instagram

Welke series kijk ik op dit moment?

Het is al weer een tijd geleden dat ik mijn favoriete series van dit moment met jullie deelde. Tijd voor een update! In deze blogpost vertel ik welke series ik op dit moment kijk en welke ik jullie aanraad.

More Than a Mom?

Heel leuk hoor dat ge-morethanamom, maar ik deel zo weinig tips over hoe jij als moeder jezelf niet verliest. Shame on me! DE gedachte achter mijn blog gaat zo langzaam verloren en dat is niet de bedoeling. Ik zal daarom vanaf nu vaker wat tips delen voor de mama’s. Juist nu ik twee kindjes heb is het voor mijzelf ook heel belangrijk om mijzelf niet in het moederschap te verliezen.

Series die ik op dit moment kijk

De series die ik op dit moment kijk zijn :

 • The 100 (seizoen 5)

  Series The 100

  Deze serie pakte mij meteen vanaf het begin. Het is een hele onrealistische serie, maar ik vind het echt een hele toffe. 100 jongeren worden vanuit de ruimte naar de aarde gestuurd als proefkonijnen om te kijken of de aarde weer bewoonbaar is. Daar moeten zij zien te overleven. Dit is het even kort gezegd en klinkt misschien saai, maar niets is minder waar!
 • Orange Is The New Black (seizoen 6)

  series OITNB

  Orange, waar die over gaat? Nou haha, waar niet kan je beter vragen. Je krijgt een kijkje in het leven van vrouwen die in een vrouwengevangenis zitten. Ze maken de gekste dingen mee en de leukste types komen voorbij. Een serie vol humor met voor mij vanaf seizoen 4 een super sterk verhaal.
 • Gran Hotel (ik ben bij seizoen 1)

  Series Gran Hotel

  Dit is een Spaanse serie. Een vrouw is om een onverklaarbare wijze verdwenen. Ze werkte in een groot hotel en had iedere week contact met haar broer. Haar broer vertrouwd het niet als hij een tijdje niets van haar hoort en gaat zelf op onderzoek uit.

  Ik ben echt net begonnen dus kan er nog niet heel veel over vertellen, maar als ik de verhalen moet geloven dan is dit een hele spannende serie!

Series die ik onlangs heb gezien en aanraad

De series die ik onlangs heb gezien en die ik jullie aanraad zijn:

 • 3% (2 seizoenen)

  Series 3%

  Wauw wat is dit een toffe serie zeg. Je kunt deze serie vergelijken met de film The Hunger Games.  Het is een Portugese serie het heeft 2 seizoenen. Het eerste seizoen vond ik persoonlijk leuker dan de tweede, maar het kijkt heel lekker weg. Vanaf de eerste aflevering zat ik er helemaal in!
 • La Casa de Papel (2 seizoenen)

  Series La casa de Papel

  Dit is ook een Spaanse serie. 8 mensen, waaronder de Professor, gaan de grootste bank van Spanje beroven op een hele slimme manier.
 • 13 reasons why (2 seizoenen)

  Series 13 reasons why

  DE serie die zelfmoord onder jongeren bespreekbaar maakt. Een heel gevoelig onderwerp en goed dat ze het aankaarten, maar het eerste seizoen vond ik echt verschrikkelijk. Met het eerste seizoen had ik zoveel moeite, maar ik heb het toch afgekeken en ben na het zien van het weede seizoen daar erg blij om. Want hoeveel moeite ik had met het eerste seizoen, zo gemakkelijk keek ik het tweede seizoen weg. Gek hè?


Heb jij nog leuke tips? Ik hoor het graag!

Volg:

Welke series kijk ik op dit moment?
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.