instagram

Zomerse outfit van bonprix | More Than a Mom

Zoals de meeste van mijn
weten richt ik mij steeds meer op mijzelf. Naast mijn mentale gesteldheid,
en skincare richt ik mij nu ook steeds meer op mijn garderobe die past bij de nieuwe levendige positieve ik!


More Than a Mom

Voordat ik kinderen had shopte ik online heel wat af. Het was zelfs zo erg dat als ik in het winkelcentrum liep en ik de postbezorger toevallig zag en hij zei: “

Oh hier ben je, loop even mee ik heb pakketjes voor je.”

Nou, dan weet je wel hoe erg het was.

Sinds ik kinderen heb zorg ik ervoor dat zij er tiptop bijlopen en vergat ik mijzelf gewoon. Daar komt nu dus verandering in. Ik noem mijzelf More Than a Mom en het wordt tijd dat ik mij daar ook echt naar ga gedragen. Dat ik weer lekker voor mijzelf ga shoppen is een stap in de goede richting.


Shoppen bij bonprix

Zo gezegd, zo gedaan. Ik shopte deze zomerse outfit bij bonprix! bonprix is
voor het hele gezin. Zij bieden toegankelijke, draagbare en betaalbare kleding aan. Vanwege de verschillende stijlen die zij in het assortiment hebben, is er voor ieder wat wils. Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen verstuurd, dus je hebt je pakketje snel in huis. Mocht je toch zoiets hebben van ik weet niet of het gaat passen of gaat staan oid., dan heb je 30 dagen bedenktijd en kan je er dan altijd nog op terug komen. Top geregeld toch?


Summer time!

Mijn oog viel meteen op dit leuke
. Ik twijfelde eerst nog of ik hem wel moest nemen, maar toen dacht ik: “Weet je wat? Doe het gewoon!” En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Om de outfit compleet te maken koos ik deze suède elegante
en de
en
erbij. Het pakketje werd bezorgd en ik kon niet wachten met passen. Toen ik het voor het eerst aanhad en in de spiegel keek om te kijken hoe het stond moest ik gewoon even twee keer knipperen. “Ben ik dit?” Ik was duidelijk aangenaam verrast. Ik weet nu zeker dat ik vaker jurkjes ga dragen.Shop jij regelmatig voor jezelf?


Liefs,

Nova

Volg:

Zomerse outfit van bonprix | More Than a Mom
Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.