in tranen uitbarstte.

Door het voorval bij de bioscoop kwam ik er achter dat ze zwanger is, dus hebben ze onveilige seks gehad. Tijdens mijn laatste gesprek met Jayson heb ik aangegeven dat ik me voor de zekerheid ga laten testen op een SOA. Niet omdat ik ergens last van heb of omdat hij ergens last van heeft, maar puur omdat ik nu weet dat Kayla zwanger van hem is. Best een aannemelijk verhaal toch? Luciano gaf aan het allemaal best heftig te vinden en vroeg zich af of ik er wel klaar voor was, om op dit moment een andere man toe te laten in mijn leven. Ik verzekerde hem van wel. Ook gaf ik aan dat de SOA test puur was om uit te sluiten en dat ik zeker wist dat ik niks heb. Luciano was gerust gesteld.

De volgende dag heb ik meteen een SOA test laten doen bij mijn huisarts en dat was inmiddels een week geleden, dus ik kon bellen voor de uitslag. Luciano en ik waren sinds ons gesprek bijna dagelijks samen geweest. Deze man kon zijn handen niet van me afhouden and I enjoyed every minute of it. De eerste keer dat we weer intiem waren na ons gesprek, vroeg ik hem wel of hij niet wilde wachten tot na de test, maar hij gaf aan me te vertrouwen, so it went down!

Het is heerlijk, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik zijn dick niet voel als hij bij me naar binnen komt en ik blijf het ook awkward vinden om te zien dat het condoom maar voor de helft is uitgerold om zijn dick, omdat er gewoonweg geen dick is voor het hele condoom. It’s just weird, maar goed. Verder voldoet hij aan alles wat ik zou wensen in een man. Het was tijd om mijn huisarts te bellen en ondanks dat ik me al die tijd geen zorgen had gemaakt, was ik ergens toch nerveus toen ik door de assistente werd doorverbonden.

Mijn huisarts viel meteen met de deur in huis. Ik was positief getest op Chlamydia. Het voelde serieus even alsof mijn ziel buiten mijn lichaam trad. Zo geshockeerd was ik. WTF!? Hoe kan ik een SOA hebben? Ik heb helemaal nergens last van? Volgens mijn huisarts was het volkomen normaal dat ik nergens last van had en komt het bij heel veel vrouwen voor dat ze niet weten dat ze Chlamydia hebben. Het was echter wel een SOA die veel schade aan zou kunnen richten en zelfs tot onvruchtbaarheid zou kunnen leiden als het niet behandeld werd. Mijn arts schreef me een antibiotica kuur voor en adviseerde me contact op te nemen met mijn bedpartners van de afgelopen maanden.

Nadat we het gesprek hadden beƫindigd barstte ik in tranen uit. Ik schaamde me, voelde me goedkoop en gewoon fucking dom. Ik wist wie Jayson was en toch heb ik hem al die tijd zonder condoom geneukt. What was I thinking? En Luciano? Wat moest ik tegen Luciano zeggen? Maar kon hij eigenlijk wel Chlamydia krijgen van orale seks? Want we hebben wel veilig geneukt, alleen oraal was zonder bescherming. Ik schaamde me teveel om mijn huisarts te bellen, dus besloot ik het te googlen.

Het bleek dus ook mogelijk Chlamydia te krijgen door iemand te beffen. Er bestaat dus een kans dat ik deze guy ‘Keel Chlamydia’ heb gegeven? Die gedachte klonk zo absurd, dat mijn tranen plaatstmaakte voor een lachstuip. Fucking keel chlamydia!? Na mijn tranen gedroogd te hebben en bijgekomen te zijn van mijn lachstuip, besloot ik Luciano te bellen. Mijn hart bonste in mijn keel terwijl de telefoon overging..

Ik spreek jullie snel!

Janey

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 20e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Fight. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *