instagram

129   2840
137   3471
37   2534
130   4962
112   4009

Het verlanglijstje van E. zijn tweede verjaardag

Deze week geen webshop wednesday, maar een wanted wednesday! Ik stelde, net als vorig jaar, een verlanglijstje samen voor E. zijn 2e verjaardag. Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik het dit jaar veel moeilijker vind dan vorig jaar. Benieuwd wat ik op zijn verlanglijstje heb staan?

Wederom heb ik weer een lijstje gemaakt op de website www.lijstje.nl. zie hier het lijstje van vorig jaar. Speciaal voor de mensen die mij ook dit jaar weer vragen “Wat kan ik hem cadeau geven?”. Ze moeten het wel aan mij vragen, want als ze het aan E. vragen krijgen ze waarschijnlijk alleen ‘koeka’ oftewel koekje te horen.

Het lijstje is zo handig. Men kan dan een cadeau uitkiezen en zelf wegstrepen wat zij hebben gekocht. Op die manier krijg je de cadeautjes niet dubbel.

Ik merk ook steeds dat men zich afvraagt wat zij kunnen vragen voor een 2 jarige. Alleen daarom al wil ik dit graag met jullie delen zodat er ook wat inspiratie kan worden opgedaan. En daarnaast sta ik uiteraard ook open voor suggesties!

Mijn cadeau voor E.

Vorig jaar gaf ik mijn kleine jongen een Wishbone Bike Recycled Editon 3 in 1. Dit jaar krijgt hij van mij een Wobbel Board. Hij ligt nu al een aantal weken hier thuis op hem te wachten, ik ben zo benieuwd wat hij er van vindt. Mijn kleine stuntman kennende zal hij het helemaal te gek vinden, maar het blijft spannend!

Cadeau voor 1e verjaardag  Wobbel Board

Zijn verlanglijstje

Op zijn verlanglijst van dit jaar vind je onder andere:

❥ Nijntje boekjes. E. is gek op Nijn (en Nina) en houdt heel veel van boekjes lezen. Do the math..

Nijntje boekjes

❥ Uitbreidingsset voor zijn Ikea treinbaan. E. en zijn trein zijn onafscheidelijk! Nu heeft hij alleen de basisset. Ik denk dat hij heel erg blij zal worden als hij nieuwe delen erbij krijgt.

Ikea Treinset Ikea treintjes

❥ Dit lieve bootje met monochrome Grimm poppetjes. Die vindt mama stiekem gewoon HEEL leuk.

Monochrome Grimm's bootje +poppetjes

❥ (Kleding)giftcards! Uiteraard staan ook dit jaar weer de giftcards op zijn lijstje. Niet dat hij kledingtekort heeft, maar dit is altijd fijn om te krijgen!

Giftcard H&M

Ben jij benieuwd naar zijn volledige verlanglijstje? Klik dan hier.

Ben ik nog iets vergeten dat een tweejarige rebelse jongen echt moet hebben? Tell me!

:

 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *