instagram

Zet jij ook je licht aan?

De donkere dagen zijn weer aangebroken. Het wordt later licht en eerder donker. Een goed moment om weer onder de aandacht te brengen hoe belangrijk het is om de verlichting op je fiets aan te doen! 

Wist je dat Nederland het grootste fietsland is van de wereld? We staan met stipt op nummer 1 als het om fietsen gaat. Het is daarom extra belangrijk om ervoor te zorgen dat we als fietsers zo veilig mogelijk deelnemen aan het verkeer. Om hier aandacht voor te vragen heeft ANWB de Fietsverlichtingsactie bedacht.

Fietsverlichtingsactie

Met de Fietsverlichtingsactie wil ANWB zoveel mogelijk jongeren bereiken om toch hun lichten in het donker op de fiets aan te doen. Dit doen ze dit jaar middels het tagpakket. Het tagpakket is gratis op te halen bij jouw dichtstbijzijnde ANWB-winkel. 

Met Elijah ging ik op pad om er zoveel mogelijk op los te taggen. Hij vond het nog leuk om te doen ook en zei zelfs: “Mama, dit is heel slim zo wordt iedereen eraan herinnerd om hun lichten niet vergeten aan te doen.”  Dat is dus precies wat ANWB met deze campagne wil bereiken!

Winactie

Om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om te taggen, heeft ANWB ook een leuke winactie aan deze fietsverlichtingsactie gekoppeld. Als je voor 5 december via Instagram een originele foto post waarop te zien is dat je de tag hebt gebruikt, dan maak je kans op een fiets ter waarde van €750,00. Vergeet niet #zetjelichtaan en @anwb erbij te vermelden. Buiten de mooie boodschap van het taggen om, is dit ook een hele leuke reden om er op uit te gaan om te taggen. Toch? 

Doe jij mee?

Het zou leuk zijn als je ook mee doet met de fietsverlichtingsactie. Doe je mee? Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar de resultaten. 

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.