instagram

The consequences – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom

Janey krijgt het altijd voor elkaar om in vervelende situaties te komen…Luciano’s lippen voelen heerlijk en voor een paar secondes, vergeet ik waar ik ben. Totdat de gangdeur open gaat en Jayson de gang in komt lopen. Ik duw Luciano snel van me af en draai me om naar Jayson die ons verward aanstaart. Ik voel me betrapt, schuldig en zou op dit moment het liefst door de grond willen zakken. Helaas kan dat niet, dus geef ik half stotterend aan dat Luciano mijn bedelarmbandje heeft gevonden. Jayson reageert niet en verlaat zonder iets te zeggen de gang. Ook Luciano lijkt met een mond vol tanden te staan en niet helemaal te snappen wat er speelt.


Het is ongemakkelijk stil en terwijl ik naar de juiste woorden aan het zoeken ben, doorbreekt Luciano de stilte. Hij geeft aan dat hij niet wist dat ik bezoek had en verontschuldigt zich. Ik voel me opgelucht, maar besluit eerlijk te zijn. Oké, half eerlijk dan. Ik geef aan dat Jayson mijn ex is en momenteel op bezoek is om het één en ander te bespreken. Luciano geeft aan me niet langer op te zullen houden, waarna hij me het bedelarmbandje overhandigt en vertrekt. Ik sluit de voordeur en loop met bezweette handen terug de woonkamer in.


Jayson zit aan tafel te eten. Ik schuif aan en ga tegenover hem zitten. Hij zegt geen woord en kijkt me niet aan. Ik merk dat mijn nervositeit plaats maakt voor onverschilligheid. Ergens geniet ik er een beetje van dat hij me net heeft zien zoenen met iemand anders. Na alles wat hij heeft geflikt, mag hij ook voelen wat ik voel. Ook al komt het voorval dat net plaats heeft gevonden totaal niet in de buurt van wat hij heeft gedaan. Ik besluit de stilte te doorbreken en met de deur in huis te vallen.


Ik geef aan Luciano leuker te vinden dan ik in eerste instantie had verwacht en dat ik hem beter wil leren kennen. Jayson geeft geen kick en ik realiseer me dat ik ook oprecht meen wat ik zeg. Ik kan en wil Luciano niet zomaar opgeven. Ik vervolg mijn verhaal en geef aan dat ik wil dat Jayson contact opneemt met Kayla om alles met haar uit te vogelen. Hij hoeft van mij niet weg, maar zolang er geen duidelijkheid is met Kayla, wil ik niks meer en moet hij op de bank slapen. Zonder me aan te kijken lacht hij sarcastisch en geeft aan dat ik geen last meer van hem zal hebben. Hij vertrekt vanavond nog. Oké dat is prima, geef ik aan, waarna ik op sta en de woonkamer verlaat.


Terwijl ik onder de douche sta hoor ik Jayson zijn spullen in pakken. Voor het eerst doet het me geen ene reet. Ik ben deze man zo fucking zat. Vanaf het moment dat Jayson terug is gekomen in mijn leven, heb ik niets anders dan ellende meegemaakt. Alleen maar hoofdpijn. Het enige positieve is dat ik nu weet wat voor een slang Kayla is en Jayson eindelijk zie voor wie hij is. Een profiteur die alles neukt wat los en vast zit. Deze guy houdt letterlijk alleen van zichzelf en ik wens hem veel succes met Kayla. Ze verdienen elkaar.


Als ik in mijn baddoek de slaapkamer in loop, vind ik een briefje op bed. Dit is typisch Jayson, met zijn emotionele manipulatie. Zogenaamd vertrekt hij en geeft hij me de ruimte, maar tegelijkertijd wekt hij medelijden, waardoor ik ga twijfelen aan mijn beslissing. Ik weet zeker dat hij hetzelfde effect met dit briefje probeert te creëren, dus besluit het niet te lezen. Ik verfrommel het en loop naar de keuken om het weg te gooien. Op de koelkast tref ik nog een briefje. Ook deze verfrommel ik zonder te lezen, waarna ik beiden briefjes in de prullenbak gooi. Niemand heeft tijd meer hiervoor Jayson, roep ik in gedachte, terwijl ik terug loop naar mijn slaapkamer. Ik plof neer op bed en haal mijn telefoon van de oplader om Luciano te bellen.


I need to hear his voice. Na twee keer overgaan neemt hij op. Zijn stemgeluid geeft me vlinders. Hij wilt weten hoe ik me voel en hoe het met mijn oog gaat. Ik geef aan dat het prima gaat. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor het voorval van eerder op de avond en geef ook gelijk aan dat het definitief is afgerond met mijn ex. Luciano geeft aan dat ik hem geen uitleg verschuldigd ben. I know, maar ik wilde toch dat hij het wist en dat ik het ongelooflijk lief vond dat hij helemaal naar mijn huis is gereden om mijn bedelarmbandje af te geven. Luciano lacht en er ontstaat een stilte. Ik weet eigenlijk ook niet zo goed meer wat ik moet zeggen. Dan vraagt hij of ik zin heb om iets te eten te halen? Ja zeker! Hij geeft aan me over een kwartier op te pikken.


Terwijl ik me aan het aankleden ben, denk ik terug aan een post die ik een paar dagen geleden voorbij zag komen. Een dame vroeg hoelang het duurt voordat je over een man heen bent. Het antwoord dat ze kreeg was: ‘It only takes one dick.’ Well, Luciano might be my one dick? Misschien neuk ik hem vanavond al, gewoon om te weten of het de moeite wa…mijn gedachten worden onderbroken door een app die binnen komt. Luciano staat voor de deur. Ik bekijk mezelf snel nog even in de spiegel, voordat ik vertrek. I look good! Casual, but good.In de auto word ik verwelkomd met een lange, intense tongzoen. Djezossssss. Als dit een voorbode is op zijn dickgame, then Houston, we’ve got a problem. A good one though! Hij vraagt waar ik trek in heb en op dit moment is dat eigenlijk alleen zijn dick, maar ik geef aan dat het me niet uitmaakt. Hij stelt voor om dan langs de McDrive te rijden. Prima! Onderweg praten we over van alles en het voelt wederom alsof ik deze man al jaren ken. Het voelt alsof ik de loterij heb gewonnen met hem.


He’s fucking perfect! Bij het betalen van onze bestelling ontdekt Luciano dat hij zijn portemonnee is vergeten. Het lukt ook niet om te betalen met zijn mobiel. Ik bied aan te betalen en ondanks dat hij dit zichtbaar verschrikkelijk vind heeft hij geen keus. Hij vraagt of ik het goed vind dat hij thuis snel zijn portemonnee op haalt en geeft aan dat ik hem een betaalverzoek moet sturen voor de bestelling. Dat is prima. We rijden naar de Wilhelminapier. Hij blijkt in de Rotterdam te wonen. Zijn dure bak en kledingstijl zijn dus geen façade. He obviously got his shit together.


Luciano vraagt of ik mee naar boven wil komen. Ik lach en doe alsof ik twijfel, waarna hij me beloofd dat hij echt alleen even zijn portemonnee gaat pakken en we gelijk weer vertrekken. Ik geef aan dat eten van Mac snel koud wordt, dus dat het misschien handig is om het eten mee naar boven te nemen? Dat lijkt hem ook een goed idee. Hij helpt me met uitstappen, waarna hij het eten van me overneemt en voor me uit loopt. Such a gentleman.


Luciano’s appartement is stunning and the view even more! I could definitely get used to this. Terwijl ik voor het raam van het uitzicht aan het genieten ben, komt Luciano achter me staan. Hij vraagt of ik kom eten. Ik draai me naar hem toe en in plaats van antwoord te geven zoen ik hem. Hij zoent me gulzig terug en op dat moment weten we allebei dat we waarschijnlijk koude Maccie gaan eten, cause it’s about to go down.


Luciano tilt me al zoenend op en terwijl hij naar de bank toeloopt, trek ik zijn trui uit. Hij legt me voorzichtig neer en komt bovenop me liggen, waarna hij mijn shirt uit doet. Hij stopt en staart naar mijn borsten. Ik merk dat ik onzeker word en vraag of er iets is. Hij geeft aan dat hij me prachtig vind en gewoon wilde bewonderen. Wauw. Even voel ik een brok in mijn keel, maar wanneer hij zijn mond naar mijn tepels toebrengt, maken mijn emoties plaats voor geilheid.


Ik maak zijn broek los en ga met mijn hand in zijn bokser. I need to feel his dick! Ik kom echter al zoekend tot het besef dat de gehele lengte van zijn dick in erectie toestand niet groter is dan mijn handpalm en ik heb hele kleine handen….over de dikte wil ik het niet eens hebben…Dit is het eerste moment van de avond dat ik weer aan Jayson denk….


Ik spreek jullie snel!


Janey

Dit verhaal is geschreven door
. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 16e hoofdstuk van

Tis the season for some toxic dick

. Het hoofdstuk heet:

The Relapse.

Zien wij je dan weer terug?

Volg:

The consequences – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.