instagram

VLOG 15 – DAGJE PARIJS!

In VLOG 9 was te zien dat ik een vakantie voor ons boekte naar Disneyland Parijs! Dit weekend was het dan zo ver, maar voordat we echt naar Disneyland gingen besloten we eerst een dagje rond te lopen in de stad Parijs. Dat zie je in de bovenstaande VLOG 15.

Parijs

Na 5 uur te hebben gereden, (via 1 tol weg a €17,01 en niet te zijn gecontroleerd op ook maar iets van C) kwamen we aan in mooie Paris! We hebben de auto geparkeerd in een van de zijstraatjes van de Arc de Triomphe (tussen de €5 en €6 per uur, goedkoper dan parkeren langs de grachten in Amsterdam ;-)) en besloten vanuit daar de stad te voet te gaan verkennen. We liepen naar de Eiffeltoren en vervolgens gingen we door naar DE winkelstraat Champs Elysees. In de winkels zijn ze wel heel streng op de mondkapjes en kom je ook niet binnen als je er geen nodig hebt. Ook hier werden wij niet gecontroleerd op een QR oid.

Na Sephora, waar ik heel graag heen wilde voor een lippenstift van Fenty Beauty, liepen wij weer terug naar de auto en gingen we naar ons vakantieadres: Village Natures Paris! Het was overigens wel een uitdaging om de stad uit te komen, het was enorm druk! Maar wel leuk om zo in alle ‘rust’ om je heen te kunnen kijken in deze indrukwekkende stad.

Inchecken Village Natures

Eenmaal aangekomen bij Village Natures Paris hebben wij ons ingecheckt. Toen wij het park betraden, moesten wij wel een QR code laten zien. We kwamen binnen met of een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Het was niet mogelijk om te testen. Let wel, dit was de situatie toen WIJ vertrokken, raadpleeg altijd voor vertrek een betrouwbare bron om te bekijken wat de huidige maatregelen zijn.
Tip: Vanaf 14 maart schijnt het te verdwijnen, maar nogmaals controleer dat zelf ook even.

Omdat wij alles via de Disneyland website hebben geboekt (tickets + verblijf), mochten wij ook bij ‘Welcome House’ de Magic Passes ophalen. Klik hier om alle voordelen van deze pas op een rijtje te lezen. Ik kan je niet garanderen dat je deze passen ook kan krijgen als je de tickets en het verblijf apart hebt geboekt. Dit omdat niet alle huisjes van Village Natures voor Disney bezoekers zijn gereserveerd.

Appartement Tour volgt!

Ik heb een aparte video opgenomen waarin ik een appartement tour geef van het appartement waar wij verbleven. Die video zie je binnenkort! Nog heel eventjes geduld.

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.