instagram

Understatement Underwear: lingerie voor iedereen!

“Lingerie is toch alleen voor vrouwen met slank lichaam en die een man hebben?” Klinkt na├»ef, maar dit dacht ik echt altijd. Nu weet ik wel beter!

Het draait om jou

Nu weet ik dat lingerie niet te maken heeft met hoe een ander vindt dat je eruit ziet als je het aan hebt, maar dat het echt om jezelf draait. Jij straalt uit hoe jij je voelt. Als jij je onzeker voelt, dan is dat te zien. Als jij je krachtig en mooi voelt, dan is ook dat te zien! Bij mij viel pas het kwartje toen ik mijn eerste setje had uitgekozen en ik het ging passen.

Understatement Underwear

Understatement Underwear laat ook goed zien op hun website dat hun lingerie is gericht op de vrouw. IEDERE vrouw. Lingerie staat bij iedereen. En als ik zeg iedereen dan bedoel ik ook iedereen! Mensen met maat 34, maar ook met maat 44. Jong en oud. Zwart en wit. Ik vind het zo mooi om te zien dat zij iedere type vrouw model hebben staan op hun website.

Dat maakte het voor mij ook al een stuk gemakkelijker om te kiezen. Het werd laagdrempelig gemaakt. Ik koos voor een wit setje. Een bralette top en een highwaist string.

Ik mag er zijn

Toen ik het setje voor het eerst aandeed en ik mijzelf bekeek in de spiegel was het eerste wat door mij heen was: WAUW! I’m gorgeous! Mijn mening over lingerie was meteen bijgesteld. Lingerie draag je niet voor een ander, maar voor jezelf. Lingerie draag je niet alleen als je maat 36 hebt, maar als JIJ dat wil. Welke maat je ook hebt. Het gevoel dat ik had toen ik mijzelf zag, gun ik iedere vrouw.

Korting

Wil jij dit gevoel ook ervaren? Klik dan HIER en en zoek een mooi setje uit! Vergeet niet de code nova20 te gebruiken voor korting! Ben benieuwd of je wat hebt gescoord. Laat je het even weten? Vind ik leuk!

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *