instagram

J. haar unieke geboortekaartje van 4cards.nl

Met een geboortekaartje laat je weten dat je kleine er eindelijk is. Ik heb het bij E. niet gedaan, maar ik merkte dat het bij J. toch begon te kriebelen. Benieuwd naar de weg van het kiezen van het geboortekaartje en het resultaat? Lees dan gauw verder!

4Cards.nl

4Cards is een webshop die geboortekaartjes en trouwkaarten verkoopt. De webshop heeft een zeer ruim assortiment waar je uit kan kiezen en naar wens aanpassen, maar wil je echt totaal iets anders? Dan kun je ook zelf een geboortekaart geheel naar wens maken! Het kan erg lastig zijn om een ontwerp te kiezen en vorm te geven, maar Muriël helpt je graag en denkt ook erg goed met je mee. Ik heb daar natuurlijk gebruik van gemaakt.

Proefdrukken

Voordat ik uiteindelijk het daadwerkelijke geboortekaartje heb laten bedrukken, heb ik drie verschillende proefdrukken besteld en daaruit een keuze gemaakt. Proefdrukken bestellen raad ik absoluut aan, want dan heb je gewoon het echte kaartje in je hand en weet je ook hoe het wordt. Je kiest het kaartje, het formaat, de papiersoort waarop het kaartje wordt bedrukt en de kleur envelop. Twijfel je tussen een kleur of het papiersoort van het kaartje? Niet getreurd, want je krijgt bij de proefdrukken ‘samples’ van de overige papiersoorten en kleuren zodat je altijd nog kan vergelijken. Handig toch?
En de levertijd is ook top. Alles wat je op werkdagen (en zondag) voor 18:00 uur bestelt, heb je de volgende dag in huis. Dus je hoeft niet lang te wachten!

Proefdrukken 4cards

Dit zijn twee van de drie proefdrukken die ik heb besteld, maar die het net niet zijn geworden. Wil je ze bekijken, klik dan op de linkjes voor het botanical geboortekaartje met roze takjes en het geometrische kaartje met grijs en roze.

Het geboortekaartje van mijn meisje

J. met haar geboortekaartje  Geboortekaartje 4 cards

Dit is het uiteindelijke geboortekaartje geworden. Oh, wat ben ik er toch blij mee zeg! Ik heb een geboortekaartje op de website van 4Cards aangepast door een eigen afbeelding die je op de kaart ziet eraan toe te voegen. Deze heb ik gevonden via google afbeeldingen met zoekwoord ‘afro puff baby’. De driehoekjes heb ik een kleur gegeven die ik het mooiste vond en het lettertype aangepast. Daarnaast heb ik in de binnenkant van de kaart ook wat symbolen toegevoegd.

Het gedichtje op de linkerpagina van het kaartje komt van mijn eigen geboortekaartje. Hoe bijzonder is dat? Ik zat echt zo lang te zoeken naar DE tekst, maar ik kwam er gewoon niet uit. Totdat moeders toevallig mijn geboortekaart tegen kwam en toen was het al gauw duidelijk.

Voor de papiersoort van de kaart heb ik gekozen voor parelmoer en de papiersoort van de kaart is ook parelmoer. 4Cards geeft je ook de gelegenheid om sluitzegels geboortekaartje te bestellen en dat vond ik natuurlijk ook hartstikke leuk. Ik koos voor ‘Welkom little girl’.

Envelop geboortekaart

Maak er iets leuks van

Benodigheden voor het pimpen van je geboortekaartje

Om het geboortekaartje nog leuker te maken dan dat het al is, heb ik mijn creativiteit laten gaan en een aantal dingen aan de envelop toegevoegd. Ik ben een feestwinkel ingedoken en kwam er met dit uit:

Geboortekaartje met confetti

  • Roze en witte Confetti
  • It’s a girl confetti (roze)
  • Voetjes stickers roze

Ik heb in de envelop en in het kaartje zelf wat confetti gedaan en links boven in de hoek van de envelop een voetje geplakt. Op de achterkant van de envelop heb ik de sluitzegel geplaatst. Et voila! Een superleuke touch aan het geboortekaartje. Dat maakt het toch net iets leuker vind je niet?

Geboortekaartje met confetti Geboortekaartje met confetti

Geboorteaartje van 4cards

Actie

Wil jij ook graag een geboortekaart bestellen bij 4cards? Dan heb ik goed nieuws! Als je minimaal 50 stuks afneemt, dan krijg je maar liefst €20,00 korting op je gehele bestelling. De enige voorwaarde is een leuke foto maken en posten op social media en 4cards erin taggen. Als je bent geïnteresseerd, dan kun je 4cards tot en met zondag 29 juli een persoonlijk berichtje sturen via hun Instagramaccount een berichtje sturen en dan krijg jij jouw persoonlijke kortingscode.

Ik ben natuurlijk wel erg benieuwd wat jullie van het geboortekaartje vinden! Laat je het even weten?

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.