instagram

Maak kennis met de nieuwste Tripp Trapp kleur: Sunflower Yellow! [WIN]

Sunflower Yellow

Sunflower Yellow is de nieuwste kleur van de Tripp Trapp trendcollectie. Deze collectie bestaat uit verschillende zachte pasteltinten of primaire kleuren die echte eye catchers zijn in ieder interieur. De Tripp Trapp Sunflower Yellow staat voor vrolijkheid, zachtheid, optimisme en warmte.

Wist je dat een zonnebloem (sunflower) staat voor geluk en een lang leven? Dat past dus ook precies bij Tripp Trapp, aangezien deze stoel generaties mee gaat. Daarnaast werden mijn kinderen er ook erg gelukkig van toen zij dankzij de Tripp Trapp kinderstoel konden aanschuiven aan tafel bij de rest van het gezin. En ik gok zo (ruim miljoenen) andere kinderen met hen!

Mijn Tripp Trapp ervaring

Als ik je zeg dat ik ze voor beide kinderen heb (gehad), dan zegt dat denk ik al genoeg. Een stoel die er voor zorgt dat zelfs je newborn al met de rest van het gezin kan aanschuiven aan tafel. Ik vind het geweldig! Als ik de vraag krijg van nieuwe ouders: “Wat kan er nou echt niet ontbreken bij de uitzet voor een kindje?” Dan is mijn antwoord standaard: “Een Stokke Tripp Trapp!” Waarom?:

 • Je hebt ‘m in tal verschillende kleuren en kan er echt zonder te overdrijven jaren mee doen. De stoel kan echt tegen een stootje en dat is vooral met kinderen heel erg belangrijk.
 • De stoel is verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren. Er is altijd wel een kleur die bij jou en jouw interieur past.
 • Je newborn kan in combinatie met een newbornset aan tafel aanschuiven met de rest van het gezin.
 • 1 stoel, voor de rest van je leven. Hoe mooi is dat!?

Tripp Trapp

De Tripp Trapp kinderstoel van Stokke is ontworpen door Peter Opsvik in 1972. Toen hij geen goede opvolg stoel kon vinden voor zijn 2 jarige zoon, besloot hij om zelf aan de slag te gaan. Zo ontstond de Tripp Trapp. Dรฉ stoel die het merk Stokke op de kaart heeft gezet. De zeer stevige kinderstoel waarvan de zit- en voetenplank in diepte en hoogte verstelbaar is, is een leven lang te gebruiken. Vanaf de geboorte met accessoires.

De Tripp Trapp stoel beschikt over een Europees certificaat en wordt gemaakt van beuken- en eikenhout afkomstig uit de bossen van Midden-Europa. Door de duurzaamheid van deze materialen, geeft Stokke op deze meegroeistoel een garantie van maar liefst 7 jaar.

Kussensets

Voor nog meer comfort of een nieuwe look, is de Tripp Trapp ook aan te kleden met een kussenset. Het geeft de stoel niet alleen een leuke uitstraling, maar bied je kindje ook comfort. Zie hier de nieuwe kussencollectie van Tripp Trapp met verschillende printjes die de stoel opvrolijken.

Welke nieuwste kussenset is jouw favoriet?

Tripp Trapp Sunflower Yellow Winactie

Om te vieren dat er een nieuwe kleur Tripp Trapp is uitgekomen, mag ik er eentje weggeven. En niet zomaar eentje: de nieuwe, vrolijke en positieve kleur: Sunflower Yellow!

Wat moet je doen om kans te maken op deze nieuwe Tripp Trapp?

Volg op Instagram: @Stokkebaby en @Morethanamom.nl
Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft wat je van de nieuwste kleur vindt en dat je graag deze stoel wil winnen.
De winactie loopt tot en met donderdag 15 juli 2021, vrijdag 16 juli 2021 ontvangt de winnaar bericht.

Zou jij de Sunflower Yellow kleurige Tripp Trapp willen winnen? Doe mee en wie weet maak ik jou op donderdag 16 juli wel erg blij!

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

289 Reacties

 1. Jennifer
  17 juli 2021 / 12:26 pm

  Zo gaaf! Ik doe mee! We hebben al een forest green, serene pink en nu sunflower yellow. Met nog secretly inverwachting is deze kleur een fantastische aanvulling van onze stokke verzameling๐Ÿ˜„ en echt hoe gezellig is dit kleurtje dan๐Ÿคฉ

  ๐Ÿคž๐Ÿฝ๐Ÿ’›๐Ÿคฐ๐Ÿฝ

 2. Esther
  16 juli 2021 / 10:27 am

  Ik zou deze trip trap stoel graag voor mijn vriendin willen winnen! Zij kan deze stoel prachtig gebruiken straks als de kleine wat groter is๐Ÿ˜

 3. Liza
  16 juli 2021 / 9:42 am

  Een geweldige, vrolijke kleur die wat zonnestralen je huis in tovert! ร‰n ook nog eens genderneutraal want leuk voor jongens en meisjes! Ik doe graag mee met de actie voor mijn kids.

 4. Madelon
  16 juli 2021 / 8:55 am

  De gele kleur zou enorm goed passen in het huis van mijn hoogzwangere vriendinnetje! Zo lekker fris en vrolijk!

 5. Nicolette
  16 juli 2021 / 7:35 am

  Oh wat een heeeerlijk kleurtje… ๐Ÿ˜๐Ÿ’› ik hou van kleur ๐Ÿ’›๐Ÿงกโค๐Ÿ’š๐Ÿ˜ Love it ๐Ÿ’›๐Ÿ’› al die saaie kleuren vaak voor die kinderen ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Nee deze kleurtjes zijn top ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

 6. Zenzi Bouterse
  16 juli 2021 / 2:55 am

  Ook wij willen graag mee doen aan deze super toffe winactie!
  Onze kleine spruit is net 8 juli ter wereld gekomen en wat zouden zijn grote broer en zus het leuk vinden dat hij gezellig mee kan zitten aan tafel tijdens de eet momenten!

  En dan die nieuwe kleur! Helemaal geweldig!

 7. Wendy
  15 juli 2021 / 10:28 pm

  Ik wil hem graag winnen voor 1 van mn beste vriendinnen. Ze heeft me net verteld in verwachting te zijn en dit is een mooi cadeau!
  De kleur geel doet me denken aan mijn vriendin , zodra zij een kamer binnenloopt licht alles op.

 8. Yara
  15 juli 2021 / 9:07 pm

  Super vrolijke kleur!! Zou top zijn voor mโ€™n prinses van 3 jaar ๐Ÿ’œ en zou extra leuk zijn op mijn verjaardag morgen!!! ๐ŸŽ‰๐Ÿงก

 9. Lotte Kamphuis
  15 juli 2021 / 8:29 pm

  Mooie vrolijke kleur die perfect bij ons in huis past! Ik zou m graag willen winnen zodat ook onze jongste dochter straks gezellig met ons aan tafel kan etenโ™ฅ๏ธ๐Ÿคž๐Ÿฝ

 10. Tamara
  15 juli 2021 / 8:02 pm

  Oh super leuk dat kleurtje heerlijk fris ook en zomers. Ik waag graag een kansje voor me meisje die zaterdag 3 word

 11. 15 juli 2021 / 7:24 pm

  Wat een mooi foto van je dochter๐Ÿ’•.
  Ik wil m graag winnen voor me vriendin en niet voor mijzelf. Ze is net 20 weken zwanger na jaren te proberen. Ze steunt mij door dik en dun als alleenstaande mama. Zij verdient dit stoeltje. Het past mooi bij haar interieur en het stoeltje zal een eye catcher zijn in haar woning ๐Ÿ˜. Iedereen verdient een vriendin als haar ๐Ÿ’œ. Ik hoop dat ik m win, zodat ik net als de kleur sunflower yellow haar in het zonnetje kan zetten โœจ.

 12. Manissa
  15 juli 2021 / 5:48 pm

  Aaah deze kleur is zo gezellig! Geel vrolijkt altijd op! En zo lief hoe J. ermee poseert. Zou het heel leuk vinden deze stoel te winnen voor mijn vriendinnetje die net een kindje heeft gekregen ๐Ÿฅฐ hier kan ze jaaaren mee vooruit. Veel liefs!

 13. Cora van der Bijl
  15 juli 2021 / 5:33 pm

  Echt te gek nogmaals een reactie voor mijn mannetje Matz

 14. Ikkelke
  15 juli 2021 / 5:28 pm

  Ik doe graag mee om deze vrolijke stoel te winnen! Omaatje haar familienaam (in het marokkaans) betekent geel, en dat vinden we zo leuk, net als deze stoel geeft het een opgewekte vibe!

  Veel geluk en liefde gewenst in de opvoeding van je kids!

