instagram

Mi Toetie outfit inspiratie deel 1 + WINACTIE!

Kennen jullie Mi Toetie nog? In deze blogpost, Mi Toetie outfit inspiratie, deel ik verschillende outfits van items die allemaal bij Mi Toetie te verkrijgen zijn.

Mi Toetie outfit inspiratie

Dat Mi Toetie voor ieder wat wils heeft, weten je ondertussen al. Veel items zijn fijn, maar veel is ook een groot begrip en daarom zal ik een aantal verschillende outfits met je delen zodat je wat Mi Toetie outfit inspiratie kan opdoen. Daarnaast is het ook fijn om de kleding bij iemand aan te zien.

Eigen kledinglijn

Mi Toetie heeft sinds kort ook een eigen kledinglijn! Voorheen bestond de webshop alleen uit ingekochte kleding/artikelen van andere merken. Ik zal ook een aantal items uit de eigen lijn van Mi Toetie met je delen.

Good to know

J. is 74 cm lang en draagt van de jurkjes en broekjes maat 74/80 en van de t-shirts en de body maat 74. De broekjes sluiten mooi om de beentjes aan net als een legging.

Outfit inspiratie #1

Mi Toetie jurk

Laten we dan maar meteen beginnen met een jurkje van de nieuwe lijn. Dit is een wit jurkje met roze botanical printjes er op. Het jurkje heet ‘Summer palms‘. Ik ben gek op plantjes, dus dit jurkje past perfect bij ons!

Outift inspiratie #2

Op deze foto draagt J. een t-shirt van het merk Babystyling en een broekje van de eigen collectie van Mi Toetie. Op het shirtje staat ‘Girl Power‘ en het broekje True Leopard. Het is wit met wat beige/bruin en zwart. Ik heb er stoere Nikes onder gedaan, dat vond ik wel leuk staan bij de tekst van het shirtje. Maar je kan dit echt met van alles stylen.

Outfit inspiratie #3

Dit grijze leopard jurkje genaamd ‘Blush Leopard‘ met roze erin is ook van de collectie van Mi Toetie. Leopard is helemaal hot, je kan er nooit genoeg van hebben. I love it.

Outfit inspiratie #4

Hier draagt J. een wit broekje ‘Black Dotties‘ en ook deze is ook van de nieuwe collectie van Mi Toetie. Het shirtje ‘Girl Power’ is van Babystyling.

Outfit inspiratie #5

Dit roze jurkje ‘Dress Blush Pink Dots‘ is van het merk Van Pauline. Dit printje kan je ook in een rokje krijgen. Dat is hetzelfde model als de Leopard Pink Skirt!

Outfit inspiratie #6

Hier draagt J. een roze t-shirt van Babystyling met de tekst I really love you en een broekje ‘Zebra‘ van het eigen merk van Mi Toetie.

Outfit inspiratie #7

Deze top is een gestreepte bodystock van Believe Mode. Je moet het eigenlijk zien als een rompertje, want het heeft ook drukkers tussen de beentjes. Zwart wit is gemakkelijk te combineren. Ik heb het hier gecombineerd met een zwart rokje en adidas superstars. Tasje erbij om het af te maken en klaar!

Handig he die Mi Toetie outfit inspiratie?

Best handig toch zo’n overzicht en net wat extra info over de kleding? Ik vind het in ieder geval wel fijn om net wat meer te weten over de maatvoering en het krijgen van styling tips etc. Ondanks dat online shoppen niet meer weg te denken is uit ons leven, blijft het toch wel wat lastig inschatten. Hier kan je geloof ik wel een eind mee vooruit.

Winactie!

Nu je dit allemaal hebt gezien, wil je natuurlijk meteen gaan shoppen. Dat snappen Daniëlle (eigenaresse Mi Toetie) en ik als geen ander en daarom mag ik van haar €50,00 shoptegoed aan mijn lezers weggeven!

De winactie loopt via Instagram, Facebook en mijn Blog. Dus als je op alle 3 de plaatsen meedoet, dan vergroot jij je kansen enorm!

Meedoen kan tot en met zondag 21 juli, maandag 22 juli wordt de winnaar bekend gemaakt!

Instagram:

1. Volg mij (@morethanamom.nl) en @mitoetie op Instagram
2. Tag minimaal 3 vriendinnen die deze winactie niet mogen missen onder deze foto
3. Deel de foto en tag mij en Mi Toetie (niet vergeten!!) voor een extra winkans

Facebook:

1. Like mij (More Than a Mom) en Mi Toetie op Facebook
2. Tag minimaal 3 vrienden die deze winactie niet mogen missen
3. Deel dit bericht openbaar voor een extra winkans

Blog:

Reageer onder dit bericht en vertel waarom jij graag het shoptegoed zou willen winnen.
Doe je ook via Instagram en Facebook mee? Dan vind ik het ook leuk om even te weten wat jou instagramnaam en/of jouw naam op Facebook is!

Good luck!

Liefs,

Nova

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

112 Reacties

 1. 21 juli 2019 / 8:52 pm

  Leuke actie want mitoetie is zo leuk!! Wij willen graag het shoptegoed winnen voor ons prinsesje Eleysa. Instanaam:Eleysa.y
  Ze is nu 3,5 maandjes oud en wat groeit ze snel.. dus nieuwe kleertjes van mitoetie zou super zijn😍

 2. 21 juli 2019 / 2:59 pm

  Ik vind je foto’s echt helemaal geweldig en de kleding van Mi toetie staat je dochter zo leuk! De kleertjes zijn vrolijk, mooi prints en stoer en lief. Zoveel keus🥰
  Wij zouden wel een tof setje van Mi toetje willen toevoegen aan onze collectie

 3. 21 juli 2019 / 1:04 pm

  Je suridame altijd goed en prachtig gekleed. Mijn prinses ook 😁 maar moet wel kijken naar niet al te dure kleding. Webshops altijd vrij hoge verzendkosten en prijzen dus zit er hier niet altijd in. Lijkt me heel leuk om te winnen en wat leuks uit te zoeken voor mijn suridame. Xx

 4. Stefanie
  21 juli 2019 / 11:50 am

  Ik zou graag mee willen doen omdat mi toetie super leuke kleding heeft en m’n kinderen wel wat kunnen gebruiken voor de zomervakantie 🥰

 5. Charlotte
  21 juli 2019 / 11:32 am

  Wat doe ik graag mee met deze te gave en leuke winactie! Dit zou zo gaaf zijn voor ons zoontje, mooie nieuwe kleertjes! 🍀🙏❤️ En met een jongetje van bijna 2,5 en al dat klauteren en klimmen is nieuwe kleding heel fijn!

  Op Facebook heet ik Charlotte Meijer en op IG heet ik: noahnovi_charlotte

 6. Sharon
  21 juli 2019 / 10:33 am

  Ik zou graag willen winnen zodat ik leuke kleertjes voor 1 van mijn 5 kindjes kan shoppen.
  Zulke leuke kleding te shoppen😍😍😍

 7. 21 juli 2019 / 10:22 am

  Jaaa, ofcourse im in! Al eerder voor mn kleine meisje geshopt maar nu we een jongetje erbij hebben zie ik zoveel stoere dingen bij Mitoetie!🥰 hopelijk helpt deze dubbele actie want op insta doe ik ook mee 🙂