instagram

The Relapse – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom

Het kan ook nooit allemaal kloppen he? Er is altijd wel wat mis met een man. Is hij die hele gentlemen, heeft hij een micropenis. Hoe dan!? Het is echt nooit rustig in Janey-land…Kennen jullie dat gevoel, wanneer je serieus klaar bent voor die dick? Dat gevoel van verrukking en ongeduld, wanneer het rechtop staat en zijn aderen perfect voelbaar zijn in je handen? Ik zag dat al helemaal voor me. Helaas bleek niets minder waar. I was sooo disappointed…Fuck!


Mijn gedachten schoten alle kanten op. Moest ik door gaan alsof er niks aan de hand was? Of moest ik een smoes bedenken om te kunnen stoppen? Weet je, we zijn nu toch al bezig, let’s just give it a try. Ik probeerde hem af te trekken en merkte dat zijn dick in mijn vuist verdween. Dit voelde zo awkward dat mijn hele vibe weg begon te gaan. Ik haalde mijn hand uit zijn broek en besloot hem volledig de leiding te geven. Er zat nu toch niks anders meer op, so I just closed my eyes.


De manier waarop hij mijn tepels en de rest van mijn bovenlijf bewerkte met zijn tong was serieus op niveau. Hij ging steeds lager en toen hij met zijn mond bij mijn navel kwam, ging hij rechtop zitten, waarna hij mijn broek en onderbroek uit trok. He opened my legs en staarde enkele secondes als gebiologeerd naar mijn pussy, waarna hij met zijn dick begon te spelen. Ik merkte dat ik dit wel heel geil vond. Plotseling begon hij me te vingeren en ik zeg jullie eerlijk, ik wist niet wat ik meemaakte. Dit is waarschijnlijk geen echt woord maar Luciano is een ‘Handgoochelaar’. Dude got some serious tricks en mijn orgasme zou niet lang op zich laten wachten. Voordat het echter zo ver was, kwam hij veel te hard schreeuwend en half stuiptrekkend klaar. I cringed. Terwijl hij naar het toilet ging, merkte ik dat de heftigheid van zijn orgasme een soort van turn-off effect op me had. Jayson kreunde ook weleens hoor, maar hij bleef op de één of andere manier altijd wel beheerst ofzo, maar goed, Luciano was wel echt lekker bezig, dus als hij het netjes afmaakt, komt het goed.


Ondertussen kwam Luciano terug, maar in plaats van zijn aandacht weer op mij te vestigen, begon hij tot mijn verbazing zijn kipnuggets te eten, terwijl ik nog naakt op de bank lag. Wauw, Oké. Ik pakte mijn onderbroek en kleding van de vloer en begon me aan te kleden. Ik kookte serieus van woede he? Deze kaolo no dick in the pants having ass, seriously just left me hanging…oké.Zonder een woord te zeggen begon ik mijn inmiddels koude Mac te eten. Het smaakte nergens naar. Ik vroeg Luciano of we konden vertrekken. Ik was moe en merkte dat mijn oog weer pijn begon te doen. All lies, maar ik wilde gewoon weg. Luciano vroeg of ik een paracetamol wilde, maar ik sloeg zijn aanbod af. Hij merkte dat ik een beetje kortaf deed en vroeg of alles goed was. Ik antwoordde dat het prima ging, maar was gewoon erg moe. Hij begreep het en niet lang daarna verlieten we zijn appartement en waren we onderweg naar mijn huis.


Eenmaal thuis, plofte ik neer op de bank. Wat een rollercoaster van een dag was dit geweest. Ik voelde de onrust in mijn lichaam en wist dat Jayson de enige was die me hiervan kon bevrijden. De gedachte aan zijn warme, sterke handen op mijn heupen, zorgde voor een intens verlangen naar deze klootzak. Ik pakte mijn telefoon en staarde naar zijn nummer. Zou ik niet de grootste hoe ever zijn, als ik na het tafereel met Luciano, vanavond ook seks zou hebben Jayson? Waarschijnlijk wel, but at this point I don’t give a fuck. Ik drukte op zijn naam, waarna de telefoon over ging. Hij nam niet op. Er bekroop me een naar gevoel dat hij misschien echt klaar met me was dit keer. Het beangstigde me en ik besloot nogmaals te bellen. Er werd wederom niet opgenomen en ik voelde de tranen in mijn ogen branden.


Terwijl ik me afvroeg wat ik kon doen, realiseerde ik me ineens dat ik zijn briefjes nog had. Ik haastte me naar de keuken, griste de briefjes van Jayson uit de prullenbak en opende de eerste, waarna ik begon te lezen: ‘Het is verstandig om een SOA test te laten doen. Ben door Samora gebeld.


‘Het voelde alsof de vloer onder mijn voeten vandaan verdween. Ik weet dat vrouwen bij het eerste bezoek aan de verloskundige een bloedtest krijgen om bepaalde SOA’s uit te sluiten, maar had geen idee welke. Ik pakte mijn telefoon en googlede ‘SOA test’ en ‘zwangerschap’.


Terwijl ik las voelde ik dat mijn lichaam volledig overgenomem werd door paniek. Zwangere vrouwen worden getest op Syfilis, Hepatitis B en HIV. Het enige dat in mijn hoofd bleef hangen was ‘HIV’.


Ik spreek jullie snel!


Janey

Dit verhaal is geschreven door
. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 18e hoofdstuk van

Tis the season for some toxic dick

. Het hoofdstuk heet:

.

Zien wij je dan weer terug?

Volg:

The Relapse – Tis the season for some toxic dick | More Than a Mom
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.