instagram

VLOG #9 – Jollein Event (Wildlands Emmen), Hans en Grietje & voorjaarsvakantie boeken

In VLOG #9 neem ik jullie weer mee in ons leven. Je krijgt een kijkje in wat wij het afgelopen weekend hebben gedaan.

Wat hebben we gedaan?

We zijn naar het Jollein x Pimpelmees event geweest in het Wildlands Zoo Emmen en daar achteraan plakte ik voor de kids een uitje bij het Hans en Grietje pannenkoekenrestaurant in Zeewolde. Over een paar weken is het voorjaarsvakantie en besloot ik om een vakantie te boeken.

Disneyland Parijs

We gaan in de voorjaarsvakantie naar Disneyland Parijs! Ik wilde dit eigenlijk doen voor J. haar 4e verjaardag, maar omdat ik tegen die tijd met een newborn zit, schuiven we het gewoon wat naar voren.

Disneyland kan je op verschillende manieren boeken. Je kan er voor kiezen om het verblijf en de tickets samen te boeken of je kiest er voor om het apart te boeken. Wij verblijven in het Villages Nature Paris (Centerparcs). Dat is ongeveer op 15 minuten rijden afstand van het park. Dit park kan je ook samen met de tickets boeken, daar heb ik ook voor gekozen. Waarom?

Een van de redenen is dat dan zeker weet dat wij ook gebruik kunnen maken van de Magic Hour. Dat houdt in dat je eerder toegang hebt tot het park en je dus alle drukte net even iets voor bent. Het schijnt dat als je in een van de Disney Parken verblijft én je NIET het verblijf en de tickets samen hebt geboekt, dat je dan niet het echte toegangsbewijs krijgt tot de Magic Hour, maar dat je dan wel kan aangeven waar je verblijft en ze je toch doorlaten. Ik durf dit niet met zekerheid te zeggen en wilde hier ook niet van uit gaan en heb daarom maar het zekere voor het onzekere genomen.

De andere reden is dat ik het toch fijner vond om alles in 1 te boeken. De website van Disney zelf vond ik niet geheel gebruiksvriendelijk en zoals je in de vlog ook kan zien zijn ze niet goed bereikbaar. Ik heb het nagevraagd bij andere die vaker naar Disney zijn geweest en helaas konden zij het beamen. Om misverstanden te voorkomen dacht ik: “Beter boek ik alles samen, dan zit ik goed.”

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag! Ik heb geen idee of ik je vraag kan beantwoorden aangezien dit onze eerste keer word, maar ik denk graag met je mee.

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.