instagram

“Waar shop jij voor jouw zoon?”

Er word mij vaak gevraagd waar ik de kleding koop van E. Ik vind dat altijd een enorm lastige vraag, omdat ik beter antwoord kan geven op de vraag waar ik niet shop. In deze blogpost zal ik proberen om antwoord te geven op de vraag: “Waar shop jij voor jouw zoon?”

Ik weet wat ik wil

Uhm, ja dat kan ik wel zo zeggen. Ik heb een duidelijke mening en neem niet genoegen met minder. Ik weet precies wat ik wil en dat zal ik krijgen ook. Niet verwend, maar meer een ‘het is alles of niets’-mentaliteit. Zo dus ook als het gaat om de kleding van E. Ik wil niet zeggen dat ik de queen ben als het gaat om het goed combineren van kleding, maar als ik een toffe outfit bij elkaar heb geraapt en ik vind dat het hem dan nog toffer staat dan dat ik had gehoopt dan maak ik wel even een vreugde dansje ja.
Natuurlijk staat het hem niet allemaal wat ik in mijn hoofd heb. Zo nu en dan sla ik de plank wel echt mis. Ik kan daar heel slecht tegen, het moet voor mij goed voelen. Ik kan hem zo 3 a 4 keren omkleden voordat ik de juiste outfit te pakken heb. Daarnaast ben ik er ook van bewust dat niet alles hem staat, al lijkt dat soms voor de buitenwereld wel zo. Wat een model op de website geweldig staat, hoeft bij E. nog niet geweldig te staan. Ik kan mij daar dan ook wel goed bij neerleggen.

Cool boys outfit

Hobby

Zie het combineren van zijn kleding eigenlijk als een hobby. Nu ik er zo over na denk, ben ik continu met kinderkleding bezig. (On)bewust houd ik de shops in de gaten. Dat is niet zo moeilijk met Instagram en allerlei verschillende kinderkleding Facebookgroepen. Iedere groep is net weer anders. Als ik iets wil weten, dan weet ik ook naar welke groep ik moet gaan waar ik antwoord op mijn vraag denk te vinden. Zo ook mijn eigen opgerichte Kids Outfit Of The Day and Q&A groep. In deze groep worden dagelijks tientallen foto’s gedeeld van kinderen in de leukste kleding! Het is de bedoeling dat er bij elke foto wordt vermeld waar welk item vandaan komt. Handig, want zo heb je ook weer een beeld hoe het zou staan als je een item net iets anders zou combineren.

Jongens kinderkleding

Dure smaak?

Ja en nee. Ik heb een gecombineerde smaak. Ik mix and match allerlei merken met elkaar. Je zal E. zelden in een een outfit zien van één merk. Dit komt doordat ik bij zoveel verschillende shops koop en ik het een uitdaging vind om de tofste combinaties te creëren. Met een outfit van één merk ben ik zo klaar. Dat is makkelijk, maar ik zoek de uitdaging blijkbaar liever op. Geen wonder dat ik hem eerst 3 a 4 keer kan omkleden voordat ik de juiste outfit te pakken heb. Het zit waarschijnlijk tussen mijn oren, maar ik ga niet met een lekker gevoel uit huis als zijn outfit het net niet is. En nee, dan heb ik het niet over een tripje naar de supermarkt.

Cool boys outfit

Meet the brands

Ik shop bij verschillende shops. Klein, groot, jong, oud, duur, goedkoop maakt mij allemaal niets uit. Of nja, niets is een groot woord. Ik let natuurlijk wel goed op waar ik mijn geld aan uit geef. Bij sommige shops koop ik maar 1 keer iets en bij andere shops kom ik echt wel terug. Dat ligt aan verschillende factoren. Is denk ik ook niet helemaal uit te leggen. Als een shop heeft wat ik wil, dan aarzel ik meestal niet te lang.

Lucky no. 7 outfit

Hier een random lijstje van shops/merken, naast H&M, Zara, River Island, Mango, Zeeman en Wibra, die ik aanbeveel:

Lucky no. 7 Outfit

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toffe outfits van E.? Volg mij dan op Instagram! Dan zie je hem dagelijks voorbij komen. 🙂

Ben jij ook zo veel bezig met kinderkleding? Wat is jouw favoriete merkje? 

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.