instagram

129   2828
137   3468
37   2532
130   4961
112   4007

Het verlanglijstje van E.

Na de blogpost van Malou te hebben gelezen over het verlanglijstje van haar dochter dat overigens ook bijna 1 jaar oud is, bedacht ik me dat het ook leuk zou zijn om dit met jullie te delen. Ook ik heb een verlanglijstje moeten samenstellen voor E. en het was totaal niet makkelijk.

Zijn verjaardag komt steeds dichterbij en ik moet steeds vaker antwoord geven op de vraag: “En? Wat staat er op zijn verlanglijst?” Ik wist me in het begin echt geen raad. Tja, doe maar iets leuks. Houtenspeelgoed vind ik het einde, maar om dat nou aan iedereen te vragen schiet natuurlijk ook niet op.

Toen kregen E. en ik een uitnodiging van een 1 jarige. En wat stond daar nou heel leuk op? Een link naar zijn verlanglijstje! En het handige van dit lijstje was, dat je het zelf (als uitgenodigde) kon afstrepen. Nou, mooier kon niet!
Ik besloot om dit over te nemen (ja, alweer) en ben er maar even goed voor gaan zitten. Wat wil ik nou graag hebben voor E.? Wat heeft hij nodig? Tja, nou echt nodig.. Wat zou handig zijn om te krijgen? etc etc..

Ik hakte de knoop door en maakt een account aan op www.lijstje.nl. Dat was zo gedaan. En bovendien zeer handig, deze website geeft suggesties waar het cadeau te verkrijgen is!
Maar goed, toen begon het. Wat komt er op het lijstje? Ik wilde heel graag (opnieuw) de UGG Bixbee slofjes. Er ging al heel snel door me hoofd “Nee Nova, doe normaal. Zo iets vraag je niet.” Ok, laat maar..

Na een aantal andere gevallen zoals dit voorbeeld te hebben gehad, ben ik langzaam maar zeker toch tot een lijstje gekomen. Op zijn verlanglijst staat onder andere:

❥ Een aantal auto’s uit de Toet Toet serie van VTech. Die horen eigenlijk echt bij een jongen. En ze schijnen zo verslavend te zijn, dat ik graag mijn zoon er me kennis laat maken. Ik heb ook meteen gevraagd voor de Toet Toet auto’s wegdelen, zodat hij een baan heeft om de autootjes op te rijden.
Toet toet auto en baan
❥ De stoere lego opbergboxen. Hoe tof zijn die? Je kunt er een hoop in kwijt en het ziet er ook nog eens leuk uit!
Lego opbergbox❥ Lego Duplo natuurlijk. Een echte vent hoort te bouwen!
Lego duplo❥ De alfabet blokken van My Own Jamie! Oh, wat wil ik die graag hebben zeg. Hij is er misschien nog wat jong voor, maar je kan niet vroeg genoeg beginnen!
Alfabet blokken
❥ Giftcards: Zara en H&M. Deze twee komen eigenlijk altijd wel goed van pas. Als je dit geeft, dan zit je ook (bijna) altijd wel goed. Wie koopt er nou niet voor een kind bij H&M en/of Zara?

Er staan nog een aantal cadeautjes op zijn verlanglijst. Benieuwd naar zijn volledige verlanglijst? Je kunt zijn hem hier inzien.

Wat vind jij van deze manier van delen van het verlanglijstje? 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  • Nova
   19 januari 2016 / 10:24 pm

   Top bedankt! Heb het meteen aangepast 🙂

 1. 29 oktober 2015 / 9:39 am

  Oehh, H&M heeft zulke mooie kinderkleding! <3 En inderdaad, die lego opbergboxen zijn heeel stoer en praktisch tegelijk. Liefs