instagram

Strandhuisjes huren in Nederland

In augustus verbleven wij een weekend in een strandhuisje in Hoek van Holland. Heerlijk wakker worden aan zee. Hier lees en zie je hoe wij het hebben gehad én vertel ik je hoe ook jij een strandhuisje kan huren!

Wij verbleven in een strandhuisje van Roompot aan het strand in Hoek van Holland. Ik heb er ook een vlog over gemaakt en die zie je hier:

Vragen

Toen ik op mijn socials liet weten dat ik op vakantie was in eigen land, werd ik overspoeld met de vraag: “Waar heb je het geboekt?” “Hoeveel kost het om een huisje aan het strand te huren?” “Hoe ver van te voren heb je geboekt?” Allemaal vragen die ik niet wilde beantwoorden tijdens mijn vakantie, maar die ik wel graag met jullie deel in een blog artikel én een vlog! Vandaar dit artikel.

Roompot strandhuisjes

Ik heb het strandhuisje waarin wij verbleven geboekt bij Roompot. Je kan bij Roompot het gehele jaar door verschillende vakantiehuisjes, bungalow’s en strandhuisjes huren. Of je nou alleen met je gezin wil gaan of ook met andere familieleden of vrienden erbij, er zijn genoeg huisjes waar je uit kan kiezen. Uiteraard is het wel aan te raden om op tijd te boeken, aangezien de mooiste plekjes snel zijn volgeboekt! Gelukkig kan je ver vooruit boeken, dus dat scheelt.

Impulsief geboekt

Voor de geluksvogels als ik onder ons raad ik het aan om toch altijd even te checken of je last minute toch nog een huisje kan weten te bemachtigen. Zo heb ik namelijk deze Largo Beach Villa kunnen boeken. Ik bedacht het, ik zocht het op en ik boekte zo hoppa voor nog geen 2 weken later een strandhuisje voor een weekend. Lekker impulsief wel. Ik was zo blij dat het was gelukt, want dit was nog het enige huisje wat vrij was (gekomen).

Onze ervaring

Dit was onze allereerste keer in een strandhuisje. We hadden wel een idee, maar de werkelijkheid was echt veel beter. Ik ben zelf echt gek op de zee. Niet om er in te zwemmen, maar wel om er naar te kijken, luisteren en te ruiken. Het geeft mij gewoon zoveel rust. De kids vinden het op hun beurt weer heerlijk om lekker op het strand te spelen. Ondanks dat we tijdens de zomervakantie niet echt zomerweer hebben gehad, was het verrassend warm toen wij daar waren! Alsof het gewoon echt zo had moeten zijn.

Niet geheel onbelangrijk: we werden warm onthaald en de service was zeer prettig. Als we vragen hadden dan werden we netjes te woord gestaan en goed geholpen. Ik heb daar niets op aan te merken.

Meer strandhuisjes

Het is wel duidelijk dat ik de Beach Largo Villa’s aanraad, maar dat is natuurlijk alleen omdat ik daar zelf ben geweest! Er zijn op de website van Roompot nog meer huisjes aan het strand te huren. Ik zette ze even voor je op een rijtje.

Bedankt weer voor het lezen en als je een strandhuisje hebt gehuurd, laat het mij dan even weten vind ik leuk! Alvast heel veel plezier.

Dit artikel is niet gesponsord, maar bevat wel affiliatie links.
Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *