instagram

150   5574
25   1101
213   4232
43   2885
215   6229

Jayson – Tis the season for some toxic dick

We zijn al weer aangekomen bij het 10e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Voor het eerst lees je Jayson zijn kant van het verhaal.

Ken jij dit verhaal nog niet? Lucky you, je kan dan in een keer achter elkaar alle hoofdstukken die tot nu toe zijn gepubliceerd: Hoofdstuk 1hoofdstuk 2hoofdstuk 3hoofdstuk 4hoofdstuk 5,  hoofdstuk 6hoofdstuk 7hoofdstuk 8 en hoofdstuk 9. Have fun!

Ik weet dat ik in jullie ogen niet meer dan een fuckboy ben. Misschien is dat ook wel zo, maar het is nooit mijn bedoeling geweest om Janey pijn te doen. Echt niet.

Toen ze me gister op de bank liet slapen, zag ik dat als een opening. Kayla had zwaar roet in het eten gegooid en voor even leek het alsof ik echt alles en iedereen kwijt zou raken. Het nieuws van Samora en de baby die niet van mij blijkt te zijn, zorgde er gelukkig voor dat Janey iets bijdraaide. Dit gaf me hoop, maar toen ik haar met één of andere patser zag weglopen, besefte ik dat ik het echt verpest had. Voor het eerst in vijf jaar was ik bang dat ik haar voorgoed kwijt zou raken. Ik ben niet snel onder de indruk van anderen, maar deze man leek alles te zijn wat ik op dit moment niet was en dat maakte hem gevaarlijk. Ik moest dit fixen.

Alles is begonnen bij Samora. Ik heb zeven jaar een relatie met haar gehad en tuurlijk rommelde ik af en toe met andere dames, maar die bevestigden juist, waarom Samora de enige vrouw voor mij was. Ik zag haar als mijn toekomstige echtgenote en de moeder van mijn kinderen. Totdat ze vreemdging. Ik vertrouwde Samora blind en de gedachte dat een andere man in mijn vriendin was geweest, maakte me kapot. Als klap op de vuurpijl besloot ze met hem naar het buitenland te vertrekken. Vanaf dat moment dacht ik fuck it, vrouwen zijn slangen en zo ga ik ze behandelen. Mijn houding kwam voort uit verdriet, omdat Samora ondanks wat ze had gedaan, nog steeds de vrouw was die ik wilde.Terwijl ik in deze fase zat, kwam ik Janey tegen.

Ik zag gelijk dat ze anders was, maar ik was totaal niet geïnteresseerd in een relatie op dat moment. Daarnaast heeft Samora me geleerd dat jullie vrouwen de beste actrices zijn, dus wat als Janey ook tot deze groep behoorde? Ik besloot gewoon vrienden met haar te blijven omdat ze wel echt een leuke meid was en ja, van het één komt dan toch het ander. Uiteindelijk kwamen we in een soort van friends with benefits terecht en dat werkte prima voor mij, alleen kreeg Janey gevoelens, waardoor het allemaal een beetje lastig werd.

Wat Kayla betreft, tja daar kan ik kort over zijn. Dat was gewoon fout. Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met Kayla, wist ik dat ze me wilde neuken. Ik bracht haar en Janey een keer naar een feest en Kayla zat vanaf de achterbank met me te flirten via de achteruitkijkspiegel. Voortdurend oogcontact zoeken, lachen, knipoogjes maken etc. Kayla was laaghangend fruit en ik was op dat moment een wilde jongen, dus ben ik ingegaan op haar avances. Niet slim, maar ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ik zo lang bij Janey zou blijven hangen.

We zijn nu vijf jaar verder en ondanks alles, stond Janey’s deur nog steeds voor me open. Dat was precies wat ik nodig had op dit moment, want ik zat aan de grond. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Ik bespaar jullie alle details, maar Janey’s favoriete spreekwoord is: “When it rains, it pours.” Laten we het daarop houden. Op dit moment was seks en onverdeelde aandacht het enige concrete dat ik haar te bieden had. Niemand neukte haar zoals ik dat deed en dat wist ze, maar na gister zou dat helaas niet meer genoeg zijn.

Het was tijd voor een upgrade. Ik moest haar een Jayson laten zien die ze nog niet kende en daar zou ik vandaag mee beginnen. Nadat ik al starend naar het tafereel dat zich voor me afspeelde, een hele recap van de afgelopen jaren voorbij zag komen, besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik zou haar vanavond verrassen met een romantisch diner. Volledig homecooked, met kaarslicht en Miguel op de achtergrond. Janey is de meest die-hard Miguel fan die ik ken.

Terwijl ik onderweg was naar de supermarkt om boodschappen te halen met mijn laatste geld, kreeg ik een app van Janey binnen. Ze wilde dat ik mijn spullen pakte. Ze zou tegen 19.00u weer thuis zijn en dan moest ik weg zijn. De moed zakte me bij het lezen van haar bericht in de schoenen. Was het nu echt klaar? Nee man, dat kon niet. Ik besloot een risico te nemen en haar gewoon te verrassen. Ik appte terug dat ik weg zou zijn als ze terug was, maar hervatte ondertussen mijn plan.

Janey is dol op pasta met gamba’s, dus dat stond op het menu voor vanavond. Daarnaast had ik een fles prosecco gehaald en vanille geurkaarsen. Ik weet precies waar deze vrouw van houdt en dat zou ik haar laten zien.

Het was 18.30 en terwijl ik de tafel aan het dekken was, kreeg ik weer een app binnen van Janey. Ze wilde weten of ik haar sleutel had achtergelaten. Zo niet, dan kon ik die morgen in de brievenbus gooien. Ik werd een beetje angstig. Ze was serieus en misschien was dit helemaal geen goed idee? De twijfel sloeg toe, maar ik moest de gelegenheid krijgen om haar ervan te overtuigen dat onze relatie nog een kans verdiende. Ik besloot wederom mijn plan aan te houden en appte dat ik morgen haar sleutels in de brievenbus zou gooien. Mocht ze toch boos worden als ze zo thuis komt, dan pak ik alsnog mijn spullen en vertrek. Ze heeft dan in ieder geval een lekkere maaltijd. Met die gedachte ging ik verder met het dekken van de tafel.

Het was inmiddels 19.30 geweest en de pasta begon koud te worden. Ik zat aan tafel op Janey te wachten en begon me van alles in mijn hoofd te halen. Ik had haar achtergelaten bij een andere man en ondanks dat ze een zichzelf respecterende vrouw is, was ze op dit moment misschien niet helemaal zichzelf. Flashbacks kwamen terug toen ik dacht aan het moment dat ik ontdekte dat Samora iemand anders had geneukt. Als man doet dat serieus iets met je ego en ondanks dat ik een klootzak was geweest, moest ik er niet aan denken dat Janey door die patser geprikt zou worden.

Terwijl ik mijn focus probeerde te verleggen, hoorde ik de voordeur open gaan. Sangggg, ik was helemaal vergeten Miguel op te zetten. Ik pakte snel mijn telefoon om via Spotify haar favoriete Miguel track op te zoeken. Ondertussen hoorde ik haar giechelen en een mannenstem vragen of hij binnen mocht komen….

Jayson

Dit verhaal is geschreven door Rasheida Adrianus. Rasheida is een schrijfster, regisseur en producer. Volgende week lees je het 11e hoofdstuk van Tis the season for some toxic dick. Het hoofdstuk heet: The Dilemma. Zien wij je dan weer terug?

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *