instagram

The Recap – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom

Janey neemt jou vanaf vandaag iedere vrijdag mee in haar verhaal: “

Tis the season for some toxic dick

.” Geloof mij, dit verhaal is een must read! Hier kom je iedere week zeker weten voor terug.Ik heb hem verwijderd en geblokkeerd. Om er helemaal zeker van te zijn dat ik zijn nummer niet toch weer zou opzoeken in een moment van zwakte, heb ik al mijn 148 ongelezen sms berichten doorgespit om te zien of er niet toevallig iets van hem tussen zat. Hetzelfde geldt voor mijn gemiste oproepen.


Het voelde goed om helemaal klaar te zijn met Jayson. Ik heb letterlijk vijf jaar van mijn liefdesleven verspild aan deze guy. Vijf jaar! Hij heeft me vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt dat hij niks serieus wilde en toch werd ik verliefd. Super dom, I know, maar goed. We waren ook zo vaak samen, dat het al heel snel meer dan seks werd. Een avondje bios, lekker gaan uiteten, een filmavond thuis, urenlange gesprekken over het leven en onze ambities. Letterlijk alle ingrediënten voor een liefdesrelatie. Of niet? Volgens hem niet. Hij bleef hameren op onze vriendschap en hoe hij die niet wilde verpesten door een vaste relatie te beginnen. Ondanks dat ik hoorde wat hij zei, drong het niet tot me door. In mijn hoofd was ik er namelijk van overtuigd dat hij ook verliefd zou worden en van mij zou gaan houden, zoals ik van hem hield. Het feit dat we naast onze vriendschap, de fucking lekkerste seks ooit hadden, versterkte dit gevoel alleen maar.


Na vijf jaar drong het echter langzaam tot me door dat hij misschien echt meende wat hij zei. Hij wilde geen serieuze relatie. Deze constatering begon me steeds meer te irriteren. Als hij langs kwam, maakte zijn kop me chagrijnig. Toch wist zijn dick mijn humeur altijd weer volledig op te ‘krikken’, maar als hij na de seks dan in slaap viel, keek ik hem vol walging aan terwijl ik hem in mijn hoofd voor alles wat vies en vuil is uitmaakte. Onze momenten samen werden steeds minder gezellig en hij kreeg ook steeds minder tijd voor mij. Ik wist dat dit kwam door mijn houding, maar toch maakte het me woedend. Nadat ik al bijna een maand droog stond, omdat hij steeds geen tijd had, was ik er klaar mee. Ik heb hem een onnodig lang whatsapp bericht gestuurd, met de meest hatelijke verwensingen, waarna ik hem heb geblokkeerd en verwijderd. Het voelde goed.De zomer was in aantocht en het einde van de lockdown was in zicht. I would go and find myself some bomb ass dick, attached to an even greater man. Niet dus. Ondanks dat ik een leuke zomer heb gehad, was het ook een volledig seksloze zomer. Na twee weken op verschillende datingsites te hebben gezeten, bekroop me het nare gevoel dat ik op de stortplaats van de Roteb op zoek was naar splik splinter nieuwe Louboutins. It ain’t gon work honey. Ik heb me er vanaf dat moment bij neergelegd dat 2020 een manloos, seksloos en datingloos jaar zal zijn. Die gedachte gaf me rust en zorgde ervoor dat ik mijn focus kon verleggen en kon genieten van al het mooie dat de zomer met zich meebracht.


We zijn nu echter een paar maanden verder en het is koud, donker en eenzaam. Mijn satisfyer pro komt me mijn strot uit en hetzelfde geldt voor de massagestand van de douchekop. Zou het kunnen dat mijn clit steeds ongevoeliger wordt door al die onnatuurlijke vibraties? Dat kan toch helemaal niet? Ik vraag het me wel steeds vaker af en vooral op de momenten dat ik bijna een half uur loop te kutten met een seksspeeltje, waar ik in het begin nog geen vijf minuten voor nodig had. WTF!?


Vanwege de Corona stijging werken we tegenwoordig ook weer thuis en dat is eerlijk gezegd ook niet echt bevordelijk. Je bent gewoon volledig op jezelf aangewezen. Niet ff gezellig tussendoor een praatje met collega’s, geen rumoer op de achtergrond, niet samen lunchen, helemaal niks. Dit zorgt er bij mij dus voor dat ik weer in slechte gewoontes verval. Snoepen, junkfood en Jayson. Ik vreet tegenwoordig gerust een pak bastogne koekjes leeg in een ochtend en een middag. Ik heb inmiddels een gratis voucher van thuisbezorgd gekregen, omdat ik 220 bonuspunten heb gespaard in drie weken. Dat betekent dat ik 15 keer eten heb besteld, in drie weken tijd en dat waren geen maaltijd salades. De meest gevaarlijke gewoonte is toch nog steeds Jayson. Ik mis hem. Ik mis zijn aanwezigheid, zijn stem, zijn gezelschap, maar het meest van alles mis ik zijn dick. Dat ongelooflijk lekkere ding dat hij tussen zijn benen heeft hangen. Dit klinkt super seksistisch, mijn excuses daarvoor. Ik kan het op dit moment alleen even niet anders verwoorden. Volgens Kayla, mijn beste vriendin. Is Jayson toxic. Zijn dick, idem dito. Well I gues it’s the season for some toxic dick then. Ik kwam vorige week namelijk tot de conclusie dat het verwijderen en blokkeren van zijn nummer, misschien helemaal niet zo’n goed idee was. Ik wil weer contact. Na dagenlang gezocht te hebben naar manieren om zijn nummer weer te bemachtigen, kwam ik op het briljante idee om onze oude Facebook messages door te spitten en daar zag ik tot mijn grote genoegen de winnende loterij nummers staan. Ik heb hem weer opgeslagen en gedeblokkeerd en sta op het punt hem te bellen. Mijn hart bonst in mijn keel en mijn handen zweten. Deze recap van de afgelopen maanden had ik nodig om te bepalen of hetgeen dat ik van plan ben te doen, wel het juiste is. Het heeft me niet tot nieuwe inzichten gebracht. Jayson is nog steeds een bad habit. Ik heb er nu alleen echt schijt aan, want alles in mij wilt hem, dus…….


Ik spreek jullie snel!Janey


Dit verhaal is geschreven door
. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 2e hoofdstuk van

Tis the season for some toxic dick

. Het hoofdstuk heet:
Zien wij je dan weer terug?

Volg:

The Recap – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.