instagram

Tumble ‘N Dry

Ik was aanwezig bij de opening van de tweede conceptstore van Tumble ‘n Dry. Tumble ‘n Dry is een kinderkledingmerk dat kinderkleding verkoopt vanaf maat 50 tot 176. Alle kinderen kunnen hier dus terecht.Tumble ‘N who!?

In mijn ogen is
een vrolijk, hip en energiek Nederlands kinderkledingmerk voor kinderen van 0 – 14 jaar. Zij gebruiken verschillende frisse kleuren in de collecties. En dit is goed terug te zien in de nieuwe conceptstore in Amstelveen. Een frisse en overzichtelijke winkel. Dit is ook een van de weinige merken waarvan ik de kleur kan ‘waarderen’.


The store

Tumble 'N Dry Amstelveen

De winkel is verdeeld in jongens en meisjes en bij beide geslachten vind je een verdeling van de collecties in leeftijden van de kinderen.


– 0-2 jaar

Tumble 'N Dry Amstelveen


– 2-8 jaar


Tumble 'N Dry Amstelveen8-14 jaar


Tumble 'N Dry Amstelveen
Daarnaast hebben zij ook een hele wand vol met spijkerbroeken voor jongens en meisjes! Daar werd ik zelf echt super blij van, want deze jeans zijn echt top! De jeans gaan van maat 92-176!

Tumble 'N Dry Amstelveen

Ik was aan het rondkijken en toen pas realiseerde ik mij hoe leuk het is om ook echt te shoppen in plaats van steeds online kleding bestellen. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het gaf mij een betrokken gevoel met Tumble ‘N Dry.

Tumble 'N Dry Amstelveen

En volgens mij dacht E. er ook zo over. Hij vermaakte zich prima in de super coole paskamers! En dat terwijl er precies naast de paskamer zich een klein speel hoekje bevond.

Tumble 'N Dry Amstelveen


Handig en leuk weetje

Wat handig is, is als jij, net zoals ik gisteren heb gedaan, kleding koopt voor een seizoen later, dat je het dan terug kunt brengen  als het tegen die tijd niet past. Je hebt het helaas niet in de hand hoe jouw kind groeit en dat begrijpt Tumble ‘N Dry!

Er staat op het bonnetje dan wel ruilen binnen 14 dagen, maar bij Tumble ‘N Dry is het mogelijk om het kledingstuk dat je voor het volgende seizoen hebt gekocht niet meer passen, terug te brengen. Uiteraard wel met bon en de kaartjes er nog aan.

Het leuke weetje is dat E. model stond voor de AW16/17 collectie ven Tumble ‘N Dry. Dus het zal niet lang meer duren voordat wij hem als model voorbij zien komen!


Winkelen

Wil jij een bezoekje brengen aan een winkel waar Tumble ‘N Dry wordt verkocht?

Dat kan!


Conceptstore


Sint Jorisstraat 3, Amersfoort

Binnenhof 26, Amstelveen

Bataviaplein 279, Lelystad (Bataviastad)


Verkooppunten


Alle Bijenkorf filialen Tumble ‘N Dry.

Heel veel shopplezier! 🙂


Kende jij dit merk al? En wat vind jij van Tumble ‘N Dry?

Volg:

Tumble ‘N Dry
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.