instagram

Nesci | More Than a Mom

Nesci is een nieuw kledingmerk dat is opgezet door 3 jonge meiden. Gisteren was de Nesci Launch en ik was erbij! Ik ben zo enthousiast over dit merk, dat ik het niet kan laten om er een blogpost over te schrijven.Nesci


(afkomstig van het woord: necessity, noodzaak) is een kledingmerk dat door drie jonge meiden is opgezet. Eén van de drie meiden is een oud klasgenoot van de middelbare school. Zij heeft samen met haar zus en een vriendin een simpel idee uitgewerkt tot een groot succes!

Nesci is op het eerste gezicht erg sophisticated, het kledingmerk straalt klasse uit. Nesci is een kledingmerk dat erg modieus is, maar waar het motto: “

Less is more

” zeker niet opgaat. Ze liepen eigenlijk steeds aan tegen leuke kleding dat te bloot was. Waarom? Waarom moet een vrouw tegenwoordig zoveel van zichzelf laten zien. Is dat alleen de manier om er elegant uit te zien? Dat moest en kan anders dachten deze drie meiden. Ze dachten het niet alleen, ze deden het ook.

Nesci+cape
Nesci+jumpsuit


Nesci Launch


Ik was aanwezig bij de Nesci launch. Plat gezegd: Necsi werd officieel gelanceerd. Nadat de drie meiden opkwamen met het nummer: “

We will rock you

” stelden zij zich voor en vertelde hoe Nesci tot stand is gekomen. De lengte van hun speech was precies goed, niet te kort en niet te lang. Buiten dat om was het helemaal niet vervelend om naar ze te luisteren, want ze beschikken alle drie over een goede dosis humor.

Vervolgens was het tijd voor de fashion show. Het was heel tof om hun gehele collectie voorbij te zien komen. Het straalde precies uit wat zij wilde: vrouwelijk, modieus en bedekt. Echt top! Wat mag je trots op jezelf zijn als je je eigen collectie ziet op de catwalk. Dit kan niemand hen meer afpakken.

Catwalk Nesci

Tenslotte kon je met iedereen een praatje maken. Er was ook gelegenheid om op de foto te gaan met de meiden met een mooie Nesci achtergrond. Hapjes kwamen voorbij, aan het begin van de avond stond er een tafel vol met smooties ( super fancy!) en je kon uiteraard ook een Nesci item scoren.

Kaut en ik Nesci
Collectie Nesci

Het klopte allemaal. Het was een prachtige locatie (Mocht ik in de toekomst gaan trouwen, dan wordt daar het feest gegeven ;-)), de modellen waren geweldig en er hing een zeer aangename sfeer. Ik voelde mij welkom. Het was erg chique en stijlvol, maar je kon jezelf zijn. Dit zegt veel over Nesci. De Nesci launch is zeker meer dan geslaagd!


Media


Nesci stond gisteren ook groots in
. Zij vertellen in dit stuk dat zij dat de kleding die zij mooi vonden vaak te bloot en of te duur was. Een Nesci item scoor je niet voor goedkoper dan €74.95, dus dat kan ook als duur worden ervaren. En uiteraard hebben zij hier via social media de nodige commentaren op gekregen. Maar wat men dan niet weet is dat de productie in Europa ligt en niet in lage lonen landen als bijvoorbeeld China. De kleding wordt gemaakt door mensen die er ook naar betaald worden. En ja, dat wordt nou eenmaal doorberekend in de prijs.


Waar te vinden?


Buiten de webshop van Nesci zelf om, hebben zij ook nog drie verkooppunten. Waarvan twee in Nederland, Utrecht en één in België, Antwerpen. Klik
voor de exacte locaties.


Wat vind jij van Nesci?

Volg:

Nesci | More Than a Mom
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.