 15. Nikita
  15 juli 2021 / 5:13 pm

  Hij is geweldig!!
  Past met zijn nieuwe kleur echt fantastisch in ons interieurโ˜€๏ธ

 16. 15 juli 2021 / 4:58 pm

  Vind deze kleur heel mooi en passend bij het interieur en daarbij een top stoel voor mijn zoontje die k nooit kon bekostigen! Ik zeg we gaan duimen! ๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿคž๐Ÿป๐ŸŒป

 17. Sophie
  15 juli 2021 / 4:51 pm

  ๐ŸŒผ Wauw super tof deze nieuwe kleur..
  Hij zou goed van pas komen onze kinderstoel is net kapot gegaan.. win nooit maar nu toch weer een gokje wagen๐Ÿ€๐ŸŒผ

 18. Olesia Akakpo
  15 juli 2021 / 4:50 pm

  Voor ons zonnetje in huis, dit kleurrijke zonnetje! Wat een mooie stoel en wat een mooi vrolijk, unisex, warm kleurtje. Dit jaar geen vakantie helaas maar deze kleur zou het bij ons thuis zomers maken ๐Ÿ™‚ veel succes iedereen en alvast voor de winnaar: heel veel zonnig, vrolijk en blij zitplezier gewenst! Veel liefs

 19. Linda Plaisier
  15 juli 2021 / 4:01 pm

  De nieuwe kleur is super tof! Past helemaal in het huisje van mijn beste vriendin. Zij is nu zwanger en kan deze Tripp Trapp echt nog wel gebruiken! Het zou een super leuk cadeau voor haar zijn.

 20. Marleen
  15 juli 2021 / 3:17 pm

  Jaaa deze mooie fleurige stoel wil ik zeker winnen voor mijn eigen 1 jarige zonneschijntje Miliano, die elke dag met een grote glimlach wakker wordt en echt t zonnetje in huis is ๐Ÿ’›๐Ÿ’›

 21. Claudia van gorp
  15 juli 2021 / 2:45 pm

  Super gave kleur voor mijn dochter! Keertje wat anders en lekker frisse kleur!

 22. Emma
  15 juli 2021 / 1:50 pm

  Ik ben verliefd op dit soort warme kleuren,
  Het is vrolijk, fris, en past leuk in ons interieur. ๐ŸŒป
  Ik pas veel op in eigen huis, en voor kinderen van verschillende leeftijden is het top om deze te hebben!
  Ik zoek al een tijdje naar een soortgelijk product
  (reviews wezen er al snel op dat dit de beste is)
  dus ik zou hier echt hartstikke blij mee zijn.

 23. Charlotte
  15 juli 2021 / 1:32 pm

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje die zal hier heel veel gebruik van gaan maken en in september uitgerekend van de tweede en dan kunnen we hem mooi doorgebruiken๐Ÿ˜ En de kleur is fantastisch โ˜€๏ธ๐Ÿ’›

 24. Kirsten
  15 juli 2021 / 1:29 pm

  Op deze stoel zal mijn zoontje wel willen zitten want we hebben gemerkt dat dit zijn lievelingskleur is. De timing is ook perfect want hij is net 4 maanden geworden.

 25. Nienke
  15 juli 2021 / 1:09 pm

  Wat een mooie kleur! Je haalt meteen het zonnetje in huis. Tripp Trapp is zoโ€™n fijn merk en van goede kwaliteit. Wij hebben thuis de stoel staan waar mijn man als kind in heeft gezeten! Oma gaat straks elke week oppassen en het is wel heel leuk als deze zonnige stoel als kado dan bij haar thuis kan staan. =) het past mooi in de kleur van haar huis.

 26. Dorine
  15 juli 2021 / 12:50 pm

  Oehh heel leuk dit! Mooi kleurtje ook ๐Ÿ˜.
  Zelf nog geen kids, waarschijnlijk duurt dat ook nog wel een aantal jaartjes. Maar in de tussentijd zou ik mijn stiefbroer en schoonzusje blij willen maken met deze stoel. Deze stoelen zijn zo handig, en gaan eeuwenlang mee volgens mij haha!
  Dus wellicht zou ik hem dan in de toekomst zelf ook nog weer kunnen gebruiken.

 27. 15 juli 2021 / 12:49 pm

  Over minder dan 4 weekjes wordt mijn summer baby, mijn zonnestraaltje geboren๐ŸŒž
  Hoe goed zou deze Tripp Trapp stoel van pas komen in deze tijd! Fingers crossed๐ŸŒป๐Ÿ€

 28. Demi Elbertse
  15 juli 2021 / 12:48 pm

  Oeeeeh sig, i love this color! ๐Ÿ˜ Zie ons kleine meisje al shinen op deze stoel. ๐Ÿ’› onze trip trap geeft af van kleur, dus een nieuwe is zeer welkom!