instagram

Wit wonen met kleine kinderen

Wit modern wonen met twee kleine kinderen? Het kan! Als jij net als ik een uitgesproken interieur smaak hebt, ga er dan gewoon voor! Als ik het kan, dan kan jij het ook.

Mijn interieur

Mijn interieurstijl valt (geloof ik) onder Scandinavisch. Misschien wel minimalistisch? In ieder geval wit, grijs en groene plantjes. Heel veel groene plantjes. Meer kleur is er eigenlijk niet. Of nja, in de de speelgoedhoek van mijn kinderen wel. Zo zie je toch dat er kinderen leven.

Wat wit is, moet wit blijven

Wit wonen met kleine kinderen

Ik hoor je bijna afvragen: Hoe doe je dat dan!? Wit wonen met kleine kinderen is toch niet te doen? Nou, ik zal het je vertellen. Ik heb hele duidelijke regels. Netjes aan tafel eten, niet met speelgoed op mijn vloerkleed/bank/tv meubel en ben je klaar met spelen? Dan moet het worden opgeruimd. Ik ben heel consequent, dat is echt the key. Hoe klein J. (1,5) jaar ook is, ze moet van mij al meehelpen opruimen en dat sinds dat ze een jaar oud is. Als je kan spelen? Dan kan je ook opruimen. Ze begrijpen het best.

Kinderkamers

Ombre muur roze
Babykamer van J.

De kinderkamers heb ik niet meer veranderd sinds ik er woon. Ik woon er nu 2,5 jaar en ze zijn wel toe aan een nieuwe kamer. Daar moet ik toch echt even voor gaan zitten. Want als ik iets doe, dan doe ik het goed. Vragen als: Welke kleuren op de muur? Welke meubels? Wat voor bedje neem ik voor J. na haar ledikantje? Wordt het een peuterbed (matras 70×140) of meteen een eenpersoonsbed? Kan ik nu nog niet beantwoorden. Maar dat komt wel en dan deel ik het resultaat uiteraard met jullie!

Helemaal blij met mijn woning?

Ik heb een simpele sociale huurwoning. Een rijtjeshuis van 3 verdiepingen, ik mag dus zeker niet klagen. Heb het zoveel mogelijk naar mijn smaak gemaakt, daar ben ik echt heel erg tevreden over. Als ik nu wat zou kunnen veranderen dan zou het waarschijnlijk de keuken zijn. Ik heb nu namelijk een kleine keuken. Niet dat ik zo’n keukenprinses ben hoor, maar ja dat zou ik wel tof vinden.

Tips

Voor de mensen die niet weten hoe zij hun huis moeten inrichten, heb ik nog een aantal tips. Social media is your best friend! Als je na het lezen van deze blogpost denkt: “Oh nee, dit is mij echt te strak, te wit, te leeg” Dan ben je al ergens! Je weet dan in ieder geval wat je NIET wil. Dat is ook belangrijk om je stijl te kunnen creĆ«ren. Ondanks dat ik heel goed wist wat ik wil, heb ik ook heel veel aan social media gehad om mijn huis uiteindelijk in te richten. En het is nog niet waar ik wil zijn. Sterker nog, het is nooit af! Dus ook ik blijf inspiratie op doen op social media. Het is heel normaal.

Liefs,

Nova

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